We do hr

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agentii recrutare

Site http://www.wedohr.ro 

- Echipa WeDoHR, cu o experiența de peste 10 ani in domeniul Resurselor Umane oferă servicii complete, profesionale si dedicate nevoilor specifice ale clienților in sfera managementului resurselor umane.

- Atuurile noastre, pe lângă promptitudine si profesionalism, sunt reprezentate de înțelegerea nevoilor businessului partenerilor, seriozitatea cu care abordam fiecare posibilă provocare si propunerea unor soluții echilibrate.

- Experienta profesionala este completata cu specializarile obtinute de membrii echipei, specializari necesare, printre altele, in orice demers de autoconstientizare si coaching, precum si in optimizarea functionarii echipelor
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca We do hr

Companie Oras(e) Data
Asistent manager gradinita

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam o persoana responsabila,diplomata pentru postul de Asistent Manager. Pozitia este entry-mid level, experienta este necesara. Ne dorim o persoana care sa cunoasca bine limba engleza si sa stie sa coordoneze persoane.

We do hr BUCURESTI
17.01.2018
Responsabil locatie

part-timeStudent/Absolvent

FRUFRU te vrea in echipa! Pentru ca ne extindem, cautam alaturi de noi oameni care sa aiba aceleasi pasiuni si valori privind munca si stilul de viata in general. Asteptam cu drag aplicatiile voastre!

We do hr BUCURESTI
17.01.2018
Junior Traffic Manager

full-time0 - 1 an experienta

Would you like to work in an exciting and challenging profession where good business sense and organizational skills are properly rewarded? Would you like to be a part of an industry which is key to the creation of a better Europe? If your answer is yes, we're waiting for your cv.

We do hr BUCURESTI
17.01.2018
Social Media Copywriter

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a Social Media Copywriter to interact with our customers and promote our products and services on social networks. Social Media Copywriter responsibilities include updating our social media pages, responding to followers and tracking user engagement.

We do hr BUCURESTI
17.01.2018
Key Account Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Daca iti place sa relationezi cu oamenii, esti o persoana deschisa si creativa si crezi ca mai ai lucruri de spus, atunci ne-ar face placere sa te cunoastem.

We do hr BUCURESTI
17.01.2018
Responsabil magazin

full-time1 - 5 ani experienta

We do hr BUCURESTI
17.01.2018

Joburi We do hr

Companie Oras(e) Data