Jobs4Hotels

Orase: BUCURESTI, Oradea, Strainatate,
Industrie: Agentii recrutare

Site http://www.jobs4hotels.ro/
Facebook https://www.facebook.com/jobs4hotelsro
Google Plus https://plus.google.com/114351585189439554687/posts
Twitter https://twitter.com/Jobs4Hotels_RO
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/jobs4hotels


Jobs4Hotels.ro a luat naștere din dorința de oferi soluții complete si complexe, într-un domeniu care lipsa unei verigi comune între companiile hoteliere si personal (calificat) își făcea simțită prezența.
 
Serviciile noastre se adresează celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, în domeniul hotelier. În funcţie de specializarea avută, companiile pun la dispoziţie o gamă variată de joburi, de la cameriste, barmani, ospătari, recepţioneri până la ghizi turistici sau personal animator pentru distracţia clienţilor.
 
Ofertele hotelurilor, a restaurantelor si a vaselor de croazieră adresează atât celor care își doresc un loc de muncă pe durată nedeterminată, cat și celor care vor să își dezvolte aptitudinile într-ul loc de muncă pe durată fixă sau sezonieră.
 
De asemenea, Jobs4Hotels susţine studenţii şi elevii care doresc să îşi desfăşoare stagiul de practică sau să realizeze internship-uri pentru perfecționarea cunoștințelor în cadrul companiilor din acest domeniu.
Printre domeniile utile studenților / elevilor se numără: Marketing și Comunicare, Management Hotelier, Serviciu clienți, Vânzari și Marketing, Self-service, Recepție sau Resurse Umane (People Development).

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Jobs4Hotels

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Jobs4Hotels

Companie Oras(e) Data