Esti interesat sa studiezi in strainatate? Cu CAE - Cambridge English: Advanced nimic nu te poate opri!

Daca planuiesti sa studiezi sau sa lucrezi intr-un mediu in care se vorbeste limba engleza, Cambridge English: Advanced este certificarea ideala pentru a-ti valida competentele lingvistice si pentru a-ti asigura astfel succesul in studiu si cariera.
 
Cambridge English: Advanced, cunoscuta si ca Certificate in Advanced English (CAE), este o certificare ce atesta un nivel inalt de competente in limba engleza, necesare pentru a te descurca in situatii academice si profesionale exigente. Optiunea pentru Cambridge English: Advanced iti ofera mai mult decat un certificat. Te ajuta sa deschizi portile universitatilor din intreaga lume si sa-ti atingi obiectivele. Detinerea certificatului Cambridge English: Advanced dovedeste ca esti pregatit sa faci fata oricarei provocari academice sau profesionale!
 
 
De ce ar trebui sa alegi Cambridge English: Advanced (CAE) daca planuiesti sa studiezi in strainatate
 
Acceptare la nivel international: Cambridge English: Advanced (CAE) este acceptat de peste 3.000 de institutii de invatamant, institutii de stat si angajatori din intreaga lume. Il poti folosi pentru:
  • Studii in Marea Britanie
  • Studii in Canada
  • Studii in Australia
  • si multe alte tari in care cursurile sunt predate in limba engleza.
Mai multe optiuni si mai multa flexibilitate: tu alegi cum si unde vei sustine examenul dintr-o varietate de versiuni pe hartie si pe computer:
  • 37 de date de examinare pe an – cel putin una pe luna astfel incat sa dai examenul cand esti 100% pregatit
  • Elevii de liceu pot obtine scutirea de la proba de competente lingvistice la Bacalaureat
  • Sudentii din universitatile din Romania pot obtine scutirea de la testul de competente lingvistice (verifica acest lucru cu universitatea in care studiezi).
Multe materiale de pregatire disponibile gratuit pentru a te ajuta sa ai succes. 
 
Viziteaza pagina www.cambridgeesol.org si alatura-te comunitatii Facebook community pentru a beneficia de teste si materiale de pregatire gratuite.
 
Candidatii cu rezultate exceptionale obtin certificatul Advanced pentru nivelul C2

Acesti candidati demonstreaza competente superioare nivelului C1 la examenul Cambridge English: Advanced. In scopul de a recunoaste aceste competente, candidatii care obtin calificativul A primesc acum Certificatul Advanced pentru nivelul C2 – echivalentul celui mai inalt nivel de examinare Cambridge English: Proficiency promovat cu C. Candidatii care obtin calificativele B si C la examenul Cambridge English: Advanced vor primi Certificatul Advanced pentru nivelul C1.
Studii in Marea Britanie
 
Cambridge English: Advanced (CAE) este singurul examen de limba engleza de care ai nevoie pentru a studia in Marea Britanie. Promovarea examenului inseamna obtinerea unui certificat:
Acceptat de UK Border Agency ca dovada a indeplinirii cerintelor pentru nivelul 4 pentru vizele de studii
Acceptat de universitati si colegii din Marea Britanie ca dovada a atingerii nivelului corespunzator de competente pentru a studia in aceste institutii
Valorand 70 de puncte suplimentare UCAS Tariff points in procesul de inscriere la o universitate sau un colegiu din Marea Britanie
Acreditat de Ofqual, organismul de calificare din Anglia.

 

Pasi de urmat

Inscrie-te pentru examen la unul din centrele autorizate din Romania:
 
Afla mai multe: