Noutati despre Internship & Trainee Marathon

Vești bune la început de 2021 pentru generația Z

Cel mai mare proiect din România dedicat studenților și absolvenților, Internship & Trainee Marathon, va avea loc în perioada februarie-iunie    

Februarie I Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level

Chiar daca februarie e cea mai scurta luna din an, asta nu inseamna ca nu ai suficient timp sa aplici pentru un program de internship, trainee sau un job entry-level. Iti prezentam lista cu cele mai noi oportunitati si te invitam sa o descoperi pe cea care ti se potriveste.

Incepe maratonul programelor de internship, trainee si joburilor entry level

A venit si 2021, anul sperantelor si marilor obiective! Suntem siguri ca va fi un an mult mai bun si mai productiv asa ca noi ne-am pregatit temeinic de cel mai mare maraton de programe pentru tineri. Ce trebuie sa faci ca sa intri si tu aici?

Kickstart your career in the video game industry!

Do you love games and want to be involved in a life-changing experience? This international program will offer you the chance to actively work on developing a video game along with a talented and friendly team. Find out more

6 sfaturi utile pentru lucrul de acasă

Criteriul Work from home a urcat în top 5 beneficii, fiind urmat de Zile libere suplimentare, potrivit Raportului Hipo.ro - Piața forței de muncă în 2019. Cum în 2020 am lucrat mai toți de acasă, cum ne putem asigura că suntem performanți?

Recrutarea remote - cum sa obtii jobul dorit

Întregul proces de recrutare este ca un roller-coaster, însoțit de emoții și posibile refuzuri. Dacă la toate acestea adaugăm și pandemia care a apărut pe neașteptate în viețile noastre, cu siguranță ni se vor ivi în cale provocări cu care nu ne-am mai confruntat.

Ianuarie I Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level

Luna ianuarie e marcata deobicei de noi inceputuri. "New year, new me" iti suna cunoscut?  Daca pe lista ta de rezolutii pentru noul an se gaseste inceperea unui program de internship sau trainee, iti prezentam lista cu cele mai fresh oportunitati la inceput de an. 

Interviuri de angajare în perioada pandemiei

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă mai provocatoare, nu trebuie să ne descurajăm în căutarea jobului dorit. Lucrurile merg înainte, iar grație tehnologiei ne putem bucura de posibilitatea de a discuta cu recruiterii telefonic sau cu ajutorul platformelor live.

Noiembrie I Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level

Luna Noiembrie nu vine doar cu reduceri de Black Friday ci si cu multe oportunitati de cariera.Gaseste-o pe cea care ti se potriveste si porneste pe drumul carierei.

Octombrie I Cele mai noi programe de internship&trainee

Luna Octombrie vine in intampinarea ta cu multe oportunitati de dezvoltare si de invatare. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste.

Participarea la competitii – Investitia ta din aceasta toamna pentru viitoarea cariera

Participarea la o competitie poate sa va aduca foarte multe beneficii. Daca inca va ganditi de ce este important sa va inscrieti si sa participati la competitii organízate de companii, regasiti mai jos 6 motive pentru care noi va recomandam sa va inscrieti in aceasta toamna.

Take a glance at how it felt to be the first Management Trainees in L’Oreal Romania

The Management Trainee Program is an individually-tailored program dedicated to young talent and freshly graduates. It is designed to provide hands-on training, offering the trainees several missions to handle, in multiple rotating roles around the company. Over the course of 10-13 months, the trainees have the chance to grow in a variety of functions around L’Oreal Romania!