Caroli Foods

Orase: Bacau, BUCURESTI, Pitesti, Timisoara,
Industrie: Altele

Site http://www.carolifoods.ro
Facebook https://www.facebook.com/CaroliFoodsGroup/?fref=ts
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/136807?trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Acompany%2CclickedEntityId%3A136807%2Cidx%3A2-1-2%2CtarId%3A1477573231568%2Ctas%3Acaroli%20


Caroli Foods este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala cu puncte de lucru in orasele mari din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Brandurile pe care compania le detine sunt cunoscute si apreciate de catre toti consumatorii nostri: Caroli, Campofrio, Maestro, Sissi. Incepand din martie 2010 brandul Campofrio s-a alaturat portofoliului nostru de produse, ca urmare a fuziunii pe care compania a realizat-o cu Grupul Tabco-Campofrio.

In Caroli Foods Group noi credem ca cea mai rapida modalitate de a crea valoare este sa fii intotdeauna prima alegere a consumatorilor. In acest sens, noi echipa Caroli Foods, ne-am angajat: - sa adoptam calitatea ca stil de viata - sa castigam increderea tuturor celor implicati /interesati - sa preluam initiativa in mod constant - sa inovam continuu organizatia, activitatile si produsele noastre - sa fim in mod constant preocupati de consumator.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Caroli Foods

Companie Oras(e) Data
Agent vanzari HORECA

full-time> 5 ani experienta

Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti in care sa-ti dovedesti abilitatile tale de “om de vanzari“ si unde sa ai posibilitatea sa te dezvolti profesional?

Caroli Foods BUCURESTI
06.12.2016

Joburi Caroli Foods

Companie Oras(e) Data