KREDYT INKASO

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele, Altele, Altele

Site http://kredytinkaso.ro/
Facebook https://www.facebook.com/Kredyt.Inkaso.Romania/


KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania, Bulgaria si Croatia.

INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007.

INCEPAND DIN MARTIE 2013, KREDYT INKASO si-a pus amprenta si in Romania, unde a cunoscut un succes grandios.

ADMINISTRAM de 16 ani, portofolii de creante. Toate eforturile noastre se indreapta, atat catre creditorii de baza, precum bancile, companiile de telecomunicatii si companiile de asigurari, cat si catre creditorii secundari, precum societatile de administrare a activelor sau fondurile cu capital privat.
 

Cum funcționăm?

In prezent, compania are aproximativ 70 de angajati si continuam sa ne dezvoltam echipa alaturi de oameni care isi doresc o evolutie profesionala constanta.

Personalul companiei noastre este compus din specialiști de înaltă calificare și cu experiență în domeniul financiar-bancar, economic și juridic, cu vastă experiență în domeniul serviciilor de recuperare creanțe restante, administrarea și volumul vânzărilor de creanțe. Cu totii ne focusam atentia asupra debitorilor nostri pentru a le oferi cele mai bune oferte si modalitati de lichidare a datoriilor.

Suntem o organizatie tanara si dinamica, beneficiem de experienta internationala a grupului din care facem parte si oferim posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala pentru toti membrii echipei.Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca KREDYT INKASO

Companie Oras(e) Data
Ofiter Arhiva

part-timeStudent/Absolvent

Daca esti la inceput de drum sau vrei o schimbare in cariera, esti dornic de dezvoltare si iti doresti un program de lucru flexibil, atunci te asteptam la noi in echipa. Suntem pregatiti sa investim in cariera ta.

KREDYT INKASO BUCURESTI
20.11.2018
Legal Debt Recovery Officer

full-time1 - 5 ani experienta

KREDYT INKASO BUCURESTI
20.11.2018
Enforcement Supervisor

full-time1 - 5 ani experienta

KREDYT INKASO BUCURESTI
20.11.2018
Agent Call Center- Recuperari Creante - part-time/full-time

part-timeStudent/Absolvent

KREDYT INKASO BUCURESTI
20.11.2018

Joburi KREDYT INKASO

Companie Oras(e) Data