Evaluarea online MAPP Student

HART Human Resource Consulting este o companie de consultanta in resurse umane centrata pe dezvoltarea si cresterea eficientei companiilor client, oferind servicii integrate de resurse umane, talent management, recrutare, evaluare si dezvoltare la nivel individual, de echipa si organizational.

Prin divizia de Career Management - serviciul consiliere si orientare in cariera, HART Consulting ofera pietei romanesti un instrument de evaluare motivationala a potentialului personal MAPP™, precum si diagnoza ariilor de compatibilitate profesionala.

Evaluarea MAPP™ a fost dezvoltata in urma cu 40 de ani de catre IAN (International Assessment Network) in SUA si folosita in intreaga lume de peste 4.5 milioane de oameni, tineri la inceput de drum, adulti aflati in tranzitie in cariera, profesionisti in consilierea in cariera, profesori etc.

MAPP™ este o analiză a motivaţiilor. MAPP™ nu determină dacă o persoană poate sau nu să realizeze o anumită activitate profesională, ci indică dacă persoana doreşte să o facă. Motivaţia este forţa care călăuzeşte o persoană din interior, neputând fi învăţată sau predată. Scopul acestei evaluări este de a identifica factorii motivatori şi de a învăţa cum să îi folosiţi în planificarea carierei.Evaluarea online MAPP™ Student contine informatii despre:

Top 10 arii vocationale

 

Motivatia pentru activitatile preferate

Compatibilitatea motivatiilor personale cu diferite profesii

Modalitatea preferata de invatare

Randamentul cel mai bun in situatia de testare

Compatibilitatea cu 900 de joburi

Posibilitatea de a anexa CV-ului rezultatele la Evaluarea MAPP.

Va recomandam si:

Career Guide 2021