Cele Mai Bune Programe de Internship din 2024!

Cele Mai Bune Programe de Internship din 2024!
63 de angajatori si 1.613 voturi



 


National, 23 mai 2024. Hipo lanseaza o editie noua National Intern Day, respectiv topul Cele Mai Bune Programe de Internship din Romania. Proiectul este unic la nivel national, iar scopul este sa creeze cadrul prin care companiile isi pot nominaliza programele de internship sau traineeship, iar tinerii le pot vota pe cele mai bune. In fiecare an, pe 23 mai este lansat topul Cele Mai Bune Programe de Internship din Romania, ziua in care Hipo ii sarbatoreste, atat pe interni, cat si pe angajatori. Anul acesta au fost nominalizate 63 de programe care au adunat 1613 voturi din partea tinerilor cu studii superioare.

In perioada ianuarie – martie 2024, companiile si-au nominalizat oportunitatile pentru tinerii aflati la inceput de cariera. Dupa aceasta etapa, a urmat o perioada (aprilie – mai 2024) dedicata voturilor din partea tinerilor. Topul Cele Mai Bune Programe de Internship din Romania a fost realizat atat pe baza voturilor obtinute, cat si pe baza structurii si beneficiilor oferite de program, evaluate pornind de la nevoile si perspectivele de cariera ale tinerilor, informatii ce au reiesit din studiul Gen Z Behavior on the labor market in 2023 realizat de Catalyst Solutions. Pe 23 mai, 63 de companii se fac remarcate pe piata muncii din Romania, fiind prezente in primul top despre cele mai bune programe de internship. Prin acest proces, este construit cel mai puternic instrument pentru studenti si proaspat absolventi in momentul alegerii primilor pasi in cariera.



,,Interesant este ca, in 2024, programele din top 3 au crescut in clasament fata de editia trecuta. SLB a urcat de pe locul 8 (2023) pe 1 (2024), KPMG in Romania de pe locul 3 (2023), pe locul 2 (2024), iar Lenovo a avansat de pe locul 5 (2023) pe 3 (2024). De asemenea, ne bucuram sa vedem si o varietate a industriilor in care activeaza companiile de pe primele locuri: inginerie, consultanta, IT, FMCG, finante.” - Maria Marin, Project Manager National Intern Day

Hipo ii sustine pe tinerii la inceput de cariera sa exploreze piata muncii, aplicand la programe dedicate lor, iar, in acelasi timp, le ofera angajatorilor portalul potrivit pentru a promova cat mai multe astfel de oportunitati in cariera. Este important sa recunoastem contributiile tinerilor la cresterea unui business, respectiv valoarea stagiilor in formarea viitorilor specialisti si toate eforturile echipei care se ocupa de un astfel de program. Sarbatorind aceasta zi, putem inspira mai multi tineri sa urmeze programe dedicate lor si sa ajutam companiile sa inteleaga importanta investitiei in programe pentru tineri.
 

Pentru mai multe detalii despre Topul Cele Mai Bune Programe de Internship din Romania, respectiv cum pot contribui companiile la recunoasterea eforturilor si importanta programelor dedicate tinerilor, aici: https://tinyurl.com/barup59v

 

Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 17 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:

 
  • DevTalks Romania, cea mai asteptata conferinta IT, care reuneste 6000 de profesionisti pasionati de web, online, cloud computing, big data si alte tehnologii sau trenduri IT. DevTalks are doua editii, in Bucuresti, intre 29-30 mai, si in Cluj-Napoca, pe 26 septembrie. 
  • DevCon, cea mai influenta conferinta dedicata profesionistilor IT. Pe 5 si 6 noiembrie vor avea loc 6 conferinte dedicate, care ating o varietate de tehnologii si arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, si nu numai.  
  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare.  
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, are loc pe hipo.ro de doua ori pe an si aduce impreuna 200.000+ candidati si 80 angajatori la fiecare editie.  
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 250 de tineri romani.  
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.  

 

Va recomandam si:

PORR Romania – partener principal în cadrul EBcon 2024

ULTIMELE JOBURI