Bosch Cluj - Furnizam tehnologia din spatele tehnologiei 

Inovatiile noastre aduc un plus de valoare si reprezinta „Tehnica pentru o viata”, oferind un nivel ridicat de calitate, performanta si fiabilitate pentru a satisface nevoile oamenilor, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii prin produsele si cultura Bosch. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea durabila stau la baza companiei noastre.  

In fabrica din Cluj Bosch produce unitati electronice de control pentru clienti globali din industria auto. In 2015 si 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adaugat produse noi in portofoliul propriu, inclusiv componente pentru airbaguri si sisteme de asistenta la parcare pentru un plus de siguranta si confort. In plus, fabrica din Cluj este lider in domeniul sistemelor de actionare eBike, cat si a senzorilor micromecanici pentru internetul obiectelor.

Inscrie-te acum si vino sa ne cunoastem pe 24 Martie, la Jucu!

 
 

Industria 4.0 in unitatile de productie Bosch din Romania 

Unitatea de productie Bosch utilizeaza cele mai noi echipamente si infrastructura/standarde IT pentru productie sub forma MES (Manufacturing Execution System ), care conecteaza si controleaza toate centrele de lucru pentru a oferi o trasabilitate de 100% a produselor, pornind de la prima etapa de productie din zona SMT (Surface Mounting Technology) pana in etapa finala, zona de ambalare,care include inregistrarea automata in sistemul ERP (SAP)).

Acest nou mediu de lucru cu o baza de date conectata in timp real la liniile de productie stimuleaza proiecte noi, cum ar fi monitorizarea procesului SPI (Single Pin Insertion), proces ce realizeaza insertia pinilor; noua infrastructura IT construita pe tehnologia Hadoop Big Data Analytic Value Stream Cloud,.Aceasta este dezvoltata in colaborare cu filiala locala a centrului de servicii de analiza de date pentru divizia Automotive Electronics a Bosch, si permite printre altele o vizualizare in timp real a tuturor parametrilor relevanti ai procesului.