Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.
 

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Conti ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Conti fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Buyer - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer:Bachelor Degree, preferably in Business or Engineering;Good level at Microsoft Excel;Good Communication Skills (both written and verbal);Additional Information[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Engineer for motor control applications - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)5+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsExperience with control system hardware (sensors, actuators, micr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accountant - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Economics;Minimum 3 years experience in a similar position;Experience in an International Company is an advantage.Additional Information13th salary;Performance bonus;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global TMOD Specialist - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelors Degree in Psychology, Business or related field.Minimum 3 years professional experience and 2 years directly related OD/TMOD experience at a regional or Business Unit level.Demonstrated experience in competency modeling and People[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Technical Project Leader (Air Supply Mechanics) - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Knowledge of system applications development and processes (e.g., automoti[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Test Internship for TIS SAM (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsStudent at technical university (e.g. Computer Science, Electronics, Automatics, Electrotechnics, Electrical Engineering);Basic Electronics knowledge;Basic Programming knowledge(C, Python, C#, C++);Attention to details and good com[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Processes & Tools Engineer (Software) - Sibiu AM R&D

full-time Student/Absolvent

CalificariEssential Skills/Qualifications:Solid background in software engineering methods (requirements, design, implementation and testing);Experience in design and implementation of complex embedded software; Experience wi[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
SW Developer Internship for Embedded Linux Platforms - SMY (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in University - preferably Computer Science/ Electronics/ Telecommunications related;Good understanding of the courses you attended at the university so far that are relevant for Software Development;Experience in object-oriented p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
LabVIEW Test Tools Developer Internship in SMY (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsStudent in a relevant field (Computer Science, Electronics and Telecommunication, Electrical Engineering);Good programming knowledge (LabVIEW is a plus);Basic knowledge of analog/digital electronic design techniques;Good english kn[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Automation and PLC Engineer for FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso University degree in Automation/Computers/ Electronics/ Mechatronics; with a focus on automation engineering; o Advanced knowledge in programming with Tia Portal is a must. o Previous work experience in industrial automation, in a production environment[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Engineer Specialist for EMC/ENV - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Test Engineer Specialist for EMC/ENV:University Degree in a relevant field (Computer Science, Electronics and Telecommunication, Electrical Engineering, Mechanical Engineering);Minimum 2 years experien[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician de Test FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Disponibilitatea de a lucra cu tehnologii si produse de complexitate ridicata; o Cunostinte medii de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica. Cunostintele de baza pentru calculatoare sunt un plus; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o A[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Mechanical Engineer for FF DS Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree in Mechanics/Mechatronics field;Experience in Automotive or Electronics Production Engineering is mandatory;Good knowledge of various tools used for mechanical design process, such as CAD tools, Solidworks is a plus;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Manager for Safety Control Units - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computers, Automation, Electronics, Informatics);At least 5 years experience in Software engineering for embedded systems;Leadership skills (communication, focus on customer satisfaction, organizational credibility);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Scrum Master, Mobile Apps, Web, Cloud - A SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsQualificationsMinimum of 2-3 years professional experience in a scrum master role.Familiarity with software development.Expert knowledge and experience in at least one of the agile software development processes.Preferably e[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Selection Event Continental Sibiu Internship Program (non-engineering)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student in one of the following fields (2nd & 3rd year bachelor students, 1st & 2nd year master students):Economics;Finance and Banking;Accounting and Controlling;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Software Architect (4G/5G Mobile Communication) for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsJob Requirements:Strong experience in defining architectures in C++ or any other object-oriented programming language;Advanced understanding of OOP / OOD concepts;The ability to represent architectures in an easy to understand manner[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Product Owner for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Mathematics, Electronics, Automatics)At least three years of experience in the SW development of electronic devices.Good knowledge of SW development process (Requirements Engineering, SW Design, SW [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Functional Safety Manager (P-FSM) - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in a relevant field (i.e., Electronics, Computer science, Automatics, Electrical Engineering, Mathematics, and Informatics);Minimum 2 years of professional engineering experience in Automotive with electronic products or systems or[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Architect for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsJob Requirements:Strong experience in defining architectures in C++ or any other object-oriented programming language;Advanced understanding of OOP / OOD concepts;The ability to represent architectures in an easy to understand manner[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
AUTOSAR specialist for Base Software Development - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Computer Science, Physics, Informatics);Experience in automotive embedded development;Very good knowledge of C programming language;Very good knowledge of Elektrobit stack and Tresos Studio;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Cybersecurity Architect for SMY Telematics (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Electronics, Informatics, Cybersecurity Engineering, or others);Understanding of cybersecurity methods and approaches for embedded products;Knowledge of the security controls used for embedded systems;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Electrical Engineering Project Manager - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Electrical Engineering or a related field (advanced degree preferred);Proven experience in project management within the electrical engineering industry, with a track record of successfully delivering complex projects on time an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Security engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Telecommunications, Computer Science);Good knowledge of C language, protocols and UML.In-depth knowledge of communication security;Medium knowledge of microcontrollers;Work experience i[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Test Systems Support for QL (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Test System Support Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Electro-technics);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test tools: instrume[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
EMC Simulation Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica Student/Absolvent

Qualifications3rd or 4th year Student in the field of Electronics and Telecommunications or related field;Basic knowledge on EMC especially in terms of IC, circuitry and PCB design, EMC simulation tools and implementation;Basic knowledge on EMC measureme[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Acoustic Internship for NVH Team - QL TM

practica Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Design Support & NVH - Internship:o    Technical school/education (i.e. Mechanics, Mechatronics, Electrotechnics); o    Practical experience in electronical or mechanical work;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test System Technician - QL (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in a technician position for test system development:Technical school/education (i.e. Electronics, Electro-technics);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience usin[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Engineer Test Tools Development QL (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University Degree (Computers, Automation, Electronics, Informatics);Good knowledge in LabVIEW (Test Stand is a plus);Embedded systems / microcontrollers / NI platforms, hardware - modules, toolkits;Knowledge in using osci[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Team Leader Accounting - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics or similar)Accounting experience at the level of Senior AccountantSafe handling of accounting processes in SAPMicrosoft office advanced (especially Excel)Good knowledge of spoken and written En[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accountant Intercompany Responsible Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 2 years of experience in the economical area;Relevant experience in a multinational company is a plus;Very good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Receivable Accountant Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 2 years of experience in the economical area;Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Very good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Accountant Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 2-5 years of experience in the economical area;Relevant experience in a multinational company is a plus;English advanced;Microsoft office advancedSafe handling of accounting p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Project Leader for Telematics Control Unit CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Knowledge of automotive development process;Ad[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Junior Accountant Finance (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree (Economics);Less than 2 years of experience in the economical area;English intermediate;Microsoft office advanced;SAP basic or another ERP program is a plus;Clear and Open Communication, Deliveri[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Analiza SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Manager for CCU - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsYou can be a match to our team if you have:University Degree in a relevant field (Electronics, Computer Science, Physics, Informatics);1 or more years Software Project Management relevant experience;Capability to take initiative;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Sales Manager for German OEM for User Experience (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree;Excellent organization skills;Very Good knowledge of MS-Office Suite;Business fluent English skills (spoken and written);German language would be a plus;Clear competence in communication, asserti[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Facility Maintenance Engineer Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsGraduate of Construction or Mechanical University;Expertise and knowledge for HVAC system;Coordination of construction or installation (HVAC) projects;AutoCAD and Microsoft project medium knowledge;Project management skill[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Hardware Development Engineer (EE Requirements) - Sibiu R&D AN

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Very good spoken and written EnglishVery good soft skills especially good collaboration skills, with focus on quality of resultsCustomer interaction experienceAdvanced knowled[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Accounts Payable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a plusSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer for CCU - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWhat it takes to be a successful Software Developer:University Degree (Computer Science, Informatics);C/ C++ programming language;Basic knowledge of embedded systems with real time constraints;Good/medium English language sk[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Test Engineer for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Informatics);Basic knowledge of embedded systems;Good/medium English language skills;Testing using HIL environment would be a plus;Practical experience using test tools and programming [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Receivable Accountant - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a plus;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
ASPICE Coach for SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in a relevant field (Informatics, Computer science);Competent assessor or Principal Assessor;Knowledge of Automotive software development process and quality assurance activities;You have at least 2 years automoti[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Quality Manager in Project SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in a relevant field (Electronics, Computer science);Knowledge in C programming;Knowledge of software development process (ASPICE) and quality assurance activities;Understanding of embedded systems;Advance[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Algorithm Calibration - SAM (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful in your role:Signal processingProgramming language (optional)University studies - in process of obtaining a Bachelor's/Master's Degree in a technical field (Computer Science, Informatics, Mathem[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Calibration Engineer - SAM (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Calibration Engineer:University Degree (i.e. Electronics, Computer Science, Mathematics, Physics, Informatics, etc);Basic physics and mathematics;Signal processing knowledge;Basic kno[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Software Development - SAM (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsC programming language;University studies - in process of obtaining a Bachelor's/Master's Degree in a technical field (Computer Science, Informatics, etc.)Basic knowledge of embedded systems with real time constraints;Good/medium E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Junior Software Developer for Component Development - SAM (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsC programming language;University Degree (Computer Science, Informatics);Basic knowledge of embedded systems with real time constraints;Good to have: knowledge about electronics (HW schematics, uC, ASICS, ADC);Good to have[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Team Leader for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computers, Automation, Electronics, Informatics);At least 3 years' experience in Software engineering for embedded systems;At least 1 year of International exposure (working in international team /projects);Good [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer for Inertial Sensing Cluster - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications YOU ARE A GREAT MATCH IF YOU HAVE: University degree ideally in Automatic Control and Computer Engineering, Electronics, Computer Science or similar; Very good knowledge in C programming language a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Transport Team - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in University;Is highly organized with attention to details;Is willing to work in the afternoon (working schedule: 14-22);Has ability to take feedback and make changes as required;Has good computer & c[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Manager -SCT A&S (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in at least one Cloud, Middleware and Embedded application testing and the capability to fade in fast in the new and innovative framework and cloud technologies.Successfully acted in several projects as test manager from start to end.[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Digital Service Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Electrical Engineering, Electronics, Mechatronics, Automation, or Control Systems;Three or more years' experience in automation and/or control and drives in manufacturing environment;MS Office Suite experience (advanced[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Product Owner - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsUniversity degree in a relevant field (i.e. Electronics, Computer science, Engineering);Working experience in roles as a facilitator, project manager, technical leader or lead developer;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Accounts Payable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGerman language is a mustSafe handling of accounting processes in SAP FI, MM, is a plus[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Maintenance Area Leader - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University degree;Minimum 3 years maintenance experience in manufacturing industry;Participation in machine improvement, refurbishment, upgrade or installation projects;Previously Leadership experience.[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global HR Operations Specialist SuccessFactors Learning - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsBaseline of needed skills:A university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job (we believe in driving your own career path, diverse backgrounds and e[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Quality Engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Electronics, Informatics or other engineering fields);Basic programming knowledge;Basic electronics knowledge;MS Office Applications(Word, Excel, Power Point);Fluent English;Ge[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for HR Operations Center - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to start a successful Internship:2nd or 3rd year of Study at Finance, Languages, Psychology;Answering phones from employees professionally;Seek to create a positive experience for each caller;Planning a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Payable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics)Relevant experience in Accounts Payable area is a plusGood knowledge of spoken and written EnglishGood knowledge of spoken and written HungarianGerman language is a plusSafe handl[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Receivable Accountant with Hungarian - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;Good knowledge of spoken and written Hungarian;German language is a plus;Microso[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Receivable Accountant with German - CABS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Relevant experience in Accounts Receivable area is a plus;Good knowledge of spoken and written English;German language is a must;Microsoft office advanced (especially Excel);Safe hand[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);advanced embedded C programming skills;good knowledge in areas: booting, firmware update, diagnosis;technology: TCP, CAN, UDS, microcontrollers;programming ar[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Know-how in plastic components and assemblies, incl. e.g. stamping, soldering and related process technologies. o Ability to understand, discuss and align technical requirements with internal departments and suppliers with high focus on requirements enginee[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Engineer in Project Discipline (Software/Hardware/Mechanic) - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as a Quality Engineer in Project Discipline (Software/Hardware/Mechanic):University degree in information technology, electrical engineering or a comparable field of studyProfessional experience in  [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta FF UX - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Special Process Engineering - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills You'll Need to Have:Fluent in English (speaking and writing);Strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint);Highly organized with critical attention to details;Ability to take feedback a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Requirements Engineer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Understanding of basic programming concepts (e.g., buffering concept, endianness, FIFO, offset);Understanding of communication protocol basics (headers, PDU, SDU);Analytical skills (sy[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Model Based Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications  University degree in Computers, Information Technology, Automation, Electrical or Electronics Engineering or experience in a relevant field.Knowledge in Model-Based [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Central Key User for Learning Management System (SABA@Cornerstone) - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsA university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job (we believe in driving your own career path, diverse backgrounds and experiences are a value-add );You can work[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global HR Systems Operations Specialist SuccessFactors Employee Central - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsBaseline of needed skills:A university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job (we believe in driving your own career path, diverse backgrounds and e[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Continental Automotive Scholarship 2023/2024

part-time Student/Absolvent

QualificationsScholarships are awarded to students which:Currently does not have a working contract with Continental;Are in the 2nd, 3rd or 4th year at Faculty of: Automation and Computers, Electronics and Telecommunications or Informatics;Previou[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Calibration Engineer for Airbag System Development - SAM (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer Science, Mathematics, Physics, Informatics);C programming;Basic knowledge of embedded systems;Ideally some automotive or system experience;Good English skills (reading, writing and [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Student for NPM Purchasing HUB - Romania (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Paid Internship for Students - Sibiu IE Plant

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student in Electrical/Computer Engineering(4th year)Additional InformationCompensation & Benefits:Remuneration and meal vouchers;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsTechnical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience in repair or mechanical work;Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowledge of HW E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
SAP Basis Administration Security & Authorizations - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe would expect you to have the following qualifications:Definition and control of the standards and the concept of SAP Basis Authorizations (BC);Consulting of internal IT teams for solutions in SAP authorization management;Central p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship SW Developer R&D Measurement Technology for AM (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsSkills and experience:Student at a relevant University (i.e. Computer science, Informatics...);Knowledge of operating systems (Win10, Linux...), Software development process and tools;At least basic knowledge on C++/OOP/ Phyton;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Process Industrialization Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in Automotive Industry (2-3 years).English language Advanced level.MS Office 365 knowledge.SAP knowledge, basic. Nice to have.Problem solving and decision making tools and techniques.FMEA knowledge.Process Indu[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta Corectiva SMT - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCunosterea proceselor de productie SMT (Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI);Experienta tn identificarea erorilor la masinile de AOI;Cunoasterea standardelor din IPC610;Operare calculator;Disponibilitate de lucru tn schi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Automation Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsHigher technical studiesAt least one year of experience in the field of automationGood knowledge in reading electrical diagrams (experience in Eplan is an advantage)Good knowledge in PLC programming and automation ( TIA Portal,  Siemens [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsKnowledge, Skills and Abilities:Currently you are student in a faculty which has high focus on Computers, Automation, Electronics, Informatics, Mathematics, Physics, etc.;Knowledge and curiosity in C++ /C/ ASM or any other programing language[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Financial Controller for CES - Controlling Service Center (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic Degree in Business Administration;Good English language skills; German would be helpful;Work experience 1-3 years preferable;Experienced in MS-Office (especially with Excel).Additional Information[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsIt is important for you to have the ability to test and evaluate new ideas and concepts in a systematic, research manner. For this, it would be a plus (but not required) to have some experience using quick code prototyping tools such as: Matlab, Python, etc;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Solution Manager Collaboration Solutions & Foundation - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree in Computer Science, Business Administration, Business Informatics or similar educational background;At least 2-5 years of work experience in IT Service, Project Management or related areas;Knowledge and experiences with S[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful as Senior Mechanical Design Engineer:University degree in Mechanical Engineering;Minimum 5 years relevant experience in automotive Mechanical Design;Relevant experience using CAD tools: Creo2 [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsMandatory know-how:C/C++, preferably OOP know-how;Basic algorithms understanding;Math skills (e.g. matrix operations, coordinate systems and transformations);Understanding of basic physics concepts (e.g. equations of motion)[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Selection Event Continental Sibiu Engineering & Programming Internship

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student in one of the following fields (2nd, 3rd, 4th year bachelor students, 1st & 2nd year master students):Applied Electronics &Telecommunications;Automation and Computers;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Test Tehnician - Sibiu IE Plant

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills:Cunostinte medii electronica;Comunicare eficienta si eficace;Munca in echipa;Deschidere pentru proiecte noi si flexibilitate;Initiativa, curiozitate, meticulozitate;Atentie la detali[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Project Manager- Tires (determined period)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University studiesMinimum 3 years relevant professional experience in technical field/ manufacturing industry.Minimum 3 years experience in project management (planning, work packages, deadlines, risk assessment).Networki[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Requirement Engineer for AN (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Requirement Engineer:Requirements Engineering;System Engineering;System Analysis;Systems Engineering - System life cycle processes;System Implementation;Syste[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Advanced Purchasing Engineer for SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in business administration or engineering;Management skills, tools and techniques which ensures a strategic, profit and resulted oriented handling (Benchmarking, Presentation, etc.);Human relations skills (team skills, confl[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global Category Purchaser (Category Management) Electronics (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Category Purchaser:Academic degree OR comparable qualification;Strong team contributor;Professional experience in Purchasing/Procurement OR related relevant experience (i.e. Engineering, R&[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Public Funded Projects - TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity student (i.e.: Judicial, Economics, Communication, Engineering, etc.)Good MS Office knowledge (Excel, Word & PowerPoint);Good English knowledge; German language would represent a plusThorough data entry and research,[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs enrolled in a Master Program or is still in University but his/her schedule allows him/her to work 6 or 8h/day;Is eager to develop and learn more about purchasing department;Proactive attitude, initiative and is self driven;Good[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global HR Systems Operations Internship (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies on going;Ability to work and collaborate in a highly virtual environmentHigh system and process affinity;Cross cultural communication and interpersonal skills;Eager to learn and accept new challenges in [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Mechanical Design Engineer - Sibiu SAM MTS AMR R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:3D design experience (e.g. CATIA)Materials Know-how for construction (e.g. plastics, steel, rubber, aluminum, etc.)Electromechanical know-how (e.g. DC motor, gearbox, linear gearbox, e[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Development Engineer (Electronics Engineer) -Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Very good spoken and written English.Degree in Electrical/ Electronic/ Mechatronic/Computer sciences, Physics Engineering or similar expectedExperience or knowledge in digital electron[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Project Manager - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsTechnical University studiesMinimum 3 years relevant professional experience in technical field/ manufacturing industry.Minimum 3 years experience in project management (planning, work packages, deadlines, risk assessment).Networki[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Team Leader for Logistics Team FF SAM - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDegree in Supply Chain, Business Admin or other related field;SAP experience;Team leading / coaching skills;Good communication skills;Ability to effectively manage conflicting priorities while maintaining a professional de[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Logistics department - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for an intern that:Is in university (Faculty of Management in Production and Transportation, or other);Knows English at a conversational level (both written and spoken);Has strong functional use of Microsoft Office E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Cluster Operational Supplies CT&T (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Internship Cluster Operational Supplies CT&T?Good communication skills;Good time management and organizational skills;Ability to handle multiple projects simultaneously to meet goals and deadlin[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Internship for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent in at least year 3 at Electronics, Telecommunication, Electrical engineering;Theoretical knowledge in digital and analog electronic components and designs;Basic knowledge in handling the electronic test equipment (Oscilloscopes, Mul[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Team Assistant for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing studies;Advanced English knowledge;Knowledge of MS Office (World, Excel, PowerPoint);Communication skills;Quality oriented and attention to details;Organizing and planning skills;People oriented;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Hardware Designer for Autonomous Mobility

part-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful a hardware designer internship:Students in areas: Electronics, Telecommunication;Basic knowledge in electronic design;Basic knowledge in handling electronic test equipment (Oscilloscopes, Mult[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Test Engineer - AN (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Engineer:Organizational Standard Process and Methods (Risk Management, Project Management..);Knowledge of test process, test methods, techniques and tools;Capability to analyze and[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Public Funded Projects

full-time Student/Absolvent

Qualifications University student (i.e.: Judicial, Economics, Communication, Engineering, etc.)Good MS Office knowledge (Excel, Word & PowerPoint);Good English knowledge; German language would represent a plusThorough data entry [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Manufacturing Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

Calificari*University degree, preferably in business administration, engineering or related disciplines*Time and motion certificate , Knowledge of product costing * Minimum of 3 or more years of professional experience in various lean or cost reduction funct[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Category Purchaser for Mechanical Components (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity degree in Economics, Business Administration or Mechanical Engineering;Several years of professional experience in purchasing preferably within the automotive industry;Advanced knowledge of MS Office package (programs and SAP R/3[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Requirements Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)Basic electronics understanding (AC, DC, digital inputs, analog inputs, frequency inputs, microcontroller);At least 2 years of experience as requirements engineer or product[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Financial Analyst for Autonomous Mobility

part-time Student/Absolvent

Qualificationso Finance/Economics University studies ongoing; o Good writing, reading and speaking English skills; o German language is a plus, not mandatory; o Proficiency in MS Office (especially Excel).Additional InformationPay for Per[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Analiza SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Expert Response for Project Management Team - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor degree in engineering or similar qualification;Several years of experience in the automotive or consumer electronics industry in a variety of functions;Several years as project manager or leadership experience in the area of p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Solution Manager for Integration and Foundation - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree in Computer Science, Business Administration, Business Informatics or similar educational background;2-5 years of work experience in IT service-, project management or related areas;Experience managing software-as-a-servic[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Automation and Office on server - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsComputer Science or equivalent studies;Willingness and ability to work in a global distributed virtual team;Knowledge of Windows Server environments;Knowledge of Windows Client environments including virtualization techniques;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Development Engineer for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in technical field: Electronics/Automatics/Software/Electrical Engineering;Relevant previous activity;Programming languages knowledge;Electronics manufacturing knowledge;Good English knowledge;Te[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Test Engineer - Sibiu SAM ESS R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. automation, electronics, electrotechnics, mechanics, mechatronics) or relevant professional experience. Knowledge of programming l[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Project Leader (Security and Privacy Manager) - Sibiu SAM ESS R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. automation, electronics, electrotechnics, mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Understanding of system applicat[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Project Leader (Integration and Verification Manager) - Sibiu AM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Analysis knowledge of a system solution;Basic Electronics knowledge;Practical experience using test tools: instrumentation for measurement and control;Technical know-how (soft[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Architecture Engineer - Sibiu SAM ESS

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills:University degree in technical field (e.g. Electronics, Electrotechnics, Telecommunications, Computer Science, Automation);General experience in HW Engineering/Physics/MechanicsKnowledge of analog/di[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Engineer (IVE) - Sibiu AM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications::Analysis knowledge of a system solution;Basic Electronics knowledge;Practical experience using test tools: instrumentation for measurement and control;Automotive standards (I[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Remote/Hybrid Software Development Engineer - Sibiu AN R&D (Targu Mures)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/QualificationsKnowledge of embedded software development;Good knowledge of C language;Knowledge of software development tools and software development processes;Good knowledge of Agile Devel[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Senior Software Agile Engineer (DevOps) - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/QualificationsBachelor or Master in Computer Science/ Engineering or similarBasic understanding of the software development life, as well as understanding of JenkinsC programming knowledgePy[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote C++ Software Developer - Sibiu AN R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/QualificationsGood knowledge of embedded software development;Good knowledge of C ++ languageBasic knowledge of software development tools and software development processes;Basic knowledge [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications Knowledge, skills and abilities:Experience in AUTOSAR Architecture;Good knowledge on automotive products;Expertise at Embedded C Language;Good Knowledge on UDS Diagnostic Protocols;Application Development and H[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCompleted studies in computer science or a comparable degree;Experience in the automotive sector, preferably in connected car, telematics or infotainment area;Advanced programming skills in C++ under Linux environment;Advanced Linu[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Leader for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);5+ years experience in embedded software development;1+ year experience in project management role (at least 1 successful project delivered);Experience in driv[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMore than 3 years of working experience in embedded SW development;Knowledge of agile methodology and frameworks;Understand the basic fundamentals of iterative and incremental development;Negotiation skills;Communication s[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);At least 4 years working experience in embedded C programming;Experience in working with microcontrollers;CAN protocol knowledge;Linux knowledge would be [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Software Development Engineering CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Technical University (i.e. Computer Science, Electronics, Informatics);C and/or C++ knowledge;basic Electronics knowledge;analytical capabilities and good communication skills;problem solving attitude and quick [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Software test engineer:Software develeopment background (C embedded);Good knowledge of Continuous integration tools (Jenkins, GiT, version control);Good knowledge of scripting languages (Ph[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);advanced embedded C programming skills;good knowledge in areas: booting, firmware update, diagnosis;technology: TCP, CAN, UDS, microcontrollers;programming ar[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Engineer for motor control applications - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)5+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsExperience with control system hardware (sensors, actuators, micr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsExperience in dSpace HiL Test Environment;Matlab, Simulink, Python for Test automation scripts;Positive (can do) attitude;Flexibility to work on different type of projects on a dynamic environment;University degree;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as a Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics:University degree in information technology, electrical engineering or a comparable field of studyProfessional experience in discipline Hard[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Intership for Mechanical Engineer for Simulations (Stress Engineer) - CES TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in this position:  Specific technical knowledge or skills required:- Student at a Mechanical Engineering University;- Understanding of 2D drawings and tolerances;- Knowledge of 3D mode[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta Corectiva SMT - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCunosterea proceselor de productie SMT (Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI);Experienta tn identificarea erorilor la masinile de AOI;Cunoasterea standardelor din IPC610;Operare calculator;Disponibilitate de lucru tn schi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician debug - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship System Testing CES (TM)

full-time Student/Absolvent

Qualificationsstudent at technical university (e.g. Computer Science, Electronics, Informatics);basic C knowledge;basic Electronics knowledge;experience with technical documentation (read & understand) is a plus;attention to details[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer Technical Project Leader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)At least 5 years of experience as SW Developer/HW EngineerStrong technical background and a broad understanding of various engineering disciplines: : Hardware, Soft[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Engineer for gateways - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)3+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsVery good understanding of the SW development processesG[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Network & DNS - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in Computer Science, Information Technology or equivalent experience;Knowledge in the networking area: network topologies, IP protocols and concepts (TCP/IP, IPSec, SSL, VPN, UTP firewall technology), and DNS, DHCP and IPAM technolog[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer for ECAD Tools - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in the field of engineering, computer science or equivalent qualifications;Minimum 3 years professional experience in Engineering Research& Development (Electronic Engineering area would be a plus);Advanced knowledge in [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Data Analytics - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in computer science, statistics, mathematics, engineering, data science or related fields;Proven experience as a data scientist, data analyst, data engineer or a similar role;Scripting knowledge (e.g. Python);Expe[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for BI Reporting - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in computer science, statistics, mathematics, engineering, data science or related fields;Proven experience as a reporting specialist, data analyst or a similar role;Scripting knowledge (e.g Python);Knowledge of b[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree;Minimum 2 years experience in logistics or in related functional area (customer/supplier relation);Quality and customer oriented;Microsoft Office knowledge (Excel, Word);SAP knowledge;English lan[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Analysis Technician for Electronics - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDisponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;Studii medii tehnice;Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Software Release Train Architect - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University Degree or higher in Computer Science or Electrical Engineering;Working experience as Development/Integration/Test Engineer across multiple architectural layers or disciplines;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Engineer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful:Basic electronic fundamentals;Knowledge of various electronic design tools;Oscilloscope and basic electronic equipment handling;Problem solving and ability to analyze;Previous [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global Manufacturing Project Leader (BA AN Strategy and Footprint) - Sibiu IE Global Functions

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:CBS ToolsQuality Management System               Stages (modeling)Applicable Continental Quality Sta[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
IT Consultant for Data Analytics - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in computer science, statistics, mathematics, engineering, data science or related fields;Proven experience as a data scientist, data analyst, data engineer or a similar role;Scripting knowledge (e.g. Python);Expe[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Cybersecurity Infrastructure Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsBachelor's degree in Computer Science, or equivalent experience. Engineering or related discipline highly preferred;                        3 years or more experience administrating an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Contract License Manager - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudies completed in the field of economy or IT, alternatively completed commercial vocational training or comparable qualification;Initial professional experience, ideally in asset or license management;Experience in using reporting and an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Network Security Specialist - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Information Technology or equivalent qualification;Expert knowledge in the networking area: Network topologies, TCP-IP protocols, Dynamic Routing Protocols;Expert Knowledge of Next Generation Firewall Solutions;Knowledge [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Active Directory - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWell organized technical planning and problem solving skills;Ability to creatively solve problems with minimal guidance, while maintaining a timely, cost effective approach;High motivation to work in a challenging, global acting and multicu[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Team Lead of DevOps and Cloud Engineering - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Computer Science or Comparable qualifications;Several years of experience with direct reports responsibility on projects, services and solutions;Proven Agile Project Management abilities;Technical aptitude and capability [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Full-Stack Developer - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor/master degree in information technology;Knowledge in programming languages (Python, Javascript);Development practices (CI/CD, git, Jira, trunk based development);Knowledge in Databases (SQL,OLTP,OLAP);AWS (S3, EBS[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Mechanic FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills required:  Our new intern should:Be organized and attentive to details;Be comfortable with physical activity;Be able to take feedback and make changes as required;Have good communication skills.S[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Manager for Safety Control Units - SAM PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computers, Automation, Electronics, Informatics);At least 5 years experience in Software engineering for embedded systems;Leadership skills (communication, focus on customer satisfaction, organizational credibility);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Recruiting & Employer Branding Internship - Tires

part-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Communication/ Public Relations/ Digital Media/ Advertising Faculty;Medium knowledge of Photoshop;Medium English knowledge;Attention to details - grammatically correct writing of the articles;Creative, orga[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Plant Purchasing Buyer - HUB HU_RO_SRB - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Plant Purchasing Buyer role:University Studies;English - Fluent;Hungarian or Serbia - is a plus;Good knowledge in Excel and Power Point;SAP(Material Master, Procurement an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in dSpace HiL Test Environment;Matlab, Simulink, Python for Test automation scripts;Positive (can do) attitude;Flexibility to work on different type of projects on a dynamic environment;University degree;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship System Testing CES (TM)

full-time Student/Absolvent

Qualificationsstudent at technical university (e.g. Computer Science, Electronics, Informatics);basic C knowledge;basic Electronics knowledge;experience with technical documentation (read & understand) is a plus;attention to details[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Manager for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);2+ years of Technical Project Leader experience in the Automotive Industry;Entrepreneurial and business understanding;Good understanding of the development process[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnowledge, skills and abilities:Experience in AUTOSAR Architecture;Good knowledge on automotive products;Expertise at Embedded C Language;Good Knowledge on UDS Diagnostic Protocols;Application Development and Hands-[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCompleted studies in computer science or a comparable degree;Experience in the automotive sector, preferably in connected car, telematics or infotainment area;Advanced programming skills in C++ under Linux environment;Advanced Linu[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Engineering Internship - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at a Technical University;Microsoft Office - medium level;Attention for details;Medium English level.Additional InformationIntegration Program in a professional, young & dynamic tea[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Production Internship - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at a Technical University;Microsoft Office - medium;Attention for details;Medium English level.Additional InformationIntegration Program in a professional, young & dynamic team;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Leader for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);5+ years experience in embedded software development;1+ year experience in project management role (at least 1 successful project delivered);Experience in driv[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMore than 3 years of working experience in embedded SW development;Knowledge of agile methodology and frameworks;Understand the basic fundamentals of iterative and incremental development;Negotiation skills;Communication s[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);At least 4 years working experience in embedded C programming;Experience in working with microcontrollers;CAN protocol knowledge;Linux knowledge would be [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Software Development Engineering CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Technical University (i.e. Computer Science, Electronics, Informatics);C and/or C++ knowledge;basic Electronics knowledge;analytical capabilities and good communication skills;problem solving attitude and quick [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Software test engineer:Software develeopment background (C embedded);Good knowledge of Continuous integration tools (Jenkins, GiT, version control);Good knowledge of scripting languages (Ph[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Requirements Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)Basic electronics understanding (AC, DC, digital inputs, analog inputs, frequency inputs, microcontroller);At least 2 years of experience as requirements engineer or product[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer Technical Project Leader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)At least 5 years of experience as SW Developer/HW EngineerStrong technical background and a broad understanding of various engineering disciplines: : Hardware, Soft[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Engineer for gateways - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)3+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsVery good understanding of the SW development processesG[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Engineer for motor control applications - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)5+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsExperience with control system hardware (sensors, actuators, micr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Material planner for Segment Product Solution CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso University Degree and/or relevant experience;o 1-3 year experience in electronics manufacturing;o Knowledge of manufacturing equipment;o Knowledge of IT Tools (MS Office, SAP);o English;o Presentation skills.Addi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as a Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics:University degree in information technology, electrical engineering or a comparable field of studyProfessional experience in discipline Hard[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Embedded Software Engineer Over The Air - Sibiu SAM R&D (Craiova/Sibiu)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Experience in software integration and developmentFluent EnglishExperience with debugging and simulation tools (e.g. Lauterbach Trace32, CANoe, CANalyzer)Embedded system[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Production Planning Specialist - Sibiu FF AN&SMY Plant

full-time 1 - 5 ani experienta

CalificariEssential Skills/Qualifications:University degree in Economics or relevant;Experience in customer center or other similar fields is a plus;Knowledge in SAP is required;Advanced English level.[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid Technical Project Leader Air Supply (Mechanics) - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Knowledge of system applications development and processes (e.g., automoti[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid Internship for Students Non-Engineering - Sibiu HR Plant

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsActive students at Non-technical Universities (Sociology, Psychology, Human Resource etc);Hands-on mentality coupled with a 'Can-do' attitude;Good knowledge of MS Office (especially Exc[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Engineer for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful:Basic electronic fundamentals;Knowledge of various electronic design tools;Oscilloscope and basic electronic equipment handling;Problem solving and ability to analyze;Previous [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Technical Project Leader Air Supply (Mechanics) - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Knowledge of system applications development and processes (e.g., automoti[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Embedded Software Engineer (Over The Air) - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Experience in software integration and developmentFluent EnglishExperience with debugging and simulation tools (e.g. Lauterbach Trace32, CANoe, CANalyzer)Embedded system[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Electrical Engineering Project Manager - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Electrical Engineering or a related field (advanced degree preferred);Proven experience in project management within the electrical engineering industry, with a track record of successfully delivering complex projects on time an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Architect for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsJob Requirements:Strong experience in defining architectures in C++ or any other object-oriented programming language;Advanced understanding of OOP / OOD concepts;The ability to represent architectures in an easy to understand manner[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Architect (4G/5G Mobile Communication) for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsJob Requirements:Strong experience in defining architectures in C++ or any other object-oriented programming language;Advanced understanding of OOP / OOD concepts;The ability to represent architectures in an easy to understand manner[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Product Owner for Embedded Linux Platforms in SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Mathematics, Electronics, Automatics)At least three years of experience in the SW development of electronic devices.Good knowledge of SW development process (Requirements Engineering, SW Design, SW [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Functional Safety Manager (P-FSM) - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in a relevant field (i.e., Electronics, Computer science, Automatics, Electrical Engineering, Mathematics, and Informatics);Minimum 2 years of professional engineering experience in Automotive with electronic products or systems or[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
AUTOSAR specialist for Base Software Development - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Computer Science, Physics, Informatics);Experience in automotive embedded development;Very good knowledge of C programming language;Very good knowledge of Elektrobit stack and Tresos Studio;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Deep Learning Labeling for Autonomous Mobility (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsCurrently studying at University;Quality oriented, responsible, determined;English language;Highly motivated and willing to get involved in technical projects;Detail oriented mind;8 hour availability. Wou[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Cybersecurity Architect for SMY Telematics (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Electronics, Informatics, Cybersecurity Engineering, or others);Understanding of cybersecurity methods and approaches for embedded products;Knowledge of the security controls used for embedded systems;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Security engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Telecommunications, Computer Science);Good knowledge of C language, protocols and UML.In-depth knowledge of communication security;Medium knowledge of microcontrollers;Work experience i[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Engineer Specialist for EMC/ENV - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Test Engineer Specialist for EMC/ENV:University Degree in a relevant field (Computer Science, Electronics and Telecommunication, Electrical Engineering, Mechanical Engineering);Minimum 2 years experien[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Manager in Project (QMP) for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Electronics, Informatics or others);Experience in a Quality position of 2-3 years;Basic electronics knowledge;MS Office Applications (Word, Excel, Power Point);Fluent English;G[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Advanced Purchasing Engineer for AM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Engineering or economic sciences;Work experience in Purchasing; automotive experience preferred;Safe handling of Microsoft Office;Business fluent in English (verbal & written);Resilience; self-moti[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Security engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Telecommunications, Computer Science);Good knowledge of C language, protocols and UML.In-depth knowledge of communication security;Medium knowledge of microcontrollers;Work experience i[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer for TIS SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Informatics, Automation, Electronics);Minimum 3 years experience required in one of following domains: HW, SW architecture, embedded SW development, Algorithm development;Electronics, mechanical and soft[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Manager in Projects - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Quality Manager in Projects:Academic degree in Electrical Engineering, Information Technology, Mechanical Engineering, or similar;Several years of experience in automotive electronics, manufacturi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Software Product Owner - Sibiu R&D AN

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in a relevant field (i.e. Electronics, Computer science, Engineering);Working experience in roles as a facilitator, project manager, technical leader or lead developer;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Tehnician Mentenanta Corectiva SMT - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCunosterea proceselor de productie SMT (Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI);Experienta tn identificarea erorilor la masinile de AOI;Cunoasterea standardelor din IPC610;Operare calculator;Disponibilitate de lucru tn schi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Local area network security - IT (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Internship local area network security for Lan services team:Ongoing studies in Computer Science or Information Technology;Certification in Microsoft, Linux, or Cisco is a plus;Experience in&#[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Accountant with Hungarian - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing university studies in economics/finance;IT skills MS Office, SAP FI is a plus;Hungarian is mandatory;English - Intermediate;Analytical and logical thinking;Initiative / pro-activeness;Self-motivat[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
5 lucruri pe care le-am invatat de-a lungul carierei | Training gratuit sustinut de Continental Anvelope

eveniment 0 - 1 an experienta

Alatura-te trainingului gratuit sustinut de expertii Continental Anvelope si fii primul care descopera noile oportunitati de cariera![..]

Continental Arad
Oradea
Timisoara
02.10.2023
Hardware Technician - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:High School or trainings in technical fields (e.g. Pneumatics, Electronics, Electrotechnics, Mechatronics);Experience as a technician or relevant position;Experience in operating labor[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid Mechanical Design Engineer - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in mechanical engineering or similarExperience in Computer Aided Design (CAD) expected (CATIA preferred)Know how in design of plastic, sheet metal, and die cast compo[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Master Data Specialist (CRM Data & Support Management Specialist) - Sibiu Global Function Center PUR

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Good communication skillsHighly customer oriented behaviorEnglish language - advanced levelGood skills on MS Office Tools (e.g. MS Teams)Desirable Skills/[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Internship for Logistics Department - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for an intern that:Is in university (Faculty of Management in Production and Transportation, or other);Knows English at a conversational level (both written and spoken);Has strong functional use of Microsoft Office E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Complexitatea procesului de achizitie in companiile multinationale - TRAINING GRATUIT

eveniment 0 - 1 an experienta

Invata alaturi de expertii ContiTech secretele din spatele proceselor de achizitie a marilor companii din diverse industrii.[..]

Continental Timisoara
Oradea
Arad
02.10.2023
Managementul proceselor logistice - Training gratuit de cariera

eveniment Student/Absolvent

Descopera alaturi de profesionistii Continental mai multe informatii despre ce inseamna procesele logistice din cadrul unei companii si importanta acestora intr-o companie. [..]

Continental Timisoara
Oradea
Arad
02.10.2023
Learning Business Partner Sector Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in Business & Education, Psychology, Learning or equivalent study;4-6 years of experience in Talent Management, operational HR and Learning and Training in Corporate, BU or location level within service or manufacturing industry;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global Process Development Engineer (Pressfit) - Sibiu Plant IE (BA AN)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsExperience in a plant IE or technology department > 5 years in a field related to pressfit technologiesProject Experience in technology field > 3 years (technology project, process impleme[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Manufacturing Project Leader A O M Manufacturing Excellence - Sibiu IE Global

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Minimum 5 years of experience in the field (production, industrial Engineering, Lean Production, Quality)Understanding and knowledge in statistics (e.g. Anova, Design of experiment (DoE), hypothesis test (e.g. [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Senior/Expert Process Development Engineer (Chemical Material) - Sibiu IE (BA AN) Global Function

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Univeristy degree in technical field (preferably Chemistry)Experience (> 10 years) in chemical materials for automotive or other industries like Gap filler, Solder paste, Underfilling materi[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Project Management Coach - Sibiu SAM RCC R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Fluent written and spoken EnglishSeveral years of experience in project management, product/process development or comparable field of applicationCompleted studies in the field of econ[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid Advanced Mechanical Design Engineer Air Supply Unit (pneumatic, bracket) - Sibiu SAM R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in TCM, Production Machines and Tools or relevantExperience in Computer Aided Design (C.A.D.)Advanced level of English and/or German languageKnowledge of mat[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid Internship for Students (Recruitment) - Sibiu HR Location Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsActive students at Non-technical Universities (Sociology, Psychology, Human Resource etc);Hands-on mentality coupled with a 'Can-do' attitude;Good knowledge of MS Office (especially Exc[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Internship Team Assistant for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing studies;Advanced English knowledge;Knowledge of MS Office (World, Excel, PowerPoint);Communication skills;Quality oriented and attention to details;Organizing and planning skills;People oriented;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Software Engineering SCT PMT (TM )

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful in your role:Student at Technical University (i.e. Computer Science, Informatics) on 2nd/3rd year;Java programming language.Knowledge of Python programming language and knowledge about databases[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Function Integrator Touch Functionality - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsJob / professional experience in related and/or automotive business is a plus;Good MS Office skills;Understanding of the customers and users' needs and problems;Capability to analyze technical problems;Capability to take i[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Cybersecurity Infrastructure Specialist - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in Computer Science, or equivalent experience. Engineering or related discipline highly preferred;                        3 years or more experience administrating an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
MES internship - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsAbility to learn new languages and technologies;Availability for working 8h/day;Excellent communication skills;Attention to detail;Ability to take feedback and make changes as required;Computer Science, Computer S[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Contract License Manager - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudies completed in the field of economy or IT, alternatively completed commercial vocational training or comparable qualification;Initial professional experience, ideally in asset or license management;Experience in using reporting and an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Data Engineer for Data Science Applications - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMaster's degree in computer science, applied mathematics, machine learning or similar;Knowledge of building robust data pipelines with ETL tools (e.g Matillion) tailored for the need of analytical workloads;Knowledge of data warehouse conce[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Management Consultant - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in Computer Science, Information Systems or related field;Several years of profound professional experience in project management, ideally within IT;Broad experience for all project management topics like moderation and trai[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global HR Operations Specialist SuccessFactors Talent - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications Baseline of needed skills:A university degree that supported you develop your skills and knowledge relevant for the skills and responsibilities needed for this job (we believe in driving your own career path, diverse back[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Mechanical Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in mechanical engineering 2 years on a similar position in manufacturing industry;Knowledge in using CAD systems;Has participated in machine improvement, refurbishment, upgrade or installation projects;Has had reg[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Development Engineer (Pneumatics) - Sibiu AN R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in applied electronics, telecommunication, mechatronics or similar areas;Work experience in product development for automotive control units or electronic systems;Goo[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Target Costing Controller Autonomous Mobility SHS (TM) - Remote

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnowledge, skills and abilities:University or Master Degree in Engineering/Economical Engineering/Finance;English Advanced skills for writing, reading and speaking;Proficient in Microsoft Office package;Knowledge of generall[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Target Costing Controller Autonomous Mobility SHS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnowledge, skills and abilities:University or Master Degree in Engineering/Economical Engineering/Finance;English Advanced skills for writing, reading and speaking;Proficient in Microsoft Office package;Knowledge of generall[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Business Controller - Controlling Service Center - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnowledge, skills and abilities:University or Master Degree in Finance/ Economics / Economical Engineering;English Advanced skills for writing, reading and speaking ;Proficient in Excel and PowerPoint;Knowledge of generally [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Manager for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (technical profile: Computer Science, Electronics, Electrical Engineering, Mechatronics, Mathematics, Physics, etc.);Relevant experience as a test manager in the automotive industry;Knowledge on PM methodology and Product [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced System Test Engineer for SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree in a relevant field (preferably Computer Science, Electronics and Telecommunication, Electrical Engineering);3+ years of relevant experience;Practical experience using test tools: instrumentation for measurement and contro[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global Manufacturing Project Leader (BA AN Stragey and Footprint) - Sibiu IE Global Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:CBS ToolsQuality Management System               Stages (modeling)Applicable Continental Quality Sta[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Location Communication Officer - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies in Communication and Public Relations, or Journalism or relevant social studies.   At least 1 year of relevant professional experience.At least one relevant project and/ or event.Additional I[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Advanced Mechanical Design Engineer Air Supply Unit (pneumatic, bracket) - Sibiu SAM R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in TCM, Production Machines and Tools or relevantExperience in Computer Aided Design (C.A.D.)Advanced level of English and/or German languageKnowledge of mat[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Internship Team Assistant SCT (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsEffective communication;Quality oriented, attention to details;Promptness, very good organizing and planning skills;People oriented;Ability to multi-task;Advanced knowledge of English;Knowledge of MS Offi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Processes & Tools Engineer (Software) - Sibiu AM R&D

full-time Student/Absolvent

CalificariEssential Skills/Qualifications:Solid background in software engineering methods (requirements, design, implementation and testing);Experience in design and implementation of complex embedded software; Experience wi[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
HR Recruiting Internship (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity studies - in process of obtaining a Bachelor's/Master's Degree in Human Resources, Communication, Business or relevant degree;Excellent English language skills (written and spoken);Intermediate or advanced knowledge of Microsoft [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Team Assistant for FM&ESH - (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsEnglish - advanced level;Planning and organizing skills;Good computer operation skills - Microsoft Office package;Communication skills.Additional InformationWhat we offer:Pay for Performance:[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Planificator produc?ie - Tires

full-time Student/Absolvent

CalificariLiceu absolvit cu bacalaureat;Cunoasterea procesului de productie;Cunostinte SAP: P20;Cunostinte despre reglementarea stocurilor si adoptarea de masuri tn consecinta;Know-how a interfetelor: GUTS/SAP/Jrules//EWM/CGMS;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Diagnostic Software Application Engineer Internship - SMY (TM)

practica Student/Absolvent

QualificationsRequired Skills:Knowledge of automotive electrical systems, networks and architectures;Ability to read and understand engineering circuit and wire harness drawings;Analysis skills, good attention to detail;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Sales & Account Manager - Sibiu R&D SAM MTS AMR

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Sales Project Management - Solid knowledge of appropriate project management tools and work methodsMarket Intelligence - Shows solid understanding of relevant markets including competitors, and[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Mechanical Design Engineer - Sibiu R&D SAM MTS AMR

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:3D design experience (e.g. CATIA)Materials Know-how for construction (e.g. plastics, steel, rubber, aluminum, etc.)Electromechanical know-how (e.g. DC motor, gearbox, linear gearbox, e[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Maintenance Internship - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in Technical University;Microsoft Office knowledge;Ambitious, self motivated, capable of taking feedback as required;Availability for working 8h/day;Communication skills & English knowledge;Suppo[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Requirements Manager for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree in an Engineering field (Faculty of Automation and Computer Science Engineering, Faculty of Electronics and Telecommunications Engineering, Faculty of Electrical Engineering, Faculty of Mechanical Engineering - Mechatronics);IBM Do[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Developer Display Solutions for User Experience (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (i.e. Electronics, Electrotechnics, Telecommunications or other relevant field of studies);Advanced knowledge of the hardware components;Basic knowledge of analog and digital design techniques;Basic knowledge of v[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Optical Design Engineer for HUD Advance Development UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMaster or PHD in Physics or engineering;Previous work experience and working knowledge of optical systems, LASER and related safety procedures;Experience in documenting and presenting technical work results;Experience in a programm[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Architect for HUD Advance Development UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudy in Engineering Science (e.g. Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Physics, Information Technology or similar);Professional experience (>5 years) in technical projects, preferably in the Automotive Industry;Experience wit[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Embedded Software Developer for UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (electronics, computer science or equivalent);Advanced embedded C programming, C coding guidelines (MISRA standards), good understanding of micro-controller & hardware basics;Experience in development of components for[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Expert Response for Project Management Team - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor degree in engineering or similar qualification;Several years of experience in the automotive or consumer electronics industry in a variety of functions;Several years as project manager or leadership experience in the a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Technical Project Leader for HUD Advance Development UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsStudy in Engineering Science (e.g. Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Physics, Information Technology or similar;Professional experience (>5 years) in leading technical projects, preferably in the Automotive Industry;Experie[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Excellence - Quality Reporting Specialist for UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor degree with technical background or comparable studies (e.g .Quality Management, Industrial Engineering, Project Management or Engineering);Work experience in automotive area or quality management (best case min. 5 years);Has +5 ye[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Test Engineer for Operations UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsSuccessfully completed engineering studies with master- or comparable degree;Ideally, first professional experience in the area of responsibility described;Experience in more than one of the fields: imaging optics / optical measurement tech[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Process Automation Engineer for Operations UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in a related field;At least 3 years working experience in the automotive or consumer electronics industry in a variety of functions;Experience as Automation Engineer, Industrial Engineer or Project Manager for at least 5 p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Data Engineer for Data Science Applications - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsMaster's degree in computer science, applied mathematics, machine learning or similar;Knowledge of building robust data pipelines with ETL tools (e.g Matillion) tailored for the need of analytical workloads;Knowledge of data warehouse conce[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Automation and Office on server - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsComputer Science or equivalent studies;Willingness and ability to work in a global distributed virtual team;Knowledge of Windows Server environments;Knowledge of Windows Client environments including virtualization techniques;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Technical Project Leader Air Supply (Mechanics) - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Knowledge of system applications development and processes (e.g., automoti[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Administrative Internship - Tires

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in University or Master's program;Medium knowledge of MS Office;Medium English knowledge.Additional InformationIntegration Program in a professional, young & dynamic team;Competiti[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Maintenance Internship - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnrolled in Technical University;Microsoft Office knowledge;Ambitious, self motivated, capable of taking feedback as required;Availability for working 8h/day;Communication skills & English knowledge;Suppo[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Automation and PLC Engineer for FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso University degree in Automation/Computers/ Electronics/ Mechatronics; with a focus on automation engineering; o Advanced knowledge in programming with Tia Portal is a must. o Previous work experience in industrial automation, in a production environment[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Integrator for Passive Safety - SAM PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computers, Automation, Electronics, Informatics);At least 5 years experience in Software engineering for embedded systems;Embedded SW Architecture knowledge;Embedded C and uC working experience;Basic req[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Test Engineer for Passive Safety - SAM PSS

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Informatics);Basic knowledge of embedded systems;Good/medium English language skills;3+ years of relevant work experience;Experience in Testing using HIL environment;Practical [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Manager in Automotive Purchasing & SQM Process Management Organization - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in the field of Economics or comparable qualification;More than 3 years of professional experience;Experience in Project Management;Experience in Purchasing or SQM;Fluent English language skills, writt[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for System and Security - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's Degree/Diploma in Information Technology, Computer Science or other related field;Certifications in any IT related applications, softwares and services is an advantage;Minimum of 4 years on Professional IT experience;At [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for System and Security - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's Degree/Diploma in Information Technology, Computer Science or other related field;Certifications in any IT related applications, softwares and services is an advantage;Minimum of 4 years on Professional IT experience;At [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Project Leader CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Knowledge of automotive development process;Ad[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Paid internship for students (Systems) - Sibiu AN R&D

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Microsoft Office excel for Data analysisBasic - Computer debugging knowledgeBasic - Electricity and Electronics knowledge[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid internship for students (Software) - Sibiu AM R&D

part-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Basic Competente SW Embedded  (knowledge of C, uC is a plus)Microsoft Office excel for Data analysisDesirable Skills/Q[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Test Internship:Technical school/education (i.e. Electronics, Computer science);Practical experience using test/monitoring tools: instrumentation for measurement and control;Basic knowl[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Manager in Project (QMP) for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Computer Science, Electronics, Informatics or others);Experience in a Quality position of 2-3 years;Basic electronics knowledge;MS Office Applications (Word, Excel, Power Point);Fluent English;G[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Senior Agile Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:o Bachelor's degree in Computers, Information Technology, Automation, or a relevant field.Proficiency in microcontrollers, embedded systems, and electronic circuit theory.Proactive and adaptabl[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Senior Embedded Software Developer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/QualificationsKnowledge of embedded software development;Good knowledge of C language;Knowledge of software development tools and software development processes;Good knowledge of Agile Devel[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Integrator Engineer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor or Master in Computer Science/ Engineering or similar;Basic understanding of the software development life, as well as understanding of Jenkins;C programming knowledge;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid Senior Global Data Science Engineer (Python) - Sibiu IE Global Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's or Graduate's Degree in Tech, Graphic Design, Computer Science or engineering or equivalent experience; Experience with Innovation and Design Thinking;Strong knowledge [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid internship for students (Software) - Sibiu R&D AN

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Microsoft Office excel for Data analysisBasic - Computer debugging knowledgeBasic - Electricity and Electronics knowledge[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Development Engineer (Electronics Engineer) -Sibiu R&D AN

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Very good spoken and written English.Degree in Electrical/ Electronic/ Mechatronic/Computer sciences, Physics Engineering or similar expectedExperience or knowledge in digital electron[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Category Purchaser (Category Management) Electronics (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Category Purchaser:Academic degree OR comparable qualification;Strong team contributor;Professional experience in Purchasing/Procurement OR related relevant experience (i.e. Engineering, R&[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Back-end Software Developer for Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications University Degree in relevant technical fields (e.g. Computer Science, Automation and Computers);Relevant software development experience (3-5 years minimum);Experience with C#, .NET Core framework, Entity Framework, Microsoft SQL, Vi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWhat you'll bring:University Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Experience in using electronic measurement equipment;Knowledge about PCB technologies;Experience in Layout design and/or Simulation tools repr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications Knowledge, skills and abilities:Experience in AUTOSAR Architecture;Good knowledge on automotive products;Expertise at Embedded C Language;Good Knowledge on UDS Diagnostic Protocols;Application Development and H[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsCompleted studies in computer science or a comparable degree;Experience in the automotive sector, preferably in connected car, telematics or infotainment area;Advanced programming skills in C++ under Linux environment;Advanced Linu[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Manager for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);2+ years of Technical Project Leader experience in the Automotive Industry;Entrepreneurial and business understanding;Good understanding of the development process[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Senior Global Data Science Engineer (Python) - Sibiu IE Global Functions (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's or Graduate's Degree in Tech, Graphic Design, Computer Science or engineering or equivalent experience; Experience with Innovation and Design Thinking;Strong knowledge [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Good knowledge in schematic design;Knowledge o[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Model Based Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications  University degree in Computers, Information Technology, Automation, Electrical or Electronics Engineering or experience in a relevant field.Knowledge in Model-Based [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Project Leader CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Knowledge of automotive development process;Ad[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Scrum Master - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Relevant work experience in managing agile frameworksWorking in a fast-paced or automotive environmentExperience in coaching, facilitation and conflict resolutionD[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Software Project Leader for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);5+ years experience in embedded software development;1+ year experience in project management role (at least 1 successful project delivered);Experience in driv[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);At least 4 years working experience in embedded C programming;Experience in working with microcontrollers;CAN protocol knowledge;Linux knowledge would be [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Requirements Engineer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Understanding of basic programming concepts (e.g., buffering concept, endianness, FIFO, offset);Understanding of communication protocol basics (headers, PDU, SDU);Analytical skills (sy[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Project Leader - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:A university Degree in Electronics, Computer Science, Physics, Informatics, etc.Development Process know-how in the Automotive Industry. (Waterfall, V Model) and automotive standards (ASPICE).[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Software test engineer:Software develeopment background (C embedded);Good knowledge of Continuous integration tools (Jenkins, GiT, version control);Good knowledge of scripting languages (Ph[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);advanced embedded C programming skills;good knowledge in areas: booting, firmware update, diagnosis;technology: TCP, CAN, UDS, microcontrollers;programming ar[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Requirements Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)Basic electronics understanding (AC, DC, digital inputs, analog inputs, frequency inputs, microcontroller);At least 2 years of experience as requirements engineer or product[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer Technical Project Leader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)At least 5 years of experience as SW Developer/HW EngineerStrong technical background and a broad understanding of various engineering disciplines: : Hardware, Soft[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Engineer for gateways - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)5+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsVery good understanding of the SW development processesG[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Software Engineer for motor control applications - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics)5+ years experience in embedded software developmentadvanced embedded C programming skillsExperience with control system hardware (sensors, actuators, micr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful as a Quality Engineer in Project Discipline Hardware/Mechanics:University degree in information technology, electrical engineering or a comparable field of studyProfessional experience in discipline Hard[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Communication & Employer Branding Internship - (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful Communication & Employer Branding Internship:2nd or 3rd year students in Communication/ Journalism/ Letters/ Translations Faculty;Good English knowledge (spoken and written);Computer Skill[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer - Functional Design A&S_EEA - A SCT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Architecture Functional Designer:University Degree;More than 3 years experience in developing of systems;Profound knowledge on sytem engineering;Very good knowledge and experie[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Vehicle System Architect for Innovative Platforms A&S_EEA A SCT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications This is what it takes to be a successful in Vehicle System Architect for Innovatie Automotive Platforms:University degree;More than 3 years of experience in automotive development and integration of automotive embedded systems;V[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Project Manager for SAM PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsYou can be a match to our team if you have:University Degree in a relevant field (Electronics, Computer Science, Physics, Informatics);1 or more years Software Project Management relevant experience;Capability to take initiative;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tehnician Mentenanta FF SAM - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso Cunostinte de electrica, mecanica, pneumatica, senzoristica; o Disponibilitate de a lucra tn schimburi; o Abilitati de lucru tn echipa; o Responsabilitate si orientare spre calitate; o Posibilitati de dezvoltare profesionala; o Cunostinte me[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Communication Officer (2 years contract) - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications-Master Degree in Communication, Journalism, Social or Political Studies, Sociology, Psychology-Writing materials to promote location externally on social media pages, such as Facebook, Instagram and LinkedInAdditional Information[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Spare Parts Technician (on shifts) - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsEnglish skills - medium level;Microsoft office package;Communication skills;SAP knowledge is a plus.Additional InformationIntegration Program in a professional & dynamic team;Health [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Special Process Engineering - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills You'll Need to Have:Fluent in English (speaking and writing);Strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint);Highly organized with critical attention to details;Ability to take feedback a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Team Assistant SCT (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsEffective communication;Quality oriented, attention to details;Promptness, very good organizing and planning skills;People oriented;Ability to multi-task;Advanced knowledge of English;Knowledge of MS Offi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Development Engineer for Prototype Sample Shop - SAM PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in technical field: Electronics/Automatics/Software/Electrical Engineering;Minimum 1 year of testing experience in electronics area, hardware or software;Programming languages knowledge;Electronics manufacturing k[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Logistics Department - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for an intern that:Is in university (Faculty of Management in Production and Transportation, or other);Knows English at a conversational level (both written and spoken);Has strong functional use of Microsoft Office E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
AOI Technician- Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsDisponibility to work in shifts;IPC knowledge;Repair knowlege;AOI and SMT processes knowledge:The ability to work in teams;You have to be responsible and quality oriented;You will have opportunities for p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Group Leader Manufacturing Processes - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnow-how of the manufacturing process of tiresProject Management Statistical Process Control ApproachKaizen Methodologies, SPS MethodologiesAdvanced English level Advanced Microsoft Office know-how [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Development Engineer (Embedded) - Sibiu AM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/QualificationsKnowledge of embedded software development.Knowledge of AUTOSAR ArchitectureGood knowledge of C language.Knowledge of Agile Development Methodology.Knowledge of microc[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Remote/ Hybrid Software Development Engineer - Sibiu AN R&D (Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/QualificationsKnowledge of embedded software development;Good knowledge of C language;Knowledge of software development tools and software development processes;Good knowledge of Agile Devel[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid Internship for Students - Sibiu IE Plant

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University field of study: Economics, Science, Administrative, Engineering;Soft Skills: pro-active attitude, organizing skills, supportiveMicrosoft Package: Excel, PowerPoint etc.;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Buyer Non-Production Material - Sibiu Purchasing Location Functions

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Background: Purchasing, Economics, Business, Supply Chain Management; Advanced negotiation skills / Experience 3 years in Purchasing and/or Supply Chain Management;Project managem[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid Internship for Student (Technical Training Center) - Sibiu HR Location Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student at Bachelor or Master in a Technical Profile/ University;Ability to work with / learn tools & systems (LMS, video processing software, etc);Previous experience with pr[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Product Owner for Truck Automated Driving functions - SMY (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be successful:University Degree (Electronics, Telecommunications, Computer Science);Experience in Software Project Management;Experience with Radar, Camera or LIDAR technology;Knowledge in SW develop[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Material Allocations Specialist for PSS CSC (limited contract) - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDegree in Economics, Logistics, Engineering or comparable qualification in Logistic;Very good MS Office programs (Focus on Excel) and SAP R/3 skills;Analytical skills and structured method of operation;Fluent written and spoken in [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Financial Controller - CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsKnowledge, skills and abilities:University or Master Degree in Finance / Economics / Economical Engineering;English Advanced skills for writing, reading and speaking;Proficient in Excel and PowerPoint;Knowledge of generally [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid Senior Global Data Science Engineer (Python) - Sibiu IE Global Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's or Graduate's Degree in Tech, Graphic Design, Computer Science or engineering or equivalent experience; Experience with Innovation and Design Thinking;Strong knowledge [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Internship for Special Process Engineering - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills You'll Need to Have:Fluent in English (speaking and writing);Strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint);Highly organized with critical attention to details;Ability to take feedback a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Architecture Engineer - Sibiu SAM ESS

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills:University degree in technical field (e.g. Electronics, Electrotechnics, Telecommunications, Computer Science, Automation);General experience in HW Engineering/Physics/MechanicsKnowledge of analog/di[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Senior/Expert Process Development Engineer (Chemical Material) - Sibiu IE (BA AN) Global Function

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Univeristy degree in technical field (preferably Chemistry)Experience (> 10 years) in chemical materials for automotive or other industries like Gap filler, Solder paste, Underfilling materi[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global Project Management Coach - Sibiu Quality Global Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Academic degree in engineering, data sciences or comparableSolid experience in programming languages VBA, Python and comparableExperience in MS Office 365 and Power BIAdvanced[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
System Project Leader (Security and Privacy Manager) - Sibiu SAM ESS R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g. automation, electronics, electrotechnics, mechanics, mechatronics) or relevant professional experience.Understanding of system applicat[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Accounts Receivable Process Expert with German - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Receivable Process Expert with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferre[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Payable Accountant with German - Remote - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Accounts Payable Accountant with German - Hybrid - GBS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful Accounts Payable Accountant with German:University degree in Finance / Economics or comparable;3+ years work experience in accounting;Knowledge of up-to-date finance tools (SAP preferred);[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineer - Functional Design A&S_EEA - A SCT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful System Architecture Functional Designer:University Degree;More than 3 years experience in developing of systems;Profound knowledge on sytem engineering;Very good knowledge and experie[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Vehicle System Architect for Innovative Platforms A&S_EEA A SCT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications This is what it takes to be a successful in Vehicle System Architect for Innovatie Automotive Platforms:University degree;More than 3 years of experience in automotive development and integration of automotive embedded systems;V[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Material planner for Segment Product Solution CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso University Degree and/or relevant experience;o 1-3 year experience in electronics manufacturing;o Knowledge of manufacturing equipment;o Knowledge of IT Tools (MS Office, SAP);o English;o Presentation skills.Addi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Manager for CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics);2+ years of Technical Project Leader experience in the Automotive Industry;Entrepreneurial and business understanding;Good understanding of the development process[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Global Category Purchaser MRO Specialist - Sibiu PUR Global Functions

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Management skills, tools and techniques which ensures a strategic, profit and resulted oriented handling                    &#x[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Senior Agile Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:o Bachelor's degree in Computers, Information Technology, Automation, or a relevant field.Proficiency in microcontrollers, embedded systems, and electronic circuit theory.Proactive and adaptabl[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Embedded Software Engineer Over The Air - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Experience in software integration and developmentFluent EnglishExperience with debugging and simulation tools (e.g. Lauterbach Trace32, CANoe, CANalyzer)Embedded system[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Internship for logistic activities for AN (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful in your role:Technical University studies in progressWillingness to learn;Team-player spirit;Basic knowledge in electrical engineering;English - intermediate  level;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Mechanical Engineer for Industrial Engineering- Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsQualificationsUniversity Degree in Mechanics/Mechatronics field;Experience in Automotive or Electronics Production Engineering is mandatory;Good knowledge of various tools used for mechanical design process, such as CAD tools, Solidw[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Mechanic - Strain Measurement - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for a student that:Is enrolled in Mechanical University (or other related field);Knows how to read technical drawing - is a plus;Basic knowledge in Solid Works/Catia/Autocad - is a plus;Basi[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship in Game Development - Manufacturing TM

part-time Student/Absolvent

QualificationsOur intern should: Be enrolled (ongoing Bachelor / Masters) in Computer science or related field;Identify & propose new ideas for game development activities with the use-cases focused in Manufacturing;Secure application and[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Intern Engineering (Systems) - Sibiu AN R&D

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Microsoft Office excel for Data analysisBasic - Computer debugging knowledgeBasic - Electricity and Electronics knowledge[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid internship for students (Software) - Sibiu R&D AN

practica Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Microsoft Office excel for Data analysisBasic - Computer debugging knowledgeBasic - Electricity and Electronics knowledge[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Solution Manager for Integration and Foundation - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree in Computer Science, Business Administration, Business Informatics or similar educational background;2-5 years of work experience in IT service-, project management or related areas;Experience managing software-as-a-servic[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Intern Engineering - Sibiu AM R&D

part-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English knowledge- written and spoken B2Basic Competente SW Embedded  (knowledge of C, uC is a plus)Microsoft Office excel for Data analysisDesirable Skills/Q[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Cyber Security Tester for AN (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDegree in Electrical / Electronics / Computer Science / Computer Engineering or Cyber Security with minimum 3 years' experienceBasic understanding of CryptographyKnowledge of Automotive Networking and Security protocol is a plus (CAN, LIN, [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Logistics Department - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsWe are searching for an intern that:Is in university (Faculty of Management in Production and Transportation, or other);Knows English at a conversational level (both written and spoken);Has strong functional use of Microsoft Office E[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Tester for Architecture & Networking (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Software Testing:University degree (e.g. Electronics, Computer Science, Physics, Informatics)At least 3 years of experience in automotive - development / testing;General hardware knowledge[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Purchasing Support (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsOngoing University studies in Economics, Social Sciences or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Good knowledge of MS Office (World, Excel, PowerPoint);It is a plus: Previous experience in organizing events or oth[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for IT Asset Management - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in ITIL and Service Management;Customer-orientation;service orientation;Experience working in a team-oriented organization within a collaborative environment;High self-motivation;ability to work in[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Mechanical Design Engineer - Sibiu R&D SAM MTS AMR

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:3D design experience (e.g. CATIA)Materials Know-how for construction (e.g. plastics, steel, rubber, aluminum, etc.)Electromechanical know-how (e.g. DC motor, gearbox, linear gearbox, e[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Sales & Account Manager - Sibiu R&D SAM MTS AMR

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Sales Project Management - Solid knowledge of appropriate project management tools and work methodsMarket Intelligence - Shows solid understanding of relevant markets including competitors, and[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Accountant - Finance (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (Economics);Minimum 2-5 years of experience in the economical area;Relevant experience in a multinational company is a plus;English advanced;Microsoft office advancedSafe handling of accounting p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer - Feature Owner - TPMS - SAM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsProven experience in automotive embedded software development (at least 2 years);Good understanding of real-time systems (requirements/architecture/design);Good knowledge of embedded SW development process;Good knowledge of AUTOSAR[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality Test Laboratory Engineer Prototype Team - Sibiu SAM R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Bachelor's degree in mechanical engineering or technical high schoolHands on experienceMechanically inclinedGood 2d drawing interpretation skillsAVERP working knowled[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Global (Software/System) Quality Project Leader - Sibiu AN R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:  University degree in a relevant field (e.g. Computer Science, Informatics, Electronics) or relevant professional experienceKnowledge of  development process and methodology and [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Baseband Signal Processing Engineer for Wireless Communication Products (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe are looking for a candidate that can fit in the following requirements:Technical University degree (Electronics & Telecommunications/ Computer science & automation);Working experience in wireless communication signal processing, an[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Tactical Sourcing Buyer - Indirect Materials Purchasing HUB (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Economics;Minimum 3+ years of relevant experience in the purchasing field;Business fluent English language skills (written and spoken); German is a plus;Target & result driven with strategic direction;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Team Leader for HUD Advance Development UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree (MSc or PhD) in a relevant scientific or engineering field such as computer science, computer engineering, electrical engineering, mechatronics, physics, mathematics or similar.Minimum 3 years of experience in people management[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Team Assistant - Manufacturing TM

part-time Student/Absolvent

QualificationsOur new colleague should:Be student at Psychology, Economics, Social Sciences etc;Have basic knowledge of English;Have good knowledge of MS Office (World, Excel, PowerPoint) is a must;Be dynamic and well org[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Selection Event_Continental Sibiu Engineering & Programming Internship

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student in one of the following fields (2nd, 3rd, 4th year bachelor students, 1st & 2nd year master students):Applied Electronics &Telecommunications;Automation and Computers;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Selection Event Continental Sibiu Internship Program (non-engineering)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Student in one of the following fields (2nd & 3rd year bachelor students, 1st & 2nd year master students):Economics;Finance and Banking;Accounting and Controlling;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Category Purchaser for Casting Components (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Economics, Business Administration or Mechanical Engineering; Several years of professional experience in purchasing preferably within the automotive industry; Advanced knowledge of MS Office package (programs and SAP R/3); Fluent[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Supplier Quality Manager in Project - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWhat you should have:Bachelor's degree with technical background or comparable studies;Work experience in automotive area or quality management highly recommended (best case min. 3 years);0-3 years experience as a Supplier Quality Ma[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Shopfloor Backend Team - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsOur new colleague should:o Have strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint);o Be highly organized with critical attention to details;o Have ability to take feedback and make changes as required;o Have [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Automation and PLC Engineer (Molding) - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

Qualificationso University degree in Automation/Computers/ Electronics/ Mechatronics; with a focus on automation engineering; o Advanced knowledge in programming with Tia Portal is a must. o Previous work experience in industrial automation, in a production environment[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Engineering Internship - System integration and testing of Digital Clusters for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be successful in this role:Student in: Electronics, Telecommunication, Computer Science, Informatics, Electrical engineering;Intermediate/Advanced English language skills;Well organized, detail oriented;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Technicians Coordinator - FF DS - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsAvailability for working in shifts.Electrical Drawings.English knowledge.Process knowlegde & Pneumatics, Mechanics knowledge.Additional InformationIntegration Program in a professional &[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Lean Agile Leader (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualifications10 years relevant professional experience in engineering relevant domain (software development)3+ years experience acting in a role for leading people in the respective engineering discipline within large project setups (technical or disciplinary le[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Production Planning Specialist for FF SAM - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree;Experience in logistics or in related functional areas;Quality oriented;Microsoft Office knowledge (Excel, Word);SAP knowledge;English skills mandatory;Communication skills.[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
HR Internship for Graphic Design - (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsStudent in a relevant faculty;Availability 8 hours/day (min. 6h/day);Good knowledge and usage of Adobe Creative Suite; (especially InDesign and Illustrator); Attention to details;Good English skills;Knowledge of t[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
SAP Basis Administration Security & Authorizations - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe would expect you to have the following qualifications:Definition and control of the standards and the concept of SAP Basis Authorizations (BC);Consulting of internal IT teams for solutions in SAP authorization management;Central p[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Full-Stack Developer - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor/master degree in information technology;Knowledge in programming languages (Python, Javascript);Development practices (CI/CD, git, Jira, trunk based development);Knowledge in Databases (SQL,OLTP,OLAP);AWS (S3, EBS[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Team Lead of DevOps and Cloud Engineering - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsDegree in Computer Science or Comparable qualifications;Several years of experience with direct reports responsibility on projects, services and solutions;Proven Agile Project Management abilities;Technical aptitude and capability [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
SAP Basis & Job Scheduling Operations - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWe would expect you to have the following qualifications:Completed degree in information technology or comparable qualification;Several years of experience in SAP Basis UC4 area;Ability to work in a team, reliability and a structured[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer for ECAD Tools

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in the field of engineering, computer science or equivalent qualifications;Minimum 3 years professional experience in Engineering Research& Development (Electronic Engineering area would be a plus);Advanced knowledge in [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Technical Project Leader - Sibiu SAM ESS R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in an engineering technical field (e.g., automation, electronics, electrotechnics, mechanics, mechatronics) or relevant professional experience. Knowledge of system appli[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hardware Development Engineer - Sibiu AN R&D

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree in Electronics, System Engineering, Electrical Engineering, Computer Science, Mechatronics or similar areas;Understanding of testing systems, automation, and scripting;[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Material Group Purchasing Specialist - Sibiu SAM

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree (any field of study); Rubber/plastics/metal materials knowledge;Advanced negotiation skills and commercial law understanding over different countries; [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Release Train Architect - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:? University Degree or higher in Computer Science or Electrical Engineering; ? Working experience as Development/Integration/Test Engineer across multiple architectural layers or disciplines; ? Exper[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Project Leader - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:A university Degree in Electronics, Computer Science, Physics, Informatics, etc.Development Process know-how in the Automotive Industry. (Waterfall, V Model) and automotive standards (ASPICE).[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Model Based Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications  University degree in Computers, Information Technology, Automation, Electrical or Electronics Engineering or experience in a relevant field.Knowledge in Model-Based [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Windows Client Specialist for Admin Rights handling - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Qualificationso Graduate from IT as System Engineer with a degree, Information Technology Degree, or equivalent (Bachelor's Degree needed); o Certification 2 to 3 years of experience supporting MS Windows environment (Client/Server); o Certification or equivalent knowl[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for Application Portfolio Management - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in computer science, information technology, or a related field (or equivalent experience);Proven experience in application portfolio management, process improvement, and documentation;Ability to creatively solve problems [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Senior Test Equipment Development Engineer for UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsThis being a Senior position in a Testing Discipline of an international Automotive Company, we require you to check as many as possible of the below:Great analytical capabilities;Good communication[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Buyer Internship - GBS (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsThis is what it takes to be a successful in Buyer Internship:Ongoing University studies in business, supply chain, engineering, or any - with strong interest in discovering the Purchasing domain;Proficient in using Microsoft Office suite;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
System Requirements Engineer Autonomous Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsGood knowledge of product components (electrical engineering, software, mechanical engineering);Tool know how for Change, Version and Requirements Management;Planning and Organizing;Capability to take initiative;Understand[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Hardware Technician for Sample Production for UX (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent in at least year 3 at Electronics, Telecommunication, Electrical engineering;Theoretical knowledge in digital and analog electronic components and designs;Basic knowledge in handling the electronic test equipment (Oscilloscopes, Mul[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Quality engineering - customer PPAP responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsHigh school diploma or equivalent required (preferably a Mechanical Engineer)Minimum 3 years of experience working in a manufacturing facility in a similar quality role, general understandingExperience in Automotive with exposure to ISO quality syst[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Consultant for BI Reporting - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsBachelor's degree in computer science, statistics, mathematics, engineering, data science or related fields;Proven experience as a reporting specialist, data analyst or a similar role;Scripting knowledge (e.g Python);Knowledge of b[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Software Developer for ECAD Tools - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in the field of engineering, computer science or equivalent qualifications;Minimum 3 years professional experience in Engineering Research& Development (Electronic Engineering area would be a plus);Advanced knowledge in [..]

Continental Timisoara
02.10.2023
IT Automation Support/Developer - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsAcademic degree in software development or related field;Experience in development of process automations;3 years of UiPath Experience;Knowledge of automation technologies;Experience in working in an international team;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Manager for Automotive IT Infrastructure (EU Region) - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsDegree in Information Technology or equivalent qualification;Expert knowledge in the Project and Program Management area (Waterfall);Experience in IT Contract Management;Experience with IT & IT Infrastructure solutions & se[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Project Management Consultant - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsAcademic degree in Computer Science, Information Systems or related field;Several years of profound professional experience in project management, ideally within IT;Broad experience for all project management topics like moderation and trai[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Windchill System Administrator - IT (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsKnowledge of Product Data Management;Basic experience with CAD tools (e.g. CATIA, Creo, Zuken);Operation Experience with PLM Systems such as: PTC Windchill or TeamCenter;Experienced with configuration and change management;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Service Owner GitHub - IT (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsExperience in application support, tool administration and service tasks;Experience in managing Linux servers: Redhat/ Oracle Linux/ ubuntu etc;Experience with AWS Management Service (Cloud Watch, EC2, RDS etc);Experience with Gith[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Test Development Engineer for FF DS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in technical field: Electronics/Automatics/Software/Electrical Engineering;Relevant previous activity;Programming languages knowledge;Electronics manufacturing knowledge;Good English knowledge;Te[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Material Group Purchasing Specialist - Sibiu SAM R&D

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:University degree (any field of study); Rubber/plastics/metal materials knowledge;Advanced negotiation skills and commercial law understanding over different countries; [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Display (component) Specialist for Head-up Display Products UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsRelevant technical skills;Technical university degree plus work experience (min. 3 years);Good technical background in own field and wish to learn new interesting technical topics;Will be considered a plus: knowledge about automoti[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for New Product Launch Management Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsIs student in 2nd (Non technical/Technical University) or 3rd year (Technical University);English skills (speaking and writing); German is a plus;Has strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint); MS Project is a plus;[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Category Purchaser for Production Equipment for the region RO-HU-SE - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity degree in Economics, Business Administration or Mechanical Engineering;Minimum 3 years of professional experience in category purchasing, preferably within the Automotive Industry;Fluent Business English;German knowledge[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship for Special Process Engineering - Manufacturing TM

full-time Student/Absolvent

QualificationsSkills You'll Need to Have:Fluent in English (speaking and writing);Strong functional use of MS Office (Excel, Word, PowerPoint);Highly organized with critical attention to details;Ability to take feedback a[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hybrid/Remote Software Requirements Engineer - Sibiu AN R&D (Sibiu/Craiova)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsEssential Skills/Qualifications:Understanding of basic programming concepts (e.g., buffering concept, endianness, FIFO, offset);Understanding of communication protocol basics (headers, PDU, SDU);Analytical skills (sy[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Hybrid/Remote Model Based Software Engineer - Sibiu SAM R&D (Sibiu/Craiova)

full-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications  University degree in Computers, Information Technology, Automation, Electrical or Electronics Engineering or experience in a relevant field.Knowledge in Model-Based [..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Paid Internship for Students Engineering - Sibiu Quality Plant

part-time Student/Absolvent

QualificationsEssential Skills/Qualifications:English language at good communication level (speaking and writing);Mechanical or electronics background;Capable to work with various mechanical tools (grinders, electrical power cutti[..]

Continental Sibiu
02.10.2023
Translator German to English - (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsVery good knowledge of German and English;Study of translation techniques;Computer literacy;Technical understanding and/or experience in translation (know-how in the automotive field is preferred);CAT tool (Trados Studio)&[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsMore than 3 years of working experience in embedded SW development;Knowledge of agile methodology and frameworks;Understand the basic fundamentals of iterative and incremental development;Very good organizing skills;Commun[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship Hardware - CES (TM)

full-time Student/Absolvent

QualificationsStudent at Technical University in the final year (e.g.Electronics and Telecommunications, Informatics, Computer Science);Knowledge in analog and digital electronic design;Knowledge in schematic design (layout is a plus);K[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsWhat you'll bring:University Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Experience in using electronic measurement equipment;Knowledge about PCB technologies;Experience in Layout design and/or Simulation tools repr[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

QualificationsUniversity Degree (Electronics, Computer science or equivalent);Good knowledge in analog and digital electronic design;Good understanding of automotive architectures / systems;Good knowledge in schematic design;Knowledge o[..]

Continental Timisoara
02.10.2023
Internship on Machine Learning (On-site) for Autonomous Driving Autonomous Mobility (TM)

part-time Student/Absolvent

QualificationsCurrently studying Computer Science, Mathematics, or similar field (in Timisoara);Basic Machine Learning knowledge (hands-on experience with Machine Learning is considered an advantage);On-site availability (because we are working with[..]

Continental Timisoara
02.10.2023