Echipa IT >>

Suntem cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de e-commerce din România. Ne-am mentinut constant in pozitia de lider al pietei, ca urmare a orientarii noastre catre client. Am creat servicii ce intampina nevoile clientilor nostri si am setat noi standarde in piata.
Suntem un business efervescent, cu o echipa ce se extinde in permanenta. eMAG este astazi suma celor peste 1000 de angajati, iar numarul continua sa creasca.

Ne place sa fortam limitele si sa le depasim. Indraznim sa ne asumam riscuri. Suntem dispusi sa fim altfel. Suntem cei care seteaza regulile jocului, iar nu cei care asista. Suntem pasionati de ceea ce facem, dedicati unui scop comun si dornici de a fi mai buni in fiecare zi.

La eMAG, avem Internet si e-commerce know how si acces la cele mai noi tehnologii. Avem toate atuurile pentru a inova si pentru a atinge performanta. Suntem un intreg dinamic, deschis provocarilor si atent la toate oportunitatile din jurul nostru. 

Suntem in expansiune, prin urmare facem constant angajari. Daca te pasioneaza online-ul, nu le rata! Vino sa ne cunosti! Te asteptam la IT Networking Day Iasi!