TNT Express

Orase: BUCURESTI,
Industrie: LogisticaTNT Express, componenta a concernului international TNT, este liderul european in distributia prin curierat expres, intern si international. TNT are cea mai larga retea de transport din Europa si ofera o gama variata de servicii de transport aerian si rutier. La scara globala, TNT opereaza in peste 230 de tari.

In Romania, TNT si-a definit pozitia pe piata in 1999 prin achizitionarea in proportie de 100% a actiunilor companiei ROMCARGO SRL (care functiona la aceea vreme ca agent unic TNT inca din 1991). TNT Romania are peste 300 de angajati, 20 de oficii situate in principalele orase ale tarii si asigura livrarea la destinatie a peste 10.000 colete si documente saptamanal.

Acreditarea Investor in People, obtinuta in anul 2003, este un argument in plus pentru faptul ca succesul TNT Romania se bazeaza pe calitatea si profesionalismul angajatilor sai.
Website-ul www.tnt.com ofera posibilitatea urmaririi expedierilor minut cu minut, verificarea pretului si timpii de tranzit pentru expediere.
 
Cei peste 300 de membri ai echipei TNT Romania reprezinta cheia succesului nostru. Daca sunteti un profesionist entuziast si un bun coechipier, va asteptam in mijlocul nostru! TNT Romania ofera angajatilor sai conditii atractive si sansa dezvoltarii unei cariere pe termen lung. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca TNT Express

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi TNT Express

Companie Oras(e) Data