Joburi SISC

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC) a fost înfiinţat în 1996 şi reprezintă cea mai veche organizaţie studenţească din ASE. În ultimii 14 ani am fost prezenţi printre studenţii din fiecare sală de curs, am finalizat peste 150 de proiecte – din 7 am făcut o adevărată tradiţie, iar mesajul nostru a ajuns la zeci de mii de studenţi. An de an ne propunem să creştem aceste cifre şi impactul pe care îl avem, pentru ca oamenii care au trecut prin SiSC de-a lungul timpului să fie mândri că au contribuit la ceea ce este organizaţia acum.

Serile Teatrului Studentesc (STS)

Chiar dacă nu suntem conştienţi de aceasta, relaţiile umane sunt structurate în mod teatral: utilizarea spaţiului, limbajul trupului, alegerea cuvintelor şi modulaţia vocii, confruntarea ideilor cu pasiunile, tot ceea ce facem pe scenă facem şi în viaţă. Noi suntem Teatrul! SiSC ridică an de an cortina pe scena teatrelor şi, pentru trei seri, invită studenţii să ia parte la spectacolul pe care îl pregăteşte.
Intra pe site-ul STS

IT FEST

CSIE are cel mai mult de-a face, din toate facultăţile ASE-ului, cu partea de IT. Atunci de ce să nu dedicăm IT-ului o petrecere specială? SiSC organizează IT Fest, o serie de conferinţe şi workshop-uri în care tinerii cu abilităţi deosebite în domenii ca web design, grafică digitală sau software au posibilitatea să demonstreze de ce sunt în stare, intrând totodată în contact cu specialişti în domeniu.
Intra pe site-ul IT Fest

Tineri De Succes (TDS)

Ţi se întâmplă adesea să vezi anumite personalităţi la TV şi să-ţi imaginezi ce tare ar fi să le cunoşti personal? Atunci, proiectul Tineri de Succes ţi se potriveşte perfect! Ai ocazia să asişti la întâlniri cu persoane cu rol important în schimbarea mentalităţii generale, care au îndrăznit să se impună pe piaţa muncii şi să devină ele însele branduri de succes.

Academia SpErantei

Poate acum posibilităţile tale de ajutorare nu sunt foarte mari, însă trebuie să ştii că SiSC organizează, an de an, Academia SpEranţei. Acest proiect propune identificarea unor soluţii pentru problemele cu care se confruntă persoanele defavorizate şi acordarea de sprijin material şi moral. Organizăm acţiuni pentru strângere de fonduri pentru case de bătrani şi centre de plasament pentru copii. Apoi îi vizităm în aproprierea sărbătorilor, şi pentru o zi, aducem lumină şi speranţă în sufletele acestora! Cel mai frumos cadou pe care îl poţi dărui!
Vezi pagina proiectului

SiSC PRomo

SiSC Promo este procesul prin care SiSC atrage şi invită oamenii să se implice în activităţile de voluntariat pe care le desfăşoară.

Cauta-ti Reprezentatul

Pentru că suntem conştienţi că studenţii sunt cei mai în măsură să fie schimbarea pe care o doresc în jurul lor, încercăm să le spunem cât de important e rolul studenţilor reprezentanţi.
Afla mai multe detalii

Balul Bobocilor

Balul reprezintă un bun prilej pentru majoritatea studenţilor din anul I să îşi depăşească timiditatea de la începutul facultăţii şi să se reunească la o petrecere dedicată lor. SiSC reuşeşte să îmbine de fiecare dată cele mai bune trupe ale momentului, cele mai interesante probe pentru Miss şi Mister şi concursuri interactive pentru participanţi.
Afla mai multe detalii

Ghidul ciberbobocului

Un ghid informativ pentru studenţii din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică în care vor găsi răspunsuri la întrebări şi date ce îi vor ajuta în formarea personală şi profesională. Pentru că la început fiecare student păşeşte în sălile de curs un pic derutat şi fără a fi conştient de toate oportunităţile care îi sunt oferite, SiSC combate lipsa de informare şi încurajează libera exprimare a studenţilor, oferindu-le acestora răspunsurile pe care le caută, fie că este vorba de facultate, distracţie sau lucruri interesante de văzut şi făcut în Bucureşti.
Ghidul Ciberbobocului 2011
Ghidul Ciberbobocului 2010

BUCURESTI
IT&C Software, , ONG

Joburi SISC:

SISC nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

ServiceNow Engineer/Developer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

GCP Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Azure Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Consultant with English- Constanta

Computer Generated Solutions Romania

Aplica fara CV

Client Advisor with English -Arges (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Arad (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Oradea (Remote)

Computer Generated Solutions Romania
Job national
Aplica fara CV

Senior Business Systems Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Remote

German Speakers | Sebes

SalesConsulting

Aplica fara CV

Locuri de munca SISC

Angajari SISC