ESOP Consulting

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Real Estate, ,

Site http://www.esop.ro/
Blog https://www.esop.ro/blog/
Facebook https://ro-ro.facebook.com/esopcons/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/esop-consulting/


Despre ESOP:
ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 16 ani de experienta in piata imobiliara. ESOP este un consultant vertical, care asista cu profesionalism toate partile implicate intr-o tranzactie imobiliara, avand o intelegerea exhaustiva a pietei. Avand una dintre cele mai mari echipe de consultanti specializati in piata de birouri din Romania, ESOP se numara printre primii 5 jucatori din piata de birouri in privinta suprafetelor tranzactionate in ultimii 3 ani (peste 103.000 mp de spatii de birouri). Avem probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 3.000 de proprietati, si credem ca suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare a afacerii.
 

Misiunea ESOP:

Sa ajutam clientii ESOP sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile sau viata lor, prin inovatie si eficienta si sa facem aceasta activitate profitabila si placuta pentru toti cei implicati in afacerea ESOP.

Valorile ESOP: 

ESOP este cel mai bine definit printr-o profunda dimensiune umana si respect pentru valori si principii. Intreaga abordare ESOP pastreaza accentul pe dimensiunea umana a relationarilor, distingandu-se de procedurile generale de business.
Suntem adeptii silului participativ, adaptabil, si al nivelului minim de formalism. Incurajam dezvoltarea spiritului de echipa, dar si respectul pentru individ, si atitudinea sa specifica. Suntem constienti ca succesul companiei este rezultatul eforturilor facute de fiecare membru al echipei.
Dezvoltarea noastra dinamica se bazeaza pe patru elemente-cheie ce definesc viziunea noastra despre o afacere de succes.
Oamenii – Succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare este important, unic. Este ceea ce ne face munca mai placuta si satisfactia mai intensa.
Piata libera – Este premisa fundamentala a mediului de afaceri concurential. Si arbitrul sau cel mai corect.
Evolutia – Este cuvantul-cheie al afacerii ESOP. Constienti de greselile noastre si cunoscandu-ne succesele, mergem mereu inainte, in cautarea unor modalitati din ce in ce mai eficiente de dezvoltare.
Relatiile de castig reciproc (win-win) – Reprezinta reteta unui parteneriat de succes. Este singura ecuatie viabila pe termen lung pe care o cunoastem. Si e totodata ecuatia in care avem incredere, cea care ne umple zilnic de entuziasm, demnitate si iubire pentru munca pe care o facem. Ne bucura fiecare cerere solutionata cu succes de echipa ESOP, ce lasa in urma o stransa legatura interumana.
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ESOP Consulting

Companie Oras(e) Data
Business Development Assistant

full-time0 - 1 an experienta

Iti doresti sa lucrezi de la birou dar in acelasi timp sa generezi vanzari si sa ai satisfactia rezultatelor obtinute? Poti lucra in echipa noastra de Business Development. Vei avea sansa sa intri in contact cu persoane de decizie din mediul de afaceri din Romania si sa te dezvolti profesional.

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Asistent cercetare si RELATII CU CLIENTII

full-timeStudent/Absolvent

De ce majoritatea studentilor gasesc greu un loc de munca imediat ce termina facultatea? Pentru ca nu cunosc secretul celor care au rezolvat problema si anume sa lucreze 2 sau 3 ani la o singura firma in timpul facultatii si sa castige bani, experienta si un CV care sa-i ajute de 5 ori mai mult.

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Consultant imobiliar SPATII INDUSTRIALE

full-timeStudent/Absolvent

ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 17 ani de experienta in piata imobiliara. ESOP se afla in primii 5 jucatori din piata birourilor tranzactionate in ultimii 3 ani.

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Broker Imobiliar cu experienta

full-time1 - 5 ani experienta

Ai experinta in piata imobiliara din Bucuresti? Ai avut rezultate pozitive pana acum care te-au determinat sa-ti doresti sa te dezvolti mai mult si sa faci cariera in domeniul imobiliar? Acum te poti alatura echipei ESOP care are 17 ani de experinta si este in primii 5 jucatori din piata de birouri!

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Consultant imobiliar SPATII INDUSTRIALE

full-time1 - 5 ani experienta

Ultimii 3 ani au fost fantastici pentru compania noastra, ESOP a tranzactionat peste 103.000 mp de spatii si vrem ca in urmatorii 3 ani sa tranzactionam de cel putin doua ori mai mult. De aceea avem nevoie de forte noi si oameni talentati in echipa noastra. Abia asteptam sa te cunoastem!

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Senior Broker Spatii de Birouri

full-time> 5 ani experienta

Ultimii 3 ani au fost fantastici pentru compania noastra, ESOP a tranzactionat peste 103.000 mp de spatii de birouri si vrem ca in urmatorii 3 ani sa tranzactionam de cel putin doua ori mai mult. De aceea avem nevoie de forte noi si oameni talentati in echipa noastra

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019
Business Development Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Ultimii 3 ani au fost fantastici pentru compania noastra, ESOP a tranzactionat peste 103.000 mp de spatii de birouri si vrem ca in urmatorii 3 ani sa tranzactionam de cel putin doua ori mai mult. De aceea avem nevoie de forte noi si oameni talentati in echipa noastra de business development.

ESOP Consulting BUCURESTI
24.03.2019

Joburi ESOP Consulting

Companie Oras(e) Data