CIE Matricon

Orase: Targu Mures
Industrie: Auto Inginerie

Site http://www.cieautomotive.com/
Facebook https://www.facebook.com/CIEMatriconSA/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/cie-matricon/
CIE Matricon
face parte din Grupul CIE Automotive, un grup industrial specializat pe procese cu valoare adăugată importantă, cu peste 70 de fabrici în toată lumea însumând 15.000 de angajați.

CIE Automotive produce piese pentru industria auto prin 6 tehnologii de fabricație: aluminiu, forjă, metal, turnare, prelucrare şi plastic; și este prezentă cu unități de producție pe 4 continente.
CIE Matricon a devenit parte din grupul CIE Automotive în anul 2006.
Suntem specializați pe tehnologia de aluminiu, cu procese precum turnarea sub presiune și prelucrare mecanică și fabricarea de matrițe, ștanțe și dispozitive de prelucrare sau asamblare.
Produsele noastre sunt piese pentru direcţie, cutia de viteze, fluidodinamică, piese pentru motor şi antivibraţii pentru industria auto.
Clienții noștri sunt OEM şi Tier1 precum FORD, Audi, Volkswagen, GM, Renault, Dacia, Pierburg, Jtekt, TRW Automotive, ZF și mulți alții.
Căutăm colegi energici, pasionați de învățare și curioși să se alăture echipei noastre în domeniile: Inginerie, Calitate, Producție, Mentenanță electrică și mecanică, Automatizări, specialiști în fabricarea matrițelor, CNC, Logistică, Programare și Proiectare.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca CIE Matricon

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi CIE Matricon

Companie Oras(e) Data