NAGARRO este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creÈ™tere, cu peste 18.000 de angajaÈ›i în 33 de țări È™i cu o experiență de peste 20 de ani pe piaÈ›a IT. Lider global în domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul său antreprenorial, agil È™i global, prin mentalitatea CARING È™i o abordare vizionară. Compania deÈ›ine un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce È™i customer experience, managed services, servicii de consultanță în implementarea sistemelor informaÈ›ionale complexe È™i alte servicii tehnologice.

În România, Nagarro s-a extins în 2020, în urma fuziunii cu iQuest, companie specializată în dezvoltare software È™i parte a aceluiaÈ™i grup. Astăzi, Nagarro înseamnă peste 850 de profesioniÈ™ti în toată È›ara, cu birouri fizice în BucureÈ™ti, BraÈ™ov, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu È™i TimiÈ™oara, conectaÈ›i la comunitatea globală.

În ultimii ani, Nagarro a avut o creÈ™tere accelerată devenind the fastest growing digital engineering company in the world compared to digital engineering peers.


 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 44 Cei Mai Doriți Angajatori în IT&C
# 49 Cei Mai Doriți Angajatori în Cluj
Timisoara
IT&C Software

Joburi Nagarro:

Locuri de munca Nagarro

Angajari Nagarro