O&A 2000 IMPEX SRL

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta, FMCG,Acum 8 ani, când am început, am vrut să facem lucrurile altfel decât se întâmplau pe la noi și să reinventăm kebabul. Am zis, ce-ar fi dacă într-un kebab am pune legume proaspete la grătar, cașcaval ras, cartofi proaspeți, tăiați cubulețe și l-am înfășura în lipii făcute în cuptoarele noastre? Și așa a apărut DIL. Apoi ne-am întrebat: Ce-ar fi dacă kebabul ar oferi mai multe opțiuni decât dulce sau picant? Așa că am venit cu arome complexe precum hummus, rodii sau vinete. Și nu ne-am oprit aici cu inovația.

Am vrut să reinventăm complet Kebab-ul și să-l facem mai sănătos și mai ușor de consumat. Așa că am renunțat complet la cartofii prăjiți, pe care acum îi coacem în cuptoare speciale, fără ulei, am folosit doar ingrediente de la furnizori locali și am dat la schimb lipia pe o cutie ergonomică, care face mâncatul mult mai simplu, astfel încât tu să-l poți consuma oriunde vrei, la birou, acasă, în parc. Așa s-a născut Kebun, iar noi am intrat într-o nouă era a fast food-ului sănătos și gustos prin Condimental.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca O&A 2000 IMPEX SRL

Companie Oras(e) Data
Manager Restaurant fast-food

full-time1 - 5 ani experienta

Indiferent în ce etapă a carierei te afli, iti oferim șansa să-ți dezvolți o carieră de succes. Optează pentru noi ca angajator, și beneficiezi de implicare în proiecte interesante, remunerate corespunzător, de o atmosferă plăcută şi de colegi care trăiesc zilnic cultura noastră...

O&A 2000 IMPEX SRL BUCURESTI
Ploiesti
20.03.2019

Joburi O&A 2000 IMPEX SRL

Companie Oras(e) Data