Acum 8 ani, când am început, am vrut să facem lucrurile altfel decât se întâmplau pe la noi și să reinventăm kebabul. Am zis, ce-ar fi dacă într-un kebab am pune legume proaspete la grătar, cașcaval ras, cartofi proaspeți, tăiați cubulețe și l-am înfășura în lipii făcute în cuptoarele noastre? Și așa a apărut DIL. Apoi ne-am întrebat: Ce-ar fi dacă kebabul ar oferi mai multe opțiuni decât dulce sau picant? Așa că am venit cu arome complexe precum hummus, rodii sau vinete. Și nu ne-am oprit aici cu inovația.

Am vrut să reinventăm complet Kebab-ul și să-l facem mai sănătos și mai ușor de consumat. Așa că am renunțat complet la cartofii prăjiți, pe care acum îi coacem în cuptoare speciale, fără ulei, am folosit doar ingrediente de la furnizori locali și am dat la schimb lipia pe o cutie ergonomică, care face mâncatul mult mai simplu, astfel încât tu să-l poți consuma oriunde vrei, la birou, acasă, în parc. Așa s-a născut Kebun, iar noi am intrat într-o nouă era a fast food-ului sănătos și gustos prin Condimental.

BUCURESTI
Consultanta

Joburi .calif:

.calif nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca .calif

Angajari .calif