Centrul de limbi străine ECHO se bucură de o reputaÅ£ie pe care a dobândit-o datorită profesionalismului echipei de traineri ÅŸi modului inovativ de predare.

Fondat în 2004, Echo este unul din cei mai importanÅ£i furnizori de cursuri de limbi străine pentru companii. Programele de training ECHO sunt configurate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale companiei beneficiare.

Cursurile ECHO se desfăşoară intensiv ÅŸi pragmatic cu implicarea activă ÅŸi cooperantă a participanÅ£ilor. În strânsă legătură cu departamentul de training, ECHO va organiza testarea iniÈ›ială, urmată de un raport de evaluare iniÈ›ială pentru fiecare cursant în parte, evaluare la mijlocul È™i sfârÈ™itul modulului de curs cu recomandări È™i raport de evaluare individual.

ECHO susÈ›ine în acest moment cursuri pentru limbile arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, maghiară, olandeză, persană, polonă, portugheză, română, rusă, sârbă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă, ucraineană în format de curs individual sau grup, atât pentru limbaj general cât È™i pentru limbaje specializate.

La ECHO susÈ›inem È™i servicii de audit lingvistic care vă vor ajuta să diagnosticaÅ£i sau să analizaÅ£i nevoile punctuale ale companiei în materie de training pentru limbi străine, precum È™i să stabiliÈ›i nivelul exact de cunoaÈ™tere al limbilor străine pentru fiecare angajat în parte.

În prezent ECHO este în cautare de profesori pentru toate limbile străine, care să poata preda adulÈ›ilor într-un mod interactiv si interesant. Ne vom convinge de aceste calități în cadrul unei È™edinÈ›e demo cu o durată de 20 minute È™i un interviu.

 
BUCURESTI
Educational, , Servicii&BPO

Joburi ECHO:

Locuri de munca ECHO

Angajari ECHO