dalli group

Orase: Timisoara
Industrie: FMCG

Site http://www.dalli-group.com/dalligroup/en/our-business.html
Suntem o afacere de familie la a cincea generatie. Punem un accent clar pe operatiunile europene sub brand si marca proprie. Pentru a ne pastra promisiunea angajamentului nostru pentru calitate, ca intreprindere mijlocie, combinam 170 de ani de traditie, valori si responsabilitate sociala cu cerintele unui grup de firme performante si orientate spre viitor.

Portofoliul nostru include o gama larga de produse pe pietele de ingrijire personala si de ingrijire a casei. Intr-un timp foarte scurt, ne-am consolidat locul de al doilea mare producator de bunuri de consum pe aceste piete.

Ne dezvoltam si fabricam produse cu ajutorul unui numar de peste 1.750 de angajati, in sase locatii din Germania, Olanda si Austria si Timisoara. Printre clientii nostri se numara lanturi de magazine de reduceri, drogherii si supermarketuri.

Acestea se bazeaza pe calitatea produselor noastre, pe care am exprimat-o prin imaginea proprie a firmei, „Producatori de branduri sub marca proprie” si care este confirmata, in mod regulat, de institute de testare si reviste independente pentru consumatori (ex.: Stiftung Warentest şi Öko-Test).


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca dalli group

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi dalli group

Companie Oras(e) Data