Bosch Romania

Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii prin produsele Bosch. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea durabila stau la baza companiei noastre. De asemenea, acordam o atentie deosebita responsabilitatilor noastre sociale si ecologice. Astfel, ne asiguram ca oferim oamenilor ceea ce au nevoie, atat in prezent cat si in viitor.

Scopul nostru este sa dezvoltam solutii pentru a imbunatatii calitatea vietii oamenilor din intreaga lume - prin inovare si oferirea de produse si servicii deosebite. La ce te poti astepta de la Bosch: oportunitatea dea face parte din ceva maret, unde alaturi de noi iti poti contura viitorul. Vei fi parte a unei echipe care seteaza noile trenduri prin produse importante.

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si numara peste 5000  de angajati in patru entitati. In anul 2016, Bosch a inregistrat un volum de vanzari de 332 milioane de euro pe piata din Romania. Pe langa centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj si unitatile sale de productie pentru Solutii de mobilitate din Cluj si din Blaj, Bosch mai opereaza si o unitate de productie de tehnica liniara, localizata de asemenea in Blaj, precum si un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in Timisoara. In Bucuresti, Bosch opereaza un birou de vanzari pentru produsele diviziilor Solutii de mobilitate, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru constructii si energie.  In plus, o filiala a BSH Hausgeräte GmbH, activa pe piata electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, in capitala tarii. 

Cum operam: 4 locatii,3 birouri de vanzari, 2 fabrici, 1 centru de cercetare si dezvoltare si 1 service. 

Sectoarele noastre de activitate:

  • Solutii de mobilitate;
  • Tehnologie industrial;
  • Bunuri de larg consum;
  • Tehnologie pentru constructii si energie.


Inscrie-te acum si vino sa ne cunoastem pe 24 Martie, la Jucu!




Grupul Bosch 

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. Acesta are aproximativ 390.000 de angajati in intreaga lume (status la 31 decembrie 2016). Conform cifrelor preliminare, compania a generat vanzari de peste 73.1 miliarde de euro in 2016.

Lider in IoT, Bosch ofera solutii inovatoare pentru case inteligente, orase inteligente, mobilitate conectata si industrie conectata. Compania isi foloseste expertiza in tehnologia de senzori, software si servicii, precum si propriul cloud IoT, pentru a oferi clientilor solutii conectate integrate dintr-o singura sursa.

Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovatii pentru o viata conectata si de a spori  calitatea vietii la nivel mondial prin produse si servicii inovatoare si care starnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creeaza „Tehnica pentru o viata.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH si cele aproape 450 de filiale si companii regionale din aproximativ 60 de tari. Prin includerea partenerilor comerciali si de service, reteaua globala de productie, inginerie si vanzari Bosch acopera aproape toate tarile din lume. Baza pentru viitoarea crestere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 59.000 de angajati in cercetare si dezvoltare in cele aproximativ 120 locatii din lume.