Caroli Foods

Orase: Bacau, BUCURESTI, Pitesti, Timisoara,
Industrie: Altele

Site http://www.carolifoods.ro
Facebook https://www.facebook.com/CaroliFoodsGroup/?fref=ts
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/caroli-foods?trk=top_nav_home
Caroli Foods este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala cu puncte de lucru in orasele mari din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Brandurile pe care compania le detine sunt cunoscute si apreciate de catre toti consumatorii nostri: Caroli, Campofrio, Maestro, Sissi. Incepand din martie 2010 brandul Campofrio s-a alaturat portofoliului nostru de produse, ca urmare a fuziunii pe care compania a realizat-o cu Grupul Tabco-Campofrio.

In Caroli Foods Group noi credem ca cea mai rapida modalitate de a crea valoare este sa fii intotdeauna prima alegere a consumatorilor. In acest sens, noi echipa Caroli Foods, ne-am angajat: - sa adoptam calitatea ca stil de viata - sa castigam increderea tuturor celor implicati /interesati - sa preluam initiativa in mod constant - sa inovam continuu organizatia, activitatile si produsele noastre - sa fim in mod constant preocupati de consumator.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Caroli Foods

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Caroli Foods

Companie Oras(e) Data