<< Agenda                                                                                                                                                                 >> Home

Ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre finalistii Sales Boot Camp
 

De-a lungul experientei noastre, te-am obisnuit cu anumite criterii si ne dorim sa le bifam si la acest eveniment:
 

 
Interes pentru domeniu - Dorinta de cunoastere, pasiunea pentru subiect si pentru domeniu si interesul manifestat pentru a explora cat mai multe oportunitati de cariera in vanzari.

 

Experiente internationale - fie ca ai fost intr-un internship, fie ca ti-ai continuat studiile in strainatate sau ai fost implicat in conferinte si activitati internationale, pentru noi aceasta experienta este valoroasa deoarece te-ai confruntat cu multe provocari si suntem curiosi sa vedem ce ai invatat.

 

Rezultate academice exceptionale - bursa de studiu, bursa de merit sau ai participat la olimpiade, concursuri din mediul academic. Orice recunoastere de acest tip este pretioasa pentru noi.
 


 

Daca ai ales sa te implici in activitati de voluntariat sau ai participat la intershipuri, programe de management trainee sau stagii de practica in companii.



Daca ai avut una din experietele de mai sus, consideram ca ai motivatia si ambitia de a excela in ceea ce faci. Din acest motiv vrem sa ne intalnim la Sales Boot Camp!


Ca acest lucru sa fie posibil, doar sa aplici cu CV-ul hipo.ro si garantam ca nu dureaza mult.
Evaluarea CV-ului este un pas eliminatoriu in procesul de selectie asa ca iti recomandam sa nu omiti sa treci toate activitatile extracurriculare pe care le-ai avut pana acum. Suntem convinsi ca ai o multime de activitati care care sa scoata in evidenta toate punctele tale forte. 


Daca te numeri printre cei care trec de prima etapa a procesului de selectie, vei primi un e-mail de la noi cu pasii urmatori.

Asteptam din partea ta confirmarea si nu uita sa pui in calendar evenimentele noastre, pentru care noi ne pregatim intens.