NERA Computers, este o unitate cu capital integral privat, înfiinÈ›ată în 2002, în plină dezvoltare, cu un personal dinamic, cu o orientare europeană È™i cu o ofertă variată de servicii È™i produse dublate de calitate È™i condiÈ›ii de garanÈ›ie deosebite. Domeniul de activitate este reprezentat de tehnica de calcul nouă È™i recondiÈ›ionată, oferte de service monitoare, laptopuri, imprimante È™i alte acccesorii, servicii profesionale de întreÈ›inere È™i reparare a echipamentelor IT.

Deținem o gamă vastă de produse: sisteme, servere, All in One, notebook, netbook, tablete, componente PC, componente server, componente laptop, periferice (tastaturi, mouse, camere Web, boxe, HDD-uri externe, unități optice externe, memorii USB, conectică, UPS, căști, gamepad & volane, microfoane, console jocuri, rame foto), monitoare, rețelistică, imprimante (consumabile, scanner, multifuncționale Inkjet Laser).

NERA Computers este în contact cu clienÈ›ii prin două magazine fizice, unul în IaÈ™i (Șos. Păcurari) È™i unul în Bacău (în Complexul Hello Shopping Park) È™i online.

Din 2014 suntem importator unic autorizat pentru România a produselor È™i soluÈ›iilor de supraveghere video profesionale, marca UNIVIEW. Situată pe locul trei ca È™i cotă din piaÈ›a chineză, UNIVIEW oferă produse È™i soluÈ›ii complete de înaltă calitate ce înglobează cele mai performante tehnologii de ultimă generaÈ›ie din domeniu.
Bacau, Iasi
IT&C Software

Joburi Nera Computers:

Nera Computers nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Nera Computers

Angajari Nera Computers