in-tech engineering services SRL

Orase: Brasov,
Industrie: Inginerie, ,

Site https://www.in-tech.com/ro/


in-tech este o companie inovativă din domeniul ingineriei, cu accent pe electronică şi software. Ca specialist pentru digitalizare şi dezvoltare, noi oferim producătorilor şi furnizorilor de sisteme un portofoliu de servicii cuprinzător pentru domeniile: Industrie automobilistică, Construcţii de maşini şi Sisteme de trafic.

Momentan la in-tech lucrează peste 1000 de specialişti în 12 locaţii din 7 ţări.

Compania in-tech engineering services este o companie nouă în Brașov, parte a grupului in-tech, cu peste 40 de angajati in prezent si planuri de dezvoltare.

Din această locație oferim suport atât departamentelor interne cât și proiectelor gestionate de companiile din cadrul grupului.

Avem posturi disponibile pentru specialiști dar și proaspăt absolvenți sau persoane care iși doresc o schimbare în carieră: ingineri, informaticieni, tehnicieni, economişti şi persoane care îşi doresc o nouă carieră, deci persoane care se potrivesc cu noi!

La noi găseşti sarcini interesante: Noi lucrăm la automobilul viitorului, la vehicule moderne pe şine şi la introducerea produselor industriale în lumea digitală.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca in-tech engineering services SRL

Companie Oras(e) Data
Inginer testare software HiL

full-time1 - 5 ani experienta

La in-tech testăm componentele electronice pentru autovehicule și dezvoltăm software pentru industria 4.0 şi vehicule feroviare.

in-tech engineering services SRL Brasov
23.09.2018
Test Analysis Engineer (with German Skills)

full-time1 - 5 ani experienta

Our team here is working closely with their colleagues in Germany on analyzing the errors following the testing of the prototypes on the road for an important car manufacturer. As a testing analysis engineer you will perform a functional evaluation of E / E components based on error messages and...

in-tech engineering services SRL Brasov
23.09.2018
Web Developer

full-time1 - 5 ani experienta

in-tech believes in and offers an outstanding work atmosphere, team spirit and a fun place to work. We always give our best performance. That is why we look for colleagues who share this enthusiasm and want to proceed full speed ahead together with us. Our teams in the Competence Center:...

in-tech engineering services SRL Brasov
Job national
23.09.2018
Internship platit - analiza software in domeniul auto - Brasov (lb. germana)

full-time0 - 1 an experienta

Echipa in-tech din Brașov împreună cu echipa din Germania lucreazӑ la analiza testelor la autoturismele prototip. Pentru acest proiect căutăm 3 studenți la facultate sau masterat care doresc să se specializeze în domeniul electronicii auto. Reprezintă o oportunitate pentru tine? Aplica...

in-tech engineering services SRL Brasov
Job national
23.09.2018
Junior Automotive Engineer with German

full-time0 - 1 an experienta

La in-tech testăm componentele electronice pentru autovehicule și dezvoltăm software pentru industria 4.0 şi vehicule feroviare. Iar noi suntem altfel decât ceilalţi: Noi suntem 'orange'! Dar tu? Echipa noastrӑ de la sediul din Brașov împreună cu echipa din Germania lucreazӑ la...

in-tech engineering services SRL Brasov
Job national
23.09.2018

Joburi in-tech engineering services SRL

Companie Oras(e) Data