<< Agenda | Inscriere>>

Accesul la eveniment se face doar pe baza de preinscriere.

Etapele procesului de selectie:

Evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare - pas eliminatoriu in procesul de selectie. De aceea, te rugam sa tratezi cu seriozitate completarea CV-ului si a formularului de aplicare. Pentru a avea o aplicatie buna, te sfatuim sa scoti in evidenta toate activitatile pe care le-ai desfasurat extracurricular

E-mail de confirmare si inscrierea la workshop-uri - Daca treci de prima etapa a procesului de selectie, vei primi un e-amil de la noi cu optiunile pe care le ai pentru a participa la unul din workshop-urile sau seminariile din a doua parte a zilei. Pentru acestea va trebui sa te inscrii, deoarece numarul de locuri este limitat.

E-mail de confirmare la ziua generala si workshop-ul repartizat si detalii logistice. Repartizarea la workshop-uri se face in functie de profilul tau, cat si de profilul cautat de companiile partenere, iar locurile la workshop-uri sunt limitate.

Aplicatiile vor fi inregistrate, urmand ca in perioada 18 februarie - 8 martie sa primesti confirmarea de participare pentru fiecare din sesiunile la care te-ai inscris.

Aplica aici!

Recomanda prietenilor tai proiectul Consulting Days si castiga o bicicleta pliabila Puma!

Ultima zi in care poti aplica este 4 martie!