Stiri cariera

Caut Angajator
+1000 de programe de internship disponibile in luna mai

Vacanta de Paste s-a terminat si te gandesti la ce o sa faci in perioada urmatoare? Stim ca e greu sa fii la inceput de drum asa ca venim in ajutorul tau si iti propunem o alternativa productiva, care va contribui substantial la viitorul tau. Internship&Trainee Marathon, cel mai mare program national dedicat studentilor si absolventilor, iti propune peste 1000 de programe de internship, trainee si stagii de practica...

Motivarea angajatilor: cat de importanta e si ce solutii au managerii
Stiri cariera

Managerii de top vor angajati de top, iar drumul spre succes este pavat cu intentii bune. Ce solutii au managerii pentru motivarea angajatilor?

Land a job that plays a meaningful part in millions of lives

If you’re young, talented and searching for a career in which you play a meaningful part in millions of lives, then join ING International Talent Programme for a tailor-made 4-years-graduate programme. We want to welcome smart & young graduates who are fluent in English and have maximum 2 years of working experience.

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Brasov

854 de respondenti din Brasov au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 50 Cei mai doriti angajatori in Bucuresti

6674 de respondenti din Bucuresti au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Iasi

1292 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Cluj

2103 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Timis

1729 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 20 Cei mai doriti angajatori in Sibiu

483 de respondenti din Sibiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Afla care sunt invitatii de la Top Talents Romania 2019!

13 companii, 43 de reprezentanti, un speaker international si invitati speciali. Nu rata evenimentul de cariera Top Talents Romania 2019!