Noutati despre Internship & Trainee Marathon

Cum sa obtii primul tau job: Tips & Tricks pentru tinerii fara experienta

Stim cat de provocator poate fi sa-ti incepi cariera atunci cand te confrunti cu lipsa experientei. Tocmai de aceea, suntem aici cu cateva sfaturi pretioase care te vor ajuta sa faci saltul catre primul tau job, chiar si atunci cand CV-ul nu este inca plin de realizari profesionale. 

Pozitii Entry-Level in luna Septembrie: Descopera Angajatorii Care Recruteaza Tineri Talentati

Esti in cautarea unui program de internship, trainee sau job entry-level? Internship & Trainee Marathon te ajuta sa gasesti cele mai tari programe disponibile pentru studenti si absolventi. Descopera oportunitatile acestei luni si aplica acum pentru un inceput de cariera excelent!  

Iunie: Exploreaza oportunitatile de internship, trainee si joburi entry-level!

Iti doresti sa iti construiesti o cariera in IT, marketing, finante sau un alt domeniu? Descopera cele mai bune programe ale acestei luni si aplica pentru a iti incepe cariera!

Cât de bine ți se potrivește poziția dorită? - Analiza unui anunț de job entry-level

Atunci cand esti la inceputul carierei, poti fi tentat sa aplici la cat mai multe joburi pentru a te asigura ca vei obtine cel putin cateva raspunsuri. Cu toate acestea, ar trebui sa eviti sa aplici la un job fara a verifica cateva aspecte in prealabil. Asadar, hai sa aflam cum poti analiza un anunt de job entry-level pentru a-ti da seama daca rolul ti se potriveste cu adevarat.

Best Internship Programs in 2023: Ghidul complet pentru studenți și absolvenți

Daca esti student sau absolvent si incerci sa obtii experienta pentru a-ti construi o cariera de succes, dar nu stii cum sa procedezi,  nu te ingrijora, nu esti singur in aceasta situatie. De aceea, am pregatit un ghid complet despre internship-uri care te ajuta sa navighezi mai usor aceasta etapa cruciala a carierei tale.

Luna Mai vine cu noi oportunitati de cariera!

Transforma-ti cariera de vis in realitate cu noile progarme entry-level ale unor companii de top. Descopera toate oportunitatile aici!

Cum sa devii candidatul ideal pentru un program de internship

Vrei sa afli mai multe despre cum sa devii candidatul ideal pentru un program de internship si care sunt abilitatile necesare pentru a avea succes in domeniul pe care ti-l doresti? Afla toate detaliile in acest articol!

National Intern Day iti aduce peste 60 de programe de internship in 2023! Descopera-le (si descopera-te) acum!

Creat de tineri pentru tineri, acest eveniment – organizat pentru prima data in Romania – da startul unei competitii in care companiile isi nominalizeaza programele de internship, iar studentii voteaza!

Descopera cele mai noi oportunitati de internship de la JTI Romania

Daca esti student in an terminal sau masterand, oportunitatile de internship oferite de JTI Romania sunt ocazia perfecta sa iti incepi cariera invatand de la specialisti in domeniul tau!

P&G LEADERSHIP & DEVELOPMENT - BECOME A LEADER IN YOUR FIELD

Are you in your early career years looking to find the right opportunity for you? At P&G we are continuously searching for curious and daring talents ready to explore what being part of the biggest leading global company in FMCG Industry means.

De la Intern la Profesionist: Ghidul Complet pentru Lansarea Carierei Tale

Daca esti student sau proaspat absolvent si inca iti cauti calea in cariera, un program de internship poate fi o oportunitate valoroasa pentru tine. In acest articol, vei descoperi patru motive importante pentru care ar trebui sa iei in considerare un astfel de program.

APRILIE | Nu ezita sa faci primul pas in cariera

In fiecare luna, Hipo.ro iti aduce ultimele oportunitati din piata din Romania, special pregatite pentru tinerii aflati la inceput de drum.