Ce este Sales Boot Camp? 
 

Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Proiectul cuprinde 2 parti, detaliate dupa cum urmeaza:

1. Conferinta Sales Boot Camp – Impact Hub Bucuresti (5 aprilie)

In cadrul conferintei vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, vei invata sa negociezi, sa incepi sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestui domeniu, dar si sa afli care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante. Vei primi sfaturi si informatii utile de la specialisti si traineri din domeniul vanzarilor. Punem la dispozitie 100 de locuri pentru aceasta conferinta, pentru aceia dintre voi care se regasesc cel mai bine in profilul candidatului.

Companii participante 2017: Coca-Cola HBC Romania, JTI Romania, L'Oreal Romania, Unilever, Trend Consult.

> > Aplica aici pentru a lua parte la conferinta. 
 

2. Workshopuri dedicate 

In cadrul acestei etape, vei participa la workshopuri interactive de vanzari direct la sediul companiei de care esti interesat. Daca in cadrul conferintei, o companie ti-a atras atentia si ai dori sa afli mai multe despre modelul lor de vanzari, sa descoperi rolul si atributiile unui membru al echipei de vanzari si sa iti perfectionezi abilitatile lucrand pe situatii concrete impreuna, poti aplica la workshopul sustinut la sediul lor.

Inscrie-te la workshop-uri:
 

*Poti participa la mai multe workshopuri, in functie de profilul tau si interesele pe care le ai pentru companiile participante. 

De ce sa participi la Sales Boot Camp? 
 
  
Interactionezi cu ceilalti participanti, dar si cu reprezentantii companiilor, prin intermediul sesiunilor la care poti afla raspunsurile la intrebarile de interes pentru tine direct de la angajatori, tips&tricks si alte tehnici de negociere;
 
 
Intalnesti companii de top si iti cresti sansele de a da startul carierei tale in vanzari, stabilind legaturi stranse cu specialisti din domeniu. Printre companiile participante editia trecuta se numara Coca-Cola HBC, Oracle Romania, L’Oréal Romania si UPC Romania;
 
 
Desi domeniul vanzarilor nu are corespondent in cadrul pregatirii academice, evenimentul Sales Boot Camp se potriveste perfect persoanelor carora le face placere sa comunice, sa cunoasca oameni si care au o pasiune pentru negociere si vor sa isi dezvolte abilitatile de persuasiune. 
 
 
Descoperi cele mai interesante oportunitati de cariera din Sales, poti pune in practica cunostintele tale prin intermediul workshopurilor sau studiilor de caz practice si iti poti adauga in CV un proiect valoros pentru cariera ta in vanzari. In plus intri pe shortlist-ul de candidati al companiilor participante.
 
 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie? 

Procesul de inscriere este foarte simplu, poti aplica direct cu CV-ul tau de Hipo.ro.

Daca experienta ta si competentele dobandite de-a lungul timpului se potrivesc profilului de tanar talentat pe care il cautam, te vom tine la curent cu detaliile despre participarea la eveniment. 

Te-am convins? Aplica aici.