PARKING EXPERTS

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPO

Site www.parkingexperts.ro


Suntem o companie specializata in servicii, solutii si produse pentru administrarea parcarilor si mobilitatii electrice (EV Charging) cu experienta atat in administrare de parcari auto cat si furnizarea de solutii tehnologice pentru gestiunea in conditii optime a acestora, cu maxim de siguranta si simplitate pentru soferi si de profitabilitate pentru operatori sau proprietari.

Oferim servicii profesionale pentru administrarea parcarilor publice sau private, asumandu-ne in acelasi timp investitii in spatii suplimentare de parcare concomitent cu furnizarea de tehnologie pentru operarea simpla si eficienta a acestora. Lucram cu furnizori consacrati, deseori numarul 1 la nivel global in domeniul lor intrucat calitatea reprezinta una din valorile companiei noastre si cel mai bun instrument de management al costurilor pe termen lung.

Parking Experts e liderul pietei din Romania si un “one-stop-shop” pentru tot ceea ce inseamna gestiunea eficienta a parcarilor si incarcarea vehiculelor electrice.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca PARKING EXPERTS

Companie Oras(e) Data
Inginer sisteme si instalatii electrice

full-time0 - 1 an experienta

Angajam inginer instalatii electrice pentru domeniu specializat la liderul pietei in domeniu, cu perspective extraordinare de ascensiune in cariera (management). Compania noastra e formator de piata in domeniul gestiunii parcarilor si mobilitatii electrice (statii de incarcare auto, moto, velo).

PARKING EXPERTS BUCURESTI
21.01.2018

Joburi PARKING EXPERTS

Companie Oras(e) Data