ALBALACT

Orase: Alba Iulia BUCURESTI Campulung Moldovenesc
Industrie: FMCG Altele Retail

Site http://www.albalact.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/348499


 

 


Cu o tradiție de peste 40 de ani în industria lactatelor, Albalact din Alba este cea mai mare companie românească de lactate și numărul doi in industrie.

Suntem simbolul producătorului român cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an de an într-o piață competitivă și exigentă.

Suntem cunoscuți pentru spiritul inovator, pentru ritmul accelerat în care ne dezvoltăm, pentru brandurile creative și moderne, care au cucerit consumatorii și ne-au adus unde suntem azi – lideri pe piața laptelui, a iaurtului, a untului și a smântânii. Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile noastre au o notorietate cu rezonanțe mari: ZuzuFulgaRarăulDe Albalact și Poiana Florilor.

Suntem inovatori si dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea. Suntem cu totii oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și acțiunile.


Pentru că în Albalact, lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, se adaptează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe, impreuna cu care vom construi viitorul Albalact.


Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ALBALACT

Companie Oras(e) Data
Facturist(a) - Albalact

full-time0 - 1 an experienta

Vino sa lucrezi pentru ALBALACT - leaderul pietei laptelui din Romania si cea mai mare companie romaneasca de lactate! Cautam coleg/a pentru biroul de facturare din Afumati. Iti oferim un loc de munca stabil cu posibilitati de promovare si un program de lucru flexibil in schimburi.

ALBALACT BUCURESTI
Afumati
18.01.2020

Joburi ALBALACT

Companie Oras(e) Data