ALBALACT

Orase: Alba Iulia BUCURESTI Campulung Moldovenesc
Industrie: FMCG Altele Retail

Site http://www.albalact.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/348499


Având peste 45 de ani de experiența în domeniu, din 2008 Albalact este liderul pieței laptelui din România. Bazându-se pe o strategie focusată permanent pe inovație și dezvoltare, Albalact a devenit în 2014 cea mai mare companie românească de lactate. Albalact procesează lapte și produse lactate proaspete în una dintre cele mai noi și moderne fabrici din Europa Centrala și de Est, în Oiejdea, Județul Alba. De asemenea, compania mai produce o gamă largă de brânzeturi în fabrica Rarăul, din Bucovina. Din septembrie 2016, Albalact face parte din grupul Lactalis. Pentru mai multe informatii, vizitati www.albalact.ro.

Suntem inovatori si dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea. Suntem cu totii oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și acțiunile. Daca vrei sa te alaturi echipei, ne poti scrie si pe email la adresa: recrutare@albalact.ro.DESPRE GRUPUL LACTALIS
Grupul Lactalis ocupa primul loc in lume in domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producator lactate si branzeturi din Europa si avand cea mai mare colectare de lapte din aceasta regiune. Experienta sa de peste 80 de ani este sustinuta de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptarile consumatorilor din intreaga lumea. Grupul are 85,000 de angajati, detine mai mult de 229 de fabrici in 43 de tari si este prezent in 83 tari la nivel global. Avand sediul central in Laval, vestul Frantei, compania a avut in 2017 vanzari de 17,5 miliarde de dolari. Mai multe gasiti pe www.lactalis.fr. 

 


Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ALBALACT

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi ALBALACT

Companie Oras(e) Data