Caroli Foods este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala cu puncte de lucru in orasele mari din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Brandurile pe care compania le detine sunt cunoscute si apreciate de catre toti consumatorii nostri: Caroli, Campofrio, Maestro, Sissi. Incepand din martie 2010 brandul Campofrio s-a alaturat portofoliului nostru de produse, ca urmare a fuziunii pe care compania a realizat-o cu Grupul Tabco-Campofrio.

In Caroli Foods Group noi credem ca cea mai rapida modalitate de a crea valoare este sa fii intotdeauna prima alegere a consumatorilor. In acest sens, noi echipa Caroli Foods, ne-am angajat: - sa adoptam calitatea ca stil de viata - sa castigam increderea tuturor celor implicati /interesati - sa preluam initiativa in mod constant - sa inovam continuu organizatia, activitatile si produsele noastre - sa fim in mod constant preocupati de consumator.
Bacau, BUCURESTI, Pitesti, Timisoara
Altele

Joburi Caroli Foods:

Locuri de munca Caroli Foods

Angajari Caroli Foods