Novartis Pharma Services Romania 

Novartis este unul dintre liderii din industria medicala la nivel global si un angajator important, cu peste 120.000 de angajati. Compania are sediul central in Basel, Elvetia si ofera solutii inovatoare pentru nevoile, in continua crestere, ale pacientilor din intreaga lume. Produsele companiei sunt disponibile in peste 180 de tari la nivel mondial.

Misiunea noastra este aceea de a descoperi noi cai de a imbunatati si prelungi viata oamenilor. Utilizam inovatia bazata pe cercetare pentru a adresa unele dintre cele mai dificile probleme de sanatate ale societatii. Descoperim si dezvoltam tratamente revolutionare si gasim noi cai de a le oferi unui numar cat mai mare de oameni.

Viziunea Novartis este sa fie un lider de incredere in schimbarea modului de practicare a medicinei.

Strategia noastra este aceea de a utiliza inovatia bazata pe cercetare, pentru a oferi pacientilor rezultate terapeutice mai bune. Obiectivul nostru este de a fi lideri in tot mai multe arii terapeutice. Consideram ca suntem bine pregatiti pentru a performa intr-o lume cu o populatie in crestere, in continua imbatranire si cu nevoi de asistenta medicala tot mai complexe.

  • Avem o misiune clara, o strategie bine conturata si o cultura solida, toate constituind elemente care contribuie in egala masura la crearea de valoare adaugata pe termen lung pentru companie si societatea din care facem parte;
  • Inovatia bazata pe cercetare - Credem ca inovatia va fi mai importanta ca niciodata in industria medicala din urmatorii ani. Produsele noastre aflate in dezvoltare se bazeaza pe un proces de cercetare si o abordare clinica distincta, ce pune pe primul loc progresul stiintific inaintea potentialului de piata;
  • Rezultate mai bune pentru pacienti - Cautam sa dezvoltam medicamente si produse cu rezultate pozitive concrete pentru pacienti;
  • Lider in tot mai multe arii terapeutice - Dorim sa dezvoltam produse inovatoare prin care putem aduce o reala contributie societatii si fiecaruia din pacientii nostri.

INTERNship @Novartis este primul nostru program din Romania dedicat studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor. Acesta isi propune sa iti ofere o experienta aparte de invatare si dezvoltarea abilitatilor dobandite in timpul studiilor.

Iti oferim oportunitatea de a te dezvolta prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative, prin care sa contribui la inovatie in beneficiul pacientilor romani. Vei putea avea un aport direct in business si vei invata constant prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti.

Uite pozitiile pe care le poti ocupa ca intern in echipa noastra:
 

  1. Market Access INTERNship

In echipa de Market Access vei lucra pentru diverse proiecte de Public-Affairs, precum si la proiecte de impact, cum ar fi Stakeholder Mapping. De asemenea, ai ocazia sa lucrezi la elaborarea studii care privesc sistemul de sanatate care vor facilita accesul pacientilor la noi solutii terapeutice. Daca te intereseaza aceasta pozitie, afla toate detaliile aici si aplica.

 
  1. Marketing INTERNship

In departamentul de Marketing vei lucra alaturi de o echipa de profesionisti pentru a oferi sprijin in dezvoltarea materialelor de promovare, vei colabora direct cu partenerii nostri, vei face analize de piata sau vei colabora cu Brand Teams pentru a crea si implementa cel mai potrivit mix promotional. Daca te intereseaza aceasta pozitie, afla toate detaliile aici si aplica.
 

  1. Medical INTERNship

In calitate de intern in cadrul departamentului de Medical vei lucra la dezvoltarea programelor noastre educationale si a materialelor de comunicare medicala, vei participa la sesiuni online pe teme educationale sau vei lua parte la sesiuni unde vor fi dezbatute tehnologii medicale revolutionare. Daca te intereseaza aceasta pozitie, afla toate detaliile aici si aplica.
 

  1. Quality Assurance INTERNship

In calitate de intern in echipa Quality Assurance vei lucra la proiecte care sustin colaborarea directa si parteneriatul cu toti asociatii, pentru implementarea Manualului de Calitate Novartis si a Sistemului de Management al Calitatii in cadrul companiei.. Daca te intereseaza aceasta pozitie, afla toate detaliile aici si aplica.

 
In echipa Novartis vei fi incurajat sa iti impartasesti ideile.


Daca descoperi anumite zone in care ne putem imbunatati activitatea, suntem deschisi sa le aflam si, poate, vei fi chiar tu persoana responsabila de implementarea ideilor inovatoare.

Diversitatea lucrurilor pe care le facem zi de zi in Novartis iti ofera numeroase oportunitati pentru a avea un start in cariera cu adevarat provocator.


Programul de INTERNship este o ocazie excelenta sa cunosti industria si sa experimentezi diferite moduri de a lucra alaturi de noi.
Pe intreaga perioada a internshipului vei avea acces la o baza larga de program
de dezvoltare si training-uri pe diverse teme, astfel incat sa dobandesti cunostinte si abilitati noi, dar si o experienta de invatare completa.
Daca esti nerabdator sa ne cunosti, aplica la programul INTERNship @Novartis si inoveaza alaturi de noi!
BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi Novartis Pharma Services Romania:

Onsite IT Support

Novartis Pharma Services Romania
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Locuri de munca Novartis Pharma Services Romania