Stiri cariera

Caut Angajator
LEC - Grupe noi pentru cursurile de Java, Excel, PHP si HTML

PHP, Java, .NET , Javascript sau poate Project Management si Presentation Skills. Suna a materii noi in orarul deja incarcat?

Confident Communication
Stiri cariera

Rezultate Puternice Prin Comunicare Puternica - Bucuresti, 13 decembrie 2008 -

Scoala de vanzari IT&C

Scoala de vanzari IT is business este un proiect marca BOS care se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor IT&C. Asadar, … daca te pasioneaza programarea, vanzarile sau marketingul e timpul sa afli niste tips & tricks de la niste oameni beeeton.    

Abilitati practice de recrutare si selectie

Prin intermediul acestui seminar va oferim posibilitatea de a va familiariza cu diverse metode si instrumente de selectie si evaluare, concentrandu-ne indeosebi asupra procesului de intervievare. Toate aceste metode tin cont de specificul pietei romanesti de recrutare si sunt prezentate interactiv, intr-o maniera practica, prin exercitii.

HONEYWELL GARRETT te provoaca sa-ti demonstrezi calitatile in cadrul concursului anual TurboQUEST!
Stiri cariera

Vrei sa stii ultimele inovatii din industria auto? Esti un student creativ, indraznet si pasionat de tehnica?

Incepe prin a fi voluntar!

Organizatia studenteasca BOS a inceput recrutarile pentru anul universitar 2008-2009. Portile au fost deschise odata cu primul eveniment marca BOS: „Incepe prin a fi voluntar!” Avandu-i ca invitati pe Dragos Dehelean – Director General Selenis, Camelia Sucu – Presedinte Class Living si Sorin Blaga – Vicepresedinte Marketing si Comunicare Rompetrol, aceasta conferinta a avut scopul de a ghida studentii in directia implicarii...

Hai la VIP

Acum 10 ani, cand Genius era in voga, iar Titanicul castiga 11 premii Oscar, cativa studenti s-au gandit sa lanseze o organizatie studenteasca pe care au numit-o VIP, Voluntari pentru Idei si Proiecte.    

Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro
Stiri cariera

Ce este? In perioada 17 iunie - 15 august 2008 pe HiPo.ro va avea loc un concurs ce iti ofera sansa ca in schimbul completarii peste 50% a CV-ului tau sa castigi premii si sa beneficiezi la maxim de oportunitatile HiPo.ro. In plus odata ce vei avea creat un CV bine completat pe HiPo.ro poti aplica la zeci de joburi in companii de top.

Adobe Learning Center
Stiri cariera

Adobe Learning Center este un program de formare profesionala, creat de Adobe Romania, pentru a veni in intampinarea absolventilor de studii superioare tehnice care nu s-au hotarat inca in privinta domeniului in care vor sa profesese. Participantii vor incerca la prima mana activitati specifce unui anumit domeniu descoperind astfel daca detin aptitudinile necesare acelui domeniu si mai ales daca isi doresc cu adevarat...