Intersnack Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG

Site http://www.intersnack.roIntersnack Romania este parte a grupului Intersnack, o companie internaţională puternică, dezvoltată pe coordonate solide: experienţă de zeci de ani în producţia de snackuri, produse delicioase, iubite şi apreciate de consumatori şi mii de angajaţi pasionaţi şi entuziaşti.

Tradiţia sa îndelungată şi combinaţia sa de experienţă şi profesionalism au transformat grupul Intersnack în ceea ce este în prezent, liderul de piaţă în sectorul snack-urilor sărate din Germania si una din cele mai importante companii in Europa in segmentul de snack-uri sărate.
Portofoliul Intersnack Romania include marci internationale precum Chio, Pom-Bar, Felix Goldfischli dar si marci locale iubite de consumatori: Nutline si Fiesta.

Ceea ce ne caracterizeaza este inovatia, spiritul intreprinzator, creativitatea si lucrul in echipa. Filozofia noastră se bazează pe un proces rapid de luare a deciziilor, acţiuni eficiente şi soluţii inteligente.

Alatura-te echipei noastre si adu-ti contributia la succesul Intersnack!
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Intersnack Romania

Companie Oras(e) Data
Sales Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Intersnack Romania BUCURESTI
23.01.2018
Agent Vanzari - Timisoara

full-time1 - 5 ani experienta

Intersnack Romania Timisoara
23.01.2018
Marketing Assistant

full-time0 - 1 an experienta

Pentru ca brandurile noastre cresc an de an, pentru ca avem permanent idei noi si frumoase, avem nevoie de tine in echipa noastra de Marketing pentru a le putea da viata.

Intersnack Romania BUCURESTI
23.01.2018
Junior Category Manager Nuts&Seeds

full-time1 - 5 ani experienta

Purpose of the job: Implements the assigned consumer activities and support Category Manager to develop and execute Category Strategy and Plans in order to ensure value and volume market share growth and profitability, in line with company strategy.

Intersnack Romania BUCURESTI
23.01.2018
Category Manager Baked

full-time1 - 5 ani experienta

Purpose of the job: Implements the category strategy and action plans for the assigned category in order to ensure value and volume market share growth and profitability, in line with company strategy.

Intersnack Romania BUCURESTI
23.01.2018

Joburi Intersnack Romania

Companie Oras(e) Data