<<Editia 2012 | Parteneri>>

Talent Network  este cea mai mare comunitate dedicata exclusiv tinerilor cu potential din Romania. Sub egida Talent Network organizam evenimente adresate tinerilor interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala printre care Top Talents Romania, Career Innovation Week si Consulting Days.

Care sunt lucrurile care caracterizeaza un tanar cu potential? 

Ai depasit statutul de student implicandu-te in vreo activitate extracurriculara? Ai obtinut in studentie o bursa de studiu? Ai avut experiente educationale sau profesionale internationale? 

Daca ai răspuns „Da” la macar una din aceste intrebari, atunci pe tine te cautam.  

Experienta ne-a demonstrat faptul ca tinerii cu potential din Romania sunt aceia care, pe langa scoala sau serviciu, au ales sa se implice si in alte activitati pentru a deveni o persoana mai buna atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Prin urmare, investim in tinerii care sunt constienti de propria valoare, care stiu sa isi seteze prioritatile si depun efort si energie pentru a-si atinge obiectivele, in tinerii care fac totul din pasiune si exploateaza oportunitatile pe care le descopera, acumuland experinte si dobandind noi abilitati.

De ce sa intri in Talent Network?

Beneficii membership Talent Network:

  • Contribui la dezvoltarea ta personala si profesionala prin inscrierea la proiectele si activitatile desfasurate sub umbrela Talent Network printre care si Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania
  • Vei fi la curent si vei putea aplica pentru programe de internship, traineeship sau management trainee, o parte din aceste oportunitati fiind promovate exclusiv catre membrii Talent Network
  • Posibilitatea de a participa la evenimente exclusive organizate de catre companiile partenere
  • Poti aplica gratuit pentru invitatii la evenimente de cariera, dezvoltare personala sau profesionala ce vor fi distribuite membrilor Talent Network
  • Ai acces gratuit la ultima editie a publicatiei Ghidului Angajatorilor in format online
  • Primesti reduceri la cartile oferite de editura Publica
  • Cunosti alti tineri ca tine interesati de dezvoltarea lor continua personala si profesionala, viitorii tai colegi sau, poate, furnizori, clienti, colaboratori.
  • Ajungi pe lista de “high potentials” a celor mai dinamici angajatori din Romania