Cine suntem?
A&M WEST JOBS - agenÈ›ie de resurse umane, cu sediul în TimiÈ™oara.
O echipă tânără, dinamică,  È™i creativă.

Experiența noastră?
ConsultanÈ›ii noÈ™tri vin cu o experiență de 15 ani în domeniul consultanÈ›ei de resurse umane în alcătuirea echipei A&M WEST JOBS. ExperienÈ›a noastră se bazează pe conceptul Win-Win. Ne adaptăm continuu la cerinÈ›ele pieÈ›ii, la cultura organizaÈ›ională È™i plasăm omul potrivit la locul potrivit.

Clienții noștri?
TU,  VOI,  NOI- OAMENII
ClienÈ›ii noÈ™tri sunt partenerii noÈ™tri. Partenerii noÈ™tri sunt Oamenii, indiferent că sunt în calitate de angajatori - companii sau în calitate de candidaÈ›i È™i viitori angajaÈ›i.
Noi lucrăm cu și pentru oameni.

Ce facem?
Punem la dispoziÈ›ia angajatorilor atât din mediul naÈ›ional cât È™i internaÈ›ional, servicii  de recrutare È™i selecÈ›ie de personal, consultanță în recrutare È™i headhunting, precum È™i întreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
Astfel, fie că este vorba de acoperirea necesarului de personal al companiei, de restructurarea personalului sau pur È™i simplu de dezvoltarea È™i evaluarea angajaÈ›ilor în raport cu strategia È™i cultura organizaÈ›ională a companiei, puteÈ›i apela cu încredere la noi.
Pentru că înÈ›elegem piaÈ›a actuală de muncă precum È™i importanÈ›a resurselor umane ca forță de muncă, È™i mai ales nevoia oamenilor de un loc de muncă corect, transparent, potrivit profilului È™i cât mai bine plătit,  agenÈ›ia noastră vine în sprijinul drepturilor È™i  È™anselor tuturor candidaÈ›ilor de a munci È™i a-È™i dezvolta o carieră, prin oferirea oportunităților de angajare atât la nivel naÈ›ional, pe teritoriul României, cât È™i la nivel internaÈ›ional – muncă în străinătate.
Mai mult prin gama noastră de servicii de consultanță în resurse umane, oferim tot sprijinul candidaÈ›ilor în procesul de aplicare la ofertele de muncă locale, regionale È™i internaÈ›ionale precum È™i È™anse de dezvoltare profesională prin consilierea din partea consultanÈ›ilor noÈ™tri privind orientarea în carieră. Noi te ajutăm să identifici profesiile care È›i se potrivesc astfel încât să îÈ›i propunem ofertele specifice profilului tău care să îÈ›i asigure È™ansa spre o carieră profesională stabilă È™i ascendentă.
Timisoara
Consultanta

Joburi A&M West Jobs:

Locuri de munca A&M West Jobs

Angajari A&M West Jobs