Stiri cariera

Caut Angajator
Regulament de participare la concursul - Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?
Stiri cariera

Regulament Acordare premii pentru concursul "Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?"

Regulament de participare la concursul “Studiul Cei mai doriti angajatori din Romania 2020”

Regulament Acordare premii pentru concursul “Studiul Cei mai doriti angajatori din Romania 2020”

Tesing Simulator se mută online!

Audit sau Taxe? Daca aceasta intrebare iti apare in minte atunci cand te gandesti la viitoarea ta cariera in domeniul finance, atunci Deloitte Romania vine cu soluția cea mai simpla si mai la indemana pentru tine: Webinarul Testing Simulator!

În controlul viitorului - Cum conduce Ovidiu Căruntu controlling-ul financiar spre viitor

Cea mai dificilă parte dintr-o călătorie este să te decizi că pleci. Dar atunci când o nouă nevoie se conturează, acțiunile nu întârzie să apară. M-am alăturat Bosch Service Solutions Timișoara în aprilie 2019, ocupând poziția de team leader într-un proiect nou de controlling. Oportunitatea să aplic cunoștințele care le-am acumulat în ultimii ani în Plant...

Care este cel mai bun drum de a începe o carieră în sectorul IT?
Stiri cariera

AFLAȚI EXPERIENȚELE CELOR CARE AU REUȘIT ÎN ASTA ÎN MAI PUȚIN DE UN AN

Perceptia ta asupra unui brand de angajator din industria IT&C (gaming)
Stiri cariera

Regulament Acordare premii pentru concursul "Perceptia ta asupra unui brand de angajator din industria IT&C (gaming)"

Unde te poti angaja in domeniul TEHNIC in Romania?
Stiri cariera

In ultimii ani, datorita dezvoltarii tehnologiilor din ce in ce mai performante, cerinta pentru ingineri care sa inoveze a crescut semnificativ. Companiile din diverse domenii tehnice cauta ingineri cu experienta sau aflati la inceput de drum, oportunitati ce sunt publicate pe diferite site-uri de cariera, retele sociale sau sectiuni de cariera dedícate pe paginile lor web.