Noutati @ Angajatori de TOP

21 de companii anunta peste 5800 de pozitii deschise in 2021



Accenture, Austrian Business Agency – Work in Austria, Bosch Service Solutions, Concentrix, Continental, Dalli Group, DB Schenker GBS Bucharest, The Estée Lauder Companies, Filtration Group, Haier Europe, HUF Romania, Imsat, JTI Romania, MassMutual Romania, Michelin Romania, Nestle, Nokia, Penny., Superbet, TE Connectivity Sensor Solutions si Webhelp Romania sunt cateva dintre cele mai active companii in 2021.



Accenture - Vezi joburile disponibile

În prezent avem deschise aproximativ 450 posturi, atât full-time cât și programe de internship, disponibile în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Tîrgu Mureș. Pentru peste 300 dintre acestea, căutăm oameni cu abilități tehnice care să ni se alăture în Technology și Industry X. Dar căutăm, de asemenea, vorbitori de limbi străine, cu potențial de învățare, motivați, cu atitudine pozitivă și spirit de echipă și muncă pentru a se alătura echipei Accenture Operations. Aici suntem interesați în special de persoanele cu experiență în domeniul financiar-contabil sau resurse umane, pentru a se dezvolta în roluri de expertiză în domeniu sau de coordonare.
 
Vaclav Kinzl, Accenture Romania Recruiting Lead.
 

 


Austrian Business Agency – Work in Austria - Vezi joburile disponibile


Currently we have on our jobplatform www.workinaustria.com about 130 positions available for all Austrian Citys. Most positions are available for German and English speakers and another foreign languages, we are looking for experience, especially for IT developer, data architect and analysts, but also for the potential learning, motivation and the right attitude towards the team and work are important. As state owned agency we represent all Austrian companies looking for skilled employees and so we are also looking for people with experience in the life science field or in engeneering as well.
We will be very glad to answer all your questions about living and working in Austria. Please contact us on workinaustria@aba.gv.at

Aleksandra Izdebska, Director Roamnia, Poland and Griechenland Austrian Business Agency GmbH
 




Bosch Service Solutions - Vezi joburile disponibile

Since 2007, Bosch in Timisoara delivers comprehensive services to Bosch and to external clients. The functional support and service areas have always been the backbone of the site. The Global Business Services unit (GS) in Timisoara provides support in areas such as Finance, Accounting, Controlling, Purchasing, Sales and Logistics, with the contribution of more than 900 associates. In addition, over 300 associates work for the Service Solutions division (SO), making good use of their knowledge and expertise to successfully cover Technical and IT areas, Customer Experience, Production Support and other additional services for external and internal customers.
We have job opportunities for Juniors specifically with German skills , but also for professionals who want to join our hub and to be engaged in tasks with regional or global responsibilities.

Sumanariu Marcela, Recruitement Manager Bosch Timisoara
 


 



Concentrix - Vezi joburile disponibile

In prezent avem deschise aproximativ 250 de posturi in Timisoara si Cluj. Pentru aceste posturi deschise pentru vorbitorii de limba germana pe de o parte si vorbitori de limba italiana pe de alta parte, nu cautam experienta, ci potentialul de invatare, motivatia si atitudinea potrivita fata de echipa si fata de munca.

Ioana Ciociu, Manager TA Concentrix
 


 


 

Continental - Vezi joburile disponibile

Angajările noastre răspund solicitărilor de pe proiectele existente în locațiile noastre. Chiar și în această perioadă dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru sectorul auto, avem nevoie de personal talentat și bine pregătit pentru a asigura sustenabilitatea și continuitatea afacerilor noastre. Bineînțeles, volatilitatea impune prudență și responsabilitate sporită din partea tuturor, angajat și angajator. Unul dintre avantajele noastre este că pentru multe produse avem în România atât partea de cercetare-dezvoltare cât și producția efectivă a acestora, astfel încât avem nevoie de specialiști pentru întreg ciclul de dezvoltare și producție, adică o mare varietate de poziții. În prezent, în toate locațiile din România avem peste 400 de poziții deschise.

Maria Marcovici, Head of HR Communications Romania, Continental
 


 



Dalli Group - Vezi joburile disponibile

In aceasta primavara, Dalli Group - fabrica din Timisoara promoveaza 4 pozitii deschise pentru programul de internship.

Alexandra Veronica Tapu, Employee Relations Manager




DB Schenker GBS Bucharest - Vezi joburile disponibile 

In prezent avem deschise 50 pozitii in Bucuresti, cu posibilitatea de lucru remote si din alte orase din tara. Pentru pozitiile deschise pentru vorbitori de limbi straine (germana, franceza, spaniola, norvegiana), ne dorim studii in domeniul financiar, insa, avem in vedere si explorarea potentialului de invatare, motivatia, atitudinea persoanelor care nu au urmat studii in domeniul specificat.
Totodata avem proiecte noi in zona Procurement, IT, Project Management si middle-management.

Madalina Stanciu, Talent Acquisition & Employer Branding Lead DB Schenker GBS Bucharest
 



The Estée Lauder Companies - Vezi joburile disponibile

The Estée Lauder Companies, global leader in prestige beauty, is hiring for its new Digital Technology Center in Bucharest, Romania. Technology touches virtually every part of the consumer experience in-store and online, and fuels growth and agility by powering manufacturing and distribution centers and streamlining the way 48,000+ employees work globally. The company is looking for the next generation of innovators, creators and technology leaders to join their growing global team. There are open roles available for developers, solution architects, engineering leads, business and data analysts and more. Prestige beauty is an exciting, competitive and dynamic industry that is fueled by technology, and ELC is dedicated to fostering an environment where employees can thrive. Join the team as ‘We Power Beauty’ together!

 Jennifer Brant-Gargan, Vice President, Information Technology & Interim Bucharest Digital Technology Center Lead The Estée Lauder Companies
 


 




Filtration Group - Vezi joburile disponibile

La Filtration Group Timisoara ne dorim să extindem echipa de proiectare, căutăm ingineri mecanici proiectanti, cu experienta, care au cunostinte de management de proiect, pot gestiona transferul anumitor proiecte de proiectare din cadrul grupului, sunt pasionați de domeniul lor, deschiși către un domeniu in care ideile noi și autentice fac diferenta cu o atitudine potrivita fata de echipa si munca. Produsele noastre, pana la livrarea catre client, trec printr-un proces de fabricatie efectiv, proces ce este in responsabilitatea departamentului de productie, dar care nu ar putea exista fara implicarea inginerilor mecanici proiectanti, a colegilor din departamentul proces si a tuturor celorlalte departamente suport. Doar impreuna putem reusi! Suntem o echipa tanara, dinamica, care gasim solutii impreuna provocarilor aparute, ne ajutam unii pe altii, dornici sa crestem, care ne asumam rolul pe care il avem in organizatie, invatam mereu si ne bucuram impreuna de fiecare reusita!

Irina Chirila, Coordonator Resurse Umane Filtration Group
 




Haier Europe - Vezi joburile disponibile

Grupul Haier, lider global in productia electrocasnicelor mari, deschide in Romania prima fabrica de frigidere, produse premium conectabile la internet. 
Fabrica se afla in Parcul Industrial Vest, Alianso, in comuna Aricestii Rahtivani, iar investitia se ridica la 70 Mil Euro. 
Haier Tech este in campanie de recutare intensiva lunile acestea, avem deja 100 de angajati in Romania si vom angaja in total 800 pana la finalul acestui an.
Vom angaja 500 de operatori, 170 de tehnicieni (productie, calitate, planificare, logistica, mentenanta) si aproximativ 70 de ingineri, specialisi si manageri.
Haier ofera oportunitatea unei cariere de succes intr-o companie globala in crestere rapida in Europa.  
In atentia noastra sunt atat specialistii cu experienta, cat si tinerii interesati sa inceapa si sa isi urmeze cariera pas cu pas, pornind de la simplu la complex, o experienta care vor participa direct la punerea in functiune a unei fabrici de ultima generatie, Industry 4.0 si vor dobandi o experienta condensata valoroasa.


Daniela Dumitru, HR Director Haier Tech
 




HUF Romania - Vezi joburile disponibile

In prezent avem deschise aproximativ 40 de pozitii, in locatiile din Arad si Timisoara. Intenționăm să efectuăm noi angajări pentru asamblarea de produse electronice în Arad, dar și pentru celelalte departamente din ambele locații – atât poziții de specialist, cât și pe partea direct productivă. Vizăm stabilitatea și creșterea odată cu noile proiecte care vor intra în portofoliul nostru.

Benea Simona HR Manager Huf Romania.


 

Imsat - vezi joburile disponibile

In prezent avem deschise posturi in Bucuresti, Pitesti si Constanta. Majoritatea posturilor sunt tehnice, pentru absolventi de studii superioare, cu experienta de cel putin 3-5 ani pe domeniul respectiv. Avem si postul de tehnicieni si electricieni, atat in Bucuresti, cat si in Pitesti. Ne intereseaza o atitudine proactiva, bune abilitati de comunicare, cunoasterea la nivel avansat a cel putin o limba straina si evident stapanirea domeniului tehnic specific. Pentru posturile de management sunt importante abilitatile de leadership si organizare.

Urate Cristina, Manager Recrutare Imsat
 


 

JTI Romania - Vezi joburile disponibile

Programul de Internship are o tradiție de 14 ani în JTI iar anul acesta vom avea deschise 17 posturi în București adresate studenților in anii terminali sau celor care urmează studii universitare de master. Trei luni de experiență plătită în timpul vacanței de vară (1 Iulie - 30 Septembrie), un coordonator profesionist senior dedicat pe toată durata programului de internship și un rol bine definit cu responsabilități concrete sunt doar o parte din ceea ce înseamnă experiența unui internship în cadrul JTI.


Adina Lupescu, Recruitment & Employer Branding Specialist JTI Romania
 


 



MassMutual Romania - Vezi joburile disponibile

Anul acesta recrutam pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Vom completa astfel echipa în continuă creștere existentă în Statele Unite. Rolurile sunt distribuite aproximativ in mod egal intre cele doua centre deschise in Bucuresti si in Cluj. Ne dorim sa crestem o echipa de oameni capabili si talentati pe care sa ii sustinem printr-o investitie pe termen lung in tehnologie si digitalizare continua. 

Mihaela Berechet, Head of HR, MassMutual Romania
 


 



Michelin Romania - Vezi joburile disponibile

In aceasta primavara, la Angajatori de Top, Michelin deschide o serie de roluri in sediul central si in centrul sau de servicii partajate din Bucuresti (de la pozitii de intern si trainee pana la roluri de team leader), precum si in uzina Victoria din Floresti, judetul Prahova. Ca si pana acum, contam pe Angajatori de Top pentru a ii gasi pe viitorii nostru colegi - candidati talentati, cu potential si dorinta de a isi construi o cariera.

 

Adina Florescu, Employer Branding & Onboarding Manager Michelin
 


 



Nestle - Vezi joburile disponibile

In prezent avem deschise 12 roluri in Bucuresti in domenii precum Sales, Demand Planning si eCommerce dar si roluri de trainee. In procesul de recrutare si selectie, evaluam experienta si competentele candidatilor din perspectiva potrivirii cu pozitia pentru care au aplicat, spre exemplu expertiza in vanzari, nivelul cunoasterii pietei si industriei FMCG dar si potrivirea dintre aptitudinile, atitudinile si valorile candidatilor si cultura Nestlé, abilitatile de lucru in echipa de comunicare de prezentare, motivatia si dorinta de dezvoltare profesionala. Limba engleza este o cerinta importanta, aplicabila tuturor pozitiilor din cadrul echipei. 

Adriana Boldea, Talent Acquisition Specialist Nestlé
 


 



Nokia - vezi joburile disponibile

În prezent avem deschise aproximativ 30 de poziții în București și Timișoara. Toate pozițiile deschise sunt pentru vorbitorii de limba engleză și preferabil o altă limbă străină. Căutăm persoane pe profil telecom sau programatori, project manageri și specialiști cybersecurity. Avem proiecte noi și căutăm persoane cu dorință de dezvoltare profesională, cărora le place munca în echipă și sunt deschiși și motivați în depășirea propriilor limite.
 

Balan Geanina-Andreea, Talent Attraction Trainee Nokia
 


 



Penny. - Vezi joburile disponibile

In prezent avem disponibile aproximativ 20 de posturi atat in sediul central cat si in magazine si depozitele noastre. Posturile sunt disponibile atat in Stefanestii de Jos, unde se afla si sediul nostru central, cat si in celelate orase precum: Bacau, Turda, Pitesti, Bucuresti.
Pentru PENNY. anul 2021 este un an in care isi continua expansiune, astfel incat avem in plan deschideri in viitoarul apropiat cat si pe intregul parcurs al anului.
Puteti urmari site-ul de cariere PENNY. pentru a fi la curent cu pozitiile care se vor deschide in viitorul apropiat.
Pentru posturile disponibile in sediul central ne dorim candidati cu studii superioare si care sa vorbeasca limba engleza la nivel mediu.
Pentru posturile disponibile in logistica si magazine ne dorim candidati cu studii medii, cu potential de invatare, motivatie si implicare.

 

Tosca Florentina, Consultant recrutare si proiecte HR, REWE Romania
 


 


 

Superbet - Vezi joburile disponibile

Since we grew a lot in the last few years and we will continue to grow, we are looking for people with a different skill set for a range of positions. Some of the teams that need new colleagues are in Technology, Online, Marketing, Product, Corporate, and Retail. We value diversity, open communication, flexibility, and a fresh approach to things.
At Superbet, you can grow with us & see the growth you produced on an everyday basis, which is why we're always looking for people who can talk the talk and walk the walk. Think you're one of them? Let's talk!

Alina Pirvulescu, Group Head of Talent Acquisition, Superbet


 




TE Connectivity Sensor Solutions  - Vezi joburile disponibile

In prezent, pentru echipa R&D din cadrul TE Connectivity din Timisoara recrutam specialisti in domeniile: Software Engineering, Mechanical Design si ASIC Design. Pentru zona de Productie, avem de asemenea cateva proiecte noi si suntem in cautarea unor ingineri cu experienta in diferite procese industriale. Cautam in general colegi care sa rezoneze cu valorile noastre: integritate, responsabilitate, lucru in echipa si inovatie, buni profesionisti, cu o experienta relevanta in domeniile mai sus mentionate.

Alina Kerekes, Manager Resurse Umane TE Connectivity Sensor Solutions 
 




Webhelp Romania - Vezi joburile disponibile

Primăvara aceasta, la Webhelp, va fi una cu focus important pe angajări: vom avea deschise peste 200 de posturi în București și aproximativ 100 în celelalte orașe (Iași, Galați, Ploiești și remote). Avem 3 proiecte noi pentru care vom integra lunar vorbitori de limbi străine foarte variate, vom căuta candidați cu apetențe pentru tehnologie, profesioniști din domeniul IT, financiar. Rolurile vor fi atât pentru profesioniști în domeniu, cât și pentru coordonatori de echipe, traineri sau alte funcții suport
 

Andra Adam, Recruitment Manager, Webhelp România


LinkedIn