Aesthetic Works

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software, Servicii&BPO, Altele

Site https://aesthetic-works.com/
Blog https://www.instagram.com/aestheticworks/
Facebook https://www.facebook.com/aestheticsandco/ Suntem o echipă tanără și independentă, cu o viziune fresh asupra pieței și care înțelege 2 puncte cheie importante în business: timp și calitate. Considerăm că într-o companie trebuie să te dezvolți atât profesional cât și personal și de aceea punem accentul pe fiecare angajat și investim foarte mult timp în traininguri. 
  
 Aesthetic Works oferă soluții custom pentru fiecare proiect în parte în funcție de nevoile sale, de la branding, social media pană la dezvoltarea programelor software custom. 
   
 Creativitatea și inovația sunt armele noastre. Fiecare membru din echipă Aesthetic Works vine cu experiență vastă în domeniul în care activează, putând veni în întâmpinarea clientului cu soluții la orice problemă ce trebuie rezolvată. 
   
 Aesthetic Works este specializată în soluții B2B, branding, marketing, mobile și aplicații web. Principalul obiectiv este combinarea dintre estetic și tehnologie pentru a ajuta bussines-urile să își regandească afacerea astfel încât să devină și mai de succes.  
  
 Principalele proiect din portofoliul nostru este un software custom creat special pentru dezvoltatorii imobiliari și agențiile imobiliare și o aplicație mobilă care însoțește acest software, este o inovație în această piață și dorim ca viitorii noștri colegi să ia parte la continua dezvoltare a acestui software cu idei noi și creative. 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Aesthetic Works

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Aesthetic Works

Companie Oras(e) Data