LADRISI GROUP

Orase: Alt oras, Mizil,
Industrie: Retail, ,

Site http://www.ladrisi.ro/


Fondat in anul 2006, Ladrisi este un abator de categorie A cu o capacitate anuala de sacrificare de 200 000 capete porcine, 30 000 capete bovine si cu o cifra de afaceri la finele anului 2014 in valoare de 10 milioane euro si 100 de angajati.
Ladrisi, pune pe primul plan siguranţa alimentară, calitatea produselor şi pregătirea profesională a angajaţilor companiei. Devotaţi principiilor calităţii şi trăind cu intensitate, pasiunea investită în satisfacţia lucrului bine facut, oamenii prezenți zi de zi îmbină cele mai importante valori caracteristice unui producător din domeniul agroalimentar: calitate, transparenţă, responsabilitate, spirit de echipă, performanţă.
Principala misiune a companiei Ladrisi este să furnizeze clienţilor săi materie primă şi produse finite la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă alimentară, toate acestea la un preţ corect. Produsele comercializate sunt: carcasă de porc, pulpă porc cu os, sfert porc anterior, cotlet cu os, piept porc cu os, subproduse din porc, carcasă de vită.
Moto: ”Carne din ţara ta!”

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca LADRISI GROUP

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi LADRISI GROUP

Companie Oras(e) Data