Cine suntem?
A&M WEST JOBS - agenție de resurse umane, cu sediul în Timișoara.
O echipă tânără, dinamică,  și creativă.

Experiența noastră?
Consultanții noștri vin cu o experiență de 15 ani în domeniul consultanței de resurse umane în alcătuirea echipei A&M WEST JOBS. Experiența noastră se bazează pe conceptul Win-Win. Ne adaptăm continuu la cerințele pieții, la cultura organizațională și plasăm omul potrivit la locul potrivit.

Clienții noștri?
TU,  VOI,  NOI- OAMENII
Clienții noștri sunt partenerii noștri. Partenerii noștri sunt Oamenii, indiferent că sunt în calitate de angajatori - companii sau în calitate de candidați și viitori angajați.
Noi lucrăm cu și pentru oameni.

Ce facem?
Punem la dispoziția angajatorilor atât din mediul național cât și internațional, servicii  de recrutare și selecție de personal, consultanță în recrutare și headhunting, precum și întreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
Astfel, fie că este vorba de acoperirea necesarului de personal al companiei, de restructurarea personalului sau pur și simplu de dezvoltarea și evaluarea angajaților în raport cu strategia și cultura organizațională a companiei, puteți apela cu încredere la noi.
Pentru că înțelegem piața actuală de muncă precum și importanța resurselor umane ca forță de muncă, și mai ales nevoia oamenilor de un loc de muncă corect, transparent, potrivit profilului și cât mai bine plătit,  agenția noastră vine în sprijinul drepturilor și  șanselor tuturor candidaților de a munci și a-și dezvolta o carieră, prin oferirea oportunităților de angajare atât la nivel național, pe teritoriul României, cât și la nivel internațional – muncă în străinătate.
Mai mult prin gama noastră de servicii de consultanță în resurse umane, oferim tot sprijinul candidaților în procesul de aplicare la ofertele de muncă locale, regionale și internaționale precum și șanse de dezvoltare profesională prin consilierea din partea consultanților noștri privind orientarea în carieră. Noi te ajutăm să identifici profesiile care ți se potrivesc astfel încât să îți propunem ofertele specifice profilului tău care să îți asigure șansa spre o carieră profesională stabilă și ascendentă.
Timisoara
Consultanta

Joburi A&M West Jobs:

Locuri de munca A&M West Jobs

Angajari A&M West Jobs