Ultimele zile de inscriere la Webinarul de cariera: Cum iti dezvolti brandul personal si devii un leader in Teleperformance Romania

Companie: confidential
Domeniu:
 • Internet - eCommerce
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 11.04.2022

  Teleperformance România este subsidiară a grupului Teleperformance, liderul mondial în servicii externalizate de management al experienței cu clienții prin rețele multiple care își ajută clienții să construiască strategii de dezvoltare a relației cu clienții lor, indiferent de canalul de comunicare folosit de aceștia. Teleperformance Group a fost înființată în anul 1978 si are in prezent peste 420.000 angajati.

  Teleperformance România și-a început activitatea în 2004; în prezent, aceasta operează cu peste 1700 de stații de lucru și +1700 de angajați, oferind servicii de calitate jucătorilor de primă linie, atât celor de pe piața locală, cât și celor de pe piața internațională (bănci, companii de asigurări, operatori de telefonie mobilă, Fin-Tech, turism și alții).  Alatura-te Webinarului de Cariera: Cum iti dezvolti brandul personal si devii un leader in Teleperformance Romania!


  TPRO – scoala de leaderi - #iGrowAtTp
  Jump – noul cadru de *intership pentru roluri cheie in organizatie. O serie de interventii experentiale si de invatare, astfel incat sa identificam si sa dezvoltam tinerele talente, oferindu-le celor mai talentati colegi din companie oportunitatea de a ocupa roluri esentiale in companie.  DATA: 11 Aprilie: 16:30 - 17:15;

  SPEAKERI:  Jose Kombo (Host) - Employer Branding Ambassador“Brandingul vine dintr-o 
  mandrie ca fac parte dintr-o echipa cu oameni atat de frumosi, creativi si pusi pe sotii atunci cand   este  cazul. Mai ales in pandemie, ca la greu cunosti un om, am descoperit cat de apropiati si cat de  implicati suntem unul fata de celalalt, in situatii profesionale dar si personale, si asta face ca  echipa TPRO sa fie minunata si certificate ca fiind Great Place To Work” 

  Cu experienta de munca de 20 de ani de munca, in diverse domenii si departamente, aproape 44  de  ani de viata, dar  4 ani impliniti in echipa TPRO cu un parcurs frumos din echipa de operatiuni  catre  echipa de RU. O persoana cu multa atentia catre relationarea interumana si cu un mare  interes  pentru  echilibrul dintre oameni, situatii si modalitatile de abordare sau solutionare ale  acestora.

  Laura Draghici (speaker) ­- Employee Experience Manager Digital Transformation Project  Manager “In inima mea, sunt un trainer, si asa voi fi mereu. Sunt pasionata atunci cand ma pricep si  curioasa atunci cand am dubii. "Casa" mea de mai bine de 2 ani este Teleperformance, unde acum  imi ajut colegii sa gestioneze si sa optimizeze procesele de HR.”


  S-a alaturat echipei TP Romania in martie 2019, ca trainer, insa performantele si implicarea ei au dus-o dincolo de aceasta pozitie. In timpul pandemiei s-a implicat cel mai mult in a crea programe care sa ajute echipa sa fie mereu aproape. Proiectul ei de suflet tine de partea emotionala si se numeste “Emoji Sentiment Survey in real time”


  Petrica Vlad (guest) - Digital Transformation Project Manager„Dacă cineva îți oferă o oportunitate extraordinară și nu ești sigur că poți să o faci, spune - da -  și apoi învață cum să o faci”. Richard Branson.
   

  Un lider tanar, ce si-a construit experienta in Quality Assurance, business intelligence si transformare  digitala. A inceput calatoria in lumea corporatista in urma cu aproape 4 ani in Teleperformance. In acesti  4 ani s-a facut remarcat prin carisma, unicitate, curaj si talent si a reusit sa urc pe scara ierarhica in  companie. Cand avea mai putin de 20 de ani a fost promovat pentru prima data, fiind cel mai tanar  membru al echipei de management la momentul respectiv.  Alte detalii:

   

  • Participarea este gratuita;
  • Sesiunea dureaza 45 de minute;
  • Poți participa la mai multe sesiuni, dacă acestea nu se suprapun.


  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.