Jobs4Hotels.ro a luat naștere din dorința de oferi soluții complete si complexe, într-un domeniu care lipsa unei verigi comune între companiile hoteliere si personal (calificat) își făcea simțită prezența.
 
Serviciile noastre se adresează celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, în domeniul hotelier. În funcţie de specializarea avută, companiile pun la dispoziţie o gamă variată de joburi, de la cameriste, barmani, ospătari, recepţioneri până la ghizi turistici sau personal animator pentru distracţia clienţilor.
 
Ofertele hotelurilor, a restaurantelor si a vaselor de croazieră adresează atât celor care își doresc un loc de muncă pe durată nedeterminată, cat și celor care vor să își dezvolte aptitudinile într-ul loc de muncă pe durată fixă sau sezonieră.
 
De asemenea, Jobs4Hotels susţine studenţii şi elevii care doresc să îşi desfăşoare stagiul de practică sau să realizeze internship-uri pentru perfecționarea cunoștințelor în cadrul companiilor din acest domeniu.
Printre domeniile utile studenților / elevilor se numără: Marketing și Comunicare, Management Hotelier, Serviciu clienți, Vânzari și Marketing, Self-service, Recepție sau Resurse Umane (People Development).

 
BUCURESTI, Oradea, Strainatate
Agentii recrutare

Joburi Jobs4Hotels:

Locuri de munca Jobs4Hotels

Angajari Jobs4Hotels