United Parcel Service (UPS) fondata in anul 1907, a devenit datorita milioanelor de clienti din intreaga lume, lider pe piata serviciilor de curierat si totodata lider pe plan global in furnizarea de servicii integrate. In cei peste 100 de ani de activitate, UPS si-a extins serviciile in peste 200 de tari si teritorii in intreaga lume oferind clientilor suport si solutii adaptate business-ului lor.

In ultimii 100 de ani, UPS a devenit un expert al transformarilor, trecand de la o companie mica de mesagerie la unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii aeriene, navale, terestre si aferente comertului electronic. UPS continua azi sa extinda frontierele activitatii de logistica, distributie si comert electronic, prin combinarea fluxurilor de marfuri, informatii si fonduri.

Scurt istoric al UPS in Romania

• In 1990, UPS deschide operatiunile de export si import.

• In 2000, cresterile inregistrate de la un an la altul in ceea ce priveste volumul de documente si colete expediate, dar si dezvoltarea bazei tehnologice locale, au dus la infiintarea companiei Trans Courier Service (TCS SRL), agent autorizat al UPS in Romania, care ofera exclusiv servicii UPS de curierat rapid international.

• In Martie 2008 Trans Courier Service este preluata de catre UPS, si astfel, se dezvolta portofoliul de servicii

• In Romania exista 4 centre UPS (1 in Bucuresti, 1 in Otopeni, 1 in Timisoara si 1 in Cluj)

Misiunea noastra este de a oferi servicii de o calitate, care nu numai ca intruneste, dar, de asemenea, depaseste asteptarile clientilor nostri.
Pentru UPS, oamenii constituie resursa cea mai importanta, iar o echipa puternica reprezinta punctul forte pentru o viabilitate pe termen lung. Avand oameni angajati in peste 200 de tari, UPS aprecieaza foarte mult diversitatea – ca mod de gandire, mod de viata, experienta si cultura.

Echipa UPS Romania este in continua crestere si dezvoltare si de aceea asteptam CV-urile voastre pentru a va alatura echipei deja existente.

BUCURESTI, Cluj Napoca, Otopeni, Timisoara
Logistica

Joburi UPS Romania:

Locuri de munca UPS Romania

Angajari UPS Romania