Noutati @ Angajatori de TOP

Festivalul Joburilor, Angajatori de TOP, iti ofera distracție pe termen lung

 

Poate ca ti-ai luat deja bilet la Untold, Neversea sau Electric Castle? Ori, poate ca doar iti doresti o experienta de festival care sa compenseze cei 2 ani de pandemie. Iti e dor sa cunosti oameni noi sau sa-ti vezi vedetele preferate? Avem o veste buna pentru tine!


Cu sau fara bilete la Untold, noi iti garantam acces gratuit la Festivalul Joburilor! Pregateste-te sa prinzi loc VIP chiar in fata scenelor Business (4-11 aprilie) si Tech (12 - 20 aprilie). Ti-am pregatit o gama variata de cocktailuri de tips & tricks pentru cariera ta, ca sa ai de unde sa alegi.
 

 

Poti obtine insights valoroase din industrii, precum si oportunitati de angajare in cele mai mari companii din Romania.  

Ar fi mainstream sa ne oprim aici. 
 

La Festivalul Joburilor ne distram pe termen lung. Pune bazele unei viitoare cariere prin indrumarea specialistilor in domenii diverse, pornind de la Marketing si Economie, pana la IT si Inginerie!

 

Iata ceea ce poti obtine daca participi la Angajatori de TOP

  1. Voucher la IKEA de 500 RON

  2. Treasure Hunt 

  3. Career Talks si TechTalks + Networking 

  4. Pentru fiecare inregistrare la TechTalks, noi plantam cate un copac

  5. Free Pass la DevTalks (cea mai mare conferinta a developerilor din Romania) si la o sesiune de career coaching
 
1. Voucher la IKEA de 500 RON


La Untold cheltui pe tinute, insa acasa investesti intr-un mobilier confortabil pentru lucrul remote? Venim cu o veste buna. 

Pastreaza-ti banii pentru outfiturile de festival pentru ca ai sansa sa castigi un voucher la IKEA de 500 RON. 

Cat de multumit esti de biroul tau de-acasa? Ai face cateva modificari? Ai ideea? De la noi poti castiga un card cadou IKEA. 

Odata inscris la Angajatori de TOP, intri automat in cursa pentru giveaway.

Poti incepe deja sa cauti surse de inspiratie pentru redecorarea spatiului tau de-acasa. Who knows? Poate vei fi chiar tu cel care intra in posesia voucherului.

In tot ceea ce va mai trebui sa investesti va fi timpul si energia ta. De buget ne ocupam noi.

 

2. Treasure Hunt

Cum e sa simti adrenalina in mijlocul multimii cand nu-ti gasesti niciunul dintre prietenii din grup la Untold? Unul e la Food Court, altul la toaleta, dar ceilalti doi? 

We feel you. We’ve been there, done that. De aceea, ne-am gandit sa pastram distractia in online, la standurile 3D ale companiilor. 

Asa ca daca vrei sa faci o pauza intre doua webinarii, poti alege sa faci o plimbare virtuala  printre companiile participante, sa deslusesti misterele si sa ajungi pana la finish, unde esti asteptat cu premii.
 

3. Career Talks și TechTalks + Networking


E suficient sa mergi doar o data la Untold ca sa ai ce sa le povestesti prietenilor, chiar ore intregi.

Ce anume face din festivalul Untold o experienta memorabila? Muzica? Consumabilele? Atmosfera? Artistii? Noi credem ca toate acestea, dar cu conditia ca prietenii tai sa-ti fie aproape.
 

Ca sa-ti amintesti peste cativa ani de Festivalul Joburilor, mergem pe aceeasi premisa. Vorbim despre webinarii gratuite pentru dezvoltarea ta personala si profesionala, despre conectarea cu specialistii companiilor de top din Romania.

Mai presus de toate acestea, la Angajatori de TOP te intalnesti cu tineri ca tine, in cautare de job si obtii cheia spre culisele departamentelor celor mai mai doriti angajatori. 

Poate nu ai deloc experienta pe piata muncii si simti ca ai multe de invatat in domeniul care te intereseaza. La Festivalul Joburilor vei vedea ca nu esti singurul. Student sau proaspat absolvent, iti oferim sansa sa obtii un job intr-o companie de TOP. 
 
In acelasi timp, daca ai experienta si vrei sa dai un refresh carierei tale, poti avea parte de aha! moments la webinarii, sesiuni de consiliere sau in conversatiile cu angajatorii de pe chatul Angajatori de TOP. 
 

Alatura-te specialistilor de la Unilever, Michelin, Nestlé, Veeam, Accenture si multor altor branduri, la webinariile Career Talks (4-11 aprilie).

   

Tot insights si indrumare pentru domeniul ales de tine poti afla de la programatorii si inginerii care te vor intampina la TechTalks. (12-20 aprilie).

MassMutual, Mercedes, Continental, Enel, Siemens si Dell sunt doar cativa care te asteapta sa li te alaturi in discutii despre ultimele tendinte, gadgets, insights de programare si awareness in cybersecurity.
 
Nu te opri doar la participarea la webinarii. Ai acces la chat-uri online cu angajatorii. Aplica la ofertele de joburi pe care ti le ofera. Este posibil sa nu primesti jobul dorit imediat, insa poti reveni cu un mesaj sau email de follow-up pentru a ramane in contact cu angajatorul.


4. Free Pass la DevTalks (cea mai mare conferinta a developerilor din Romania) si la o sesiune de career coaching
 

Odata ce te inscrii la webinariile TechTalks esti mai aproape sa obtii acces la DevTalks, cea mai mare conferinta a developerilor din tara. 


Daca te afli in cealalta tabara, a oamenilor de comunicare si a oamenilor de Business & Marketing, te poti inscrie la webinariile de Career Talks de unde poti pleca cu insights din industrie si o sesiune gratuita de coaching pentru cariera ta.


5. Pentru fiecare înregistrare la TechTalks, noi plantam cate un copac
 

Nu abandona paharele de plastic sau ambalajele pe jos la Untold. Nu fi nepasator nici de impactul pe care il poate avea tehnologia asupra mediului. Daca stilul tau de viata este eco-friendly, cu atat mai mult s-ar putea sa rezonezi cu urmatoarea initiativa:

18 aprilie 2022 este ziua verde la TechTalks. Poti sa fii in continuare un tech enthusiast sau pasionat de inginerie si sa ajuti natura sa respire. 
 
Ai putea spune ca traiesti prin hobby-urile tale? Spatiile verzi traiesc prin initiativa ta de a le proteja. 
 

Enel, Allianz, Siemens si Opesus te asteapta pe 18 aprilie la sesiuni de TechTalks care te vor indruma spre o gandire sustenabila, orientata pe termen lung. 


Toate aceste beneficii intr-un singur festival - la Angajatori de TOP. Alatura-te si tu tinerilor entuziasti care isi doresc sa se dezvolte personal si profesional in cariera lor! Dintre toate companiile participante la Festivalul Joburilor, e aproape imposibil sa nu gasesti locul si oamenii potriviti pentru tine!


Intra aici pentru joburile in Business, iar aici pentru cele din Tech. Enjoy!

 


 

LinkedIn