Azomures

Orase: Targu Mures,
Industrie: Agricultura

Site http://www.azomures.com


Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor îngrășăminte minerale cu Azot (N) și complexe de tip NPK. Construcția instalațiilor de pe platforma de la Tîrgu Mureș a început în anul 1962 și s-a desfășurat în mai multe etape, ocupând astăzi o suprafață de aproximativ 100 de hectare în partea de sud-vest a orașului.

În primăvara anului 2012, compania Azomureș a intrat în proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanți traderi de cereale și îngrășăminte la nivel mondial.În vederea creșterii capacităților de producție și totodată pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, noul acționar a început, în vara aceluiași an, derularea unui plan de investiții pentru modernizarea instalațiilor. Valoarea acestora a depășit suma de 240 de milioane de euro.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Azomures

Companie Oras(e) Data
Inginer Trainee Azomures (ingineri cu specializarea chimie, automatizari, electroenergetica)

full-time0 - 1 an experienta

Esti pasionat de domeniul industrial, dar nu ai experienta? Noi, Azomures, cultivăm talente pentru noua generaţie! Îndrăzneşte, răspunde provocării si alătură-te şi tu echipei Azomureş!

Azomures Targu Mures
Job national
16.05.2018

Joburi Azomures

Companie Oras(e) Data