27 oportunitati interesante in care te poti implica incepand cu primavara aceasta



Primavara incepe cu tine alegand cel mai bun drum pentru viitorul tau. Noi credem ca cel mai bun mod pentru a-ti incepe cariera, este printr-un program de internship, management trainee sau graduate trainee.

Prin programele lansate de companiile de top anul acesta, ai ocazia sa experiementezi domeniul tau de interes, practic, si sa iti formezi experienta ceruta de angajatori. Haide sa trecem in revista 27 oportunitati faine in care te poti implica:

 

Unilever - Management Trainee

Unilever, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum din Romania. Pentru ca sustine dezvoltarea tinerilor, Unilever lanseaza programul de Management Trainee! Anul acesta isi doreste sa isi mareasca echipa cu oameni interesati de Supply Chain si Business.

Participa la Webinarul
Cum sa devii trainee in Unilever Future Leaders Programme si afla tips & tricks despre procesul de aplicare si selectie. De asemenea, vei avea ocazia sa pui intrebari trainee-ilor de anul trecut.
 

Hilti - GROW@HILTI - Graduate Program

Instrumentele, tehnologiile, software-ul si serviciile lor de varf detin puterea industriei mondiale de constructii. Hilti propune un program foarte fain, GROW@HILTI - Graduate Program. Astazi facem cunostinta cu Diana Tudosie si Cristian Anghelescu, Account Manageri in echipa Hilti. Iata ce au sa-ti transmita! Citeste testimonialele lor aici.


Ursus - Graduate Trainee
 

Ursus a lansat programul Graduate Trainee pentru a aduce forte proaspete in companie si a construi echipe si mai puternice. Ai ocazia sa te intalnesti cu echipa Ursus pe 18 aprilie, dupa cum urmeaza:
 

  • Brew Your Future with Ursus - 18 Aprilie, ora 15:00 la Commons Unirii, vei participa la speechuri inspirationale, despre companie, despre programul Brew Your Future – Graduate Trainee si iti vor impartasi din experientele lor.



PepsiCo - Butterfly Effect Internship
 

PepsiCo este unul dintre liderii mondiali din piata bauturilor racoritoare si snack-urilor si lanseaza doua evenimente:

  • Workshop PepsiCo in ASE pe 9 aprilie 2019, intervalul orar 14:00 - 15:00, Mihail Moxa - 3M8. Este o calatorie care iti va va imbunatati abilitatile de luare a deciziilor. Iti ofera sansa de a invata ceva nou, indiferent de faza pe care o atingi.
  • Workshop PepsiCo in Politehnica pe 10 aprilie, intervalul orar 16:00-17:00. Vei descoperi detalii despre departamentele companiei, modul în care produsele sunt facute (vizite la fabrica) si vandute (vizite de piata) de la echipa de formatori.


Coca-Cola HBC Romania
 

Cola propune un program Supply Chain Trainee de 2 ani, conceput pentru absolventii talentati, ii provoca sa devina liderul urmator al generatiei Coca-Cola HBC Romania.

Da click pe rolul care te incanta si aplica!

 


EY Romania
 

Alatura-te ca participant la program si termina ca un coleg. Programele propuse de EY pentru anul 2019 sunt Junior Advisory/Transaction/TAX/Audit Consultant asa ca aplica pe cel care ti s-ar potrivi cel mai bine.

 

P&G - Managerial Summer Internship
 

Programul P&G Managerial Summer Internship rulează timp de 12 saptamani in timpul verii (iulie-septembrie). Vei primi responsabilitati semnificative si sansa de a te conecta cu unii dintre cei mai buni experti din industrie.


OMV - Master în Ingineria Petrolului din Leoben, Austria
 

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom pentru a studia in cadrul programului de Master in Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Cursurile se concentreaza pe zona tehnica a ingineriei petrolului, oferind posibilitatea specializarii in ingineria forajului, productiei sau inginerie de zacamat si combina ultimele concepte de predare cu experienta practica.


Bergenbier - Supply Chain Trainee Program
 

Bergenbier propune un program de Supply Chain Trainee Program prin care vei putea sa iti consolidezi cariera in 12 luni de rotatie departamentala in cadrul lantului de aprovizionare Bergenbier SA. Daca ai absolvit cu mai mult de 2 ani in urma si esti gata sa preiei un rol permanent incepand din mai 2019 esti candidatul ideal.

Dupa cum vezi, primavara anului 2019 se anunta plina de oportunitati de dezvoltare si indrumare catre o cariera ideala. Speram ca articolul nostru a fost de folos pentru tine si ca vei face primul pas spre cariera ta, aplicand la pozitia care te-a atras cel mai tare.

Jacobs Douwe Egberts - JACOBS Traineeship Program

Jacobs ofera primavara aceasta o oportunitate deschisa pasionatilor de antreprenoriat si fluenti in limba engleza, ce presupune un program de 12 luni construit pentru a descoperi mai multe roluri si departamente, precum: Marketing, Sales, Finance, Supply Chain, HR si Legal. Procesul de selectie are loc in lunile Aprilie si Mai, so hurry up!

Daca vrei sa afli care sunt toate oportunitatile pe care le poti accesa, intra in programul Internship & Trainee Marathon!


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania