Centrul de limbi străine ECHO se bucură de o reputaţie pe care a dobândit-o datorită profesionalismului echipei de traineri şi modului inovativ de predare.

Fondat în 2004, Echo este unul din cei mai importanţi furnizori de cursuri de limbi străine pentru companii. Programele de training ECHO sunt configurate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale companiei beneficiare.

Cursurile ECHO se desfăşoară intensiv şi pragmatic cu implicarea activă şi cooperantă a participanţilor. În strânsă legătură cu departamentul de training, ECHO va organiza testarea inițială, urmată de un raport de evaluare inițială pentru fiecare cursant în parte, evaluare la mijlocul și sfârșitul modulului de curs cu recomandări și raport de evaluare individual.

ECHO susține în acest moment cursuri pentru limbile arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, maghiară, olandeză, persană, polonă, portugheză, română, rusă, sârbă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă, ucraineană în format de curs individual sau grup, atât pentru limbaj general cât și pentru limbaje specializate.

La ECHO susținem și servicii de audit lingvistic care vă vor ajuta să diagnosticaţi sau să analizaţi nevoile punctuale ale companiei în materie de training pentru limbi străine, precum și să stabiliți nivelul exact de cunoaștere al limbilor străine pentru fiecare angajat în parte.

În prezent ECHO este în cautare de profesori pentru toate limbile străine, care să poata preda adulților într-un mod interactiv si interesant. Ne vom convinge de aceste calități în cadrul unei ședințe demo cu o durată de 20 minute și un interviu.

 
BUCURESTI
Educational, , Servicii&BPO

Joburi ECHO:

ECHO nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca ECHO

Angajari ECHO