NAGARRO este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere, cu peste 18.000 de angajați în 33 de țări și cu o experiență de peste 20 de ani pe piața IT. Lider global în domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul său antreprenorial, agil și global, prin mentalitatea CARING și o abordare vizionară. Compania deține un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și customer experience, managed services, servicii de consultanță în implementarea sistemelor informaționale complexe și alte servicii tehnologice.

În România, Nagarro s-a extins în 2020, în urma fuziunii cu iQuest, companie specializată în dezvoltare software și parte a aceluiași grup. Astăzi, Nagarro înseamnă peste 850 de profesioniști în toată țara, cu birouri fizice în București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, conectați la comunitatea globală.

În ultimii ani, Nagarro a avut o creștere accelerată devenind the fastest growing digital engineering company in the world compared to digital engineering peers.


 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 44 Cei Mai Doriți Angajatori în IT&C
# 49 Cei Mai Doriți Angajatori în Cluj
Timisoara
IT&C Software

Joburi Nagarro:

Locuri de munca Nagarro