Care sunt cele mai bune 63 de programe de internship din Romania? Companiile nominalizeaza, studentii voteaza!



National Intern Day este un proiect unic in Romania, sustinut de Hipo.ro - portalul de joburi numarul 1 in Romania pentru candidatii cu studii superioare. Proiectul creeaza cadrul prin care companiile isi pot nominaliza programele de internship sau traineeship, iar tinerii au ocazia sa le voteze pe cele mai bune. Pana in prezent, peste 900 de voturi ale tinerilor cu studii superioare au fost colectate pentru determinarea Celor mai bune 63 programe de internship din Romania in 2024. Perioada de vot continua pana pe 15 mai, urmand ca pe 23 mai sa fie lansat topul Cele Mai Bune Programe de Internship din Romania in 2024.

 

Programele de internship le ofera tinerilor o perspectiva reala asupra a ceea ce inseamna sa lucrezi intr-un anumit domeniu, iar angajatorilor le ofera mediul propice prin care tinerii pot invata si contribui la succesul companiei. National Intern Day este un proiect unic in Romania, sustinut de Hipo.ro cu obiectivul de a crea contextul prin care companiile isi pot nominaliza programele de internship disponibile in 2024 pentru studenti si proaspat absolventi. National Intern Day le ofera acces, intr-un singur loc, la toate programele deschise, unde pot aplica si le pot vota pe cele mai bune.

 

In perioada ianuarie - martie, companiile si-au nominalizat oportunitatile pentru tinerii aflati la inceput de cariera. Acum este perioada in care studentii si proaspat absolventii au ocazia sa aleaga cele mai atractive programe de internship. Perioada de vot continua pana pe 15 mai. Topul este realizat atat pe baza voturilor obtinute, cat si pe baza structurii si beneficiilor oferite de program, evaluate pe baza nevoilor si perspectivelor de cariera ale tinerilor centralizate in studiul Gen Z Behavior on the labor market in 2024 realizat de Catalyst Solutions. Pe 23 mai, 63 de companii se fac remarcate pe piata muncii din Romania, fiind prezente in primul top despre cele mai bune programe de internship. 

 

,,National Intern Day, alaturi de ,,Best Internship Programs in 2024", a fost creat cu scopul de a aduce in prim plan importanta programelor de internship si trainee atat pentru angajatori, astfel formand viitoarele generatii de profesionisti, cat si pentru tineri. Cu totii am trait acele clipe din facultate sau curand dupa terminarea ei, in care nu stiam ce domeniu sa alegem sau catre ce companie sa mergem, ce vrem sa invatam in continuare, spre ce vrem sa ne dezvoltam. De aceea, ambitia noastra este sa construim alaturi de cele doua parti cel mai puternic instrument pentru studenti si proaspat absolventi care sa ii ajute in momentul alegerii primului pas in cariera. Anul acesta vom avea 63 de programe votate de tineri pentru tineri, iar pe 23 mai vom afla cine va fi pe primul loc.” - Maria Marin, Project Manager National Intern Day

 

Cei care vor sa afle care sunt cele 63 de programe inscrise in cadrul National Intern Day, precum si detalii despre modalitatea de vot, pot accesa https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/nextgen/internship_trainee_marathon/national_intern_day?utm_campaign=nid24&utm_medium=cdp&utm_source=partenermedia&utm_content=cdp.

Va recomandam si:

DevTalks Romania celebreaza 10 ani de editii reusite pe 29-30 Mai la Romexpo, B1