Descopera experienta unei editii Top Talents in poze si insight-uri utile de cariera

Ai auzit de Top Talents Romania,dar nu stii exact ce presupune acest event?

Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit o lista de articole in care iti povestim exact ce s-a intamplat la editia Top Talents 2016, iar mai jos ai un sum-up din fiecare sesiune si link catre fiecare articol in parte.

Noi te sfatuim sa treci prin ele pentru ca ai de “furat” niste informatii chiar utile, iar, la final, te invitam sa te inscrii la evenimentul Top Talents 2017, care va avea loc pe 24-25 noiembrie, la Hotel Caro, Bucuresti.

Iti promitem o editie de succes si anul acesta! :)


Entrepreneurship vs. Intrapreneurship – Creating business value – Sergiu Negut, Maastricht School of Management 

Sergiu Negut le-a impartasit participantilor la sesiune care este secretul succesului in afaceri si cum poate reusi un antreprenor sa puna bazele unei afaceri.

Inainte de toate, tineti minte ca „gratis nu e suficient de ieftin”. E un principiu de care e bine sa tinem cont si in viata de zi cu zi, nu numai in business, spune Sergiu Negut.

Afla mai multe insight-uri utile de aici.


Google, un model de business de succes prezentat la Top Talents Romania

Va imaginati cum este sa fii CEO la Google Romania? Participantii de la Top Talents 2016 au avut ocazia de a se afla timp de o ora si jumatate in aceeasi sala cu Elisabeta Moraru, Country Manager la Google. Aceasta a primit intrebari despre parcursul ei profesional si despre modul in care a obtinut tot ceea ce si-a propus.

Elisabeta Moraru nu numai ca a prezentat impactul tehnologiei asupra vietii noastre si asupra sistemului educational, ci a prezentat si schimbarile din industrie care influenteaza profilul candidatilor pe care angajatorii il cauta.

Vezi aici sfaturile Elisabetei Moraru.


LeaDDDDership Conference – Discovering, Dreaming, Designing & Destiny

Reprezentantii companiilor Vodafone Romania, Coca–Cola HBC Romania, Philips, Arctic, EY, Unilever ne-au spus cum poti deveni un lider de succes.

Conferinta Leadership s-a desfasurat pe doua zile, iar speakerii au acceptat invitatia de a le vorbi participantilor despre puterea de a descoperi si de a fi curiosi in legatura cu ceea ce ii intereseaza, astel incat sa isi urmeze destinul.

E util sa ne intrebam cum poate un lider sa ajunga la performanta? Descopera aici raspunsul.


Interactive Games powered by Universum Events

In cadrul Top Talents Romania, specialistii Universum Events i-au provocat pe participanti sa participe la doua activitati interactive: Beat the Box si Peak Performance, care le-au testat abilitatile de comunicare si de adaptabilitate intr-o echipa sub presiunea timpului. Astfel ca cei mai rapizi si perspicace dintre participanti au fost invingatori.

Peak Performance este o activitate de learning experiential si a fost jucata in premiera in Romania la Top Talents Romania.
Beat the Box este un joc prin care iti depasesti limitele. 10 echipe au avut drept sarcina spargerea unor coduri.

Ce a presupus fiecare joculet in parte si cum s-a concluzionat, descopera aici.


Despre carti si oameni cu Bookster


Cristi Naftanaila, CEO la Bookster, a vorbit in cadrul Top Talents Romania despre felul in care depinde doar de noi sa ne imbunatatim viata, respectand anumite principii.

„Trebuie sa ai o cariera si sa lucrezi intr-un loc care iti place si care te face sa te simti apreciat pentru ceea ce faci, sa simti ca tu contribui la o lume mai buna”

Cum facem sa avem o viata fericita? Vezi mai multe detalii aici.


Workshops Day 1

In prima zi a evenimentului, au avut loc patru workshopuri: Business Simulation (Gamification) sustinut de Coca-Cola HBC, The wave of change in Oral Health sustinut de Philips, Team Productivity de catre Vodafone, Panelul Take career into your own hands condus de specialistii in Resurse Umane ale celor trei companii.

Afla aici cum s-a desfasurat fiecare experienta in parte.


Workshops Day 2

In a doua zi a evenimentului, au avut loc patru workshopuri pe teme precum: Public Speaking, Storytelling, identificarea soft skill-urilor, The power of self directed learning by Rocketists.

Vezi aici ce provocari au avut participantii la aceste workshopuri si ce aspecte de retinut au invatat.

Daca nu te-am convins inca, te invitam sa te inscrii aici si, daca vei fi selectat, te vei convinge cat de grozava si benefica poate fi experienta participarii la Top Talents. 


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”